Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye 3-2 Belçika | 7 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye 3-2 Belçika | 7 Eylül | Maç Sonucu | NTV

Rıdvan Dilmen: Hazard babasına bile çalım atan bir oyuncu.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye 3-2 Belçika | 7 Eylül | Maç Sonucu | NTV

herkes burda diye yazıyorum buraya.arjantin-ispanya maçı başlıyor şuan kanaltürkte.

Ben hala o son 5 kişiyi çalımlayan Hazard'ın etkisindeyim. Seneye en kötü Manchester'a gider. Kendini çok geliştirmiş.

Sabriyle emre süper oynadı.

arda ikinci yari gene dustu biraz cok tekme yedi tabi onunde etkisi var

ama 10 kisi kalmis rakibe karsi daha etkili olmasi lazim kaptanin

onur ise sansli bir kaleci gercekten yeteneginin yaninda
Onur şanslımı bu daha fazla yiyebilirdimi demek?

Maç bitti bütün takım toplanıp sevincini paylaşırken Onur başka tarafa doğru koşmaya başladı bütün takımdan soyutladı kendini.yaptığı hatadan dolayı üzüntü içinde olduğundan dolayı böyle yaptı muhtemelen(öyle tahmin ediyorum).emre onu tuttu kolundan diğer futbolcuların yanına getirdi.bir kaptanın yapması gerekeni yaptı emre.o nur'unözgüvenini tekrar kazanması için iyi bir hamle oldu bu

Hıncal'ın dediği gibi Emre kaptan olmayı hak etmiyor,gençlere iyi örnek olabilecek bir isim değil.

Onur şanslımı bu daha fazla yiyebilirdimi demek?

hayir sansi bu kadar kotu bir mac cikarmasina ragmen maci kazanmis olmamiz manasinda dedim

bu maci kaybetseydik cocugun morali sifir olurdu

simdi belki ders alir her topa sovalye gibi cikmaz

Ben hala o son 5 kişiyi çalımlayan Hazard'ın etkisindeyim. Seneye en kötü Manchester'a gider. Kendini çok geliştirmiş.

Aynen. Adam son dakika da gaza geldi, seriye bağladı. Çocuk topa doyamadan maç bitti. :asd:

Harbi Hazar naptı lan öyle :D :p

Maradona mısın dedim içimden :p

İnsanın böyle, "yürü be koçum" diyesi geliyor :D :b5:

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye - Belçika | 7 Eylül | 21.00 | NTV

Çok etkili kontra atak elemanları var dikkat etmemiz lazım. Yan topları söylememe gerek yok herhalde. Kazakistana bile 3 4 defa etkili kafa vurdurduk yan toplarda.

2 tane yan top golü yedik. Yalama oldu artık. İlk gol Servet ve Onur hatalı, ikinci gol Onur ve yine Servet hatalı.

Bu takım sabırlı ve sistem futbolu oynayamaz. Gaz futbolu oynar.

Tebrikler Milli takım.

Son dakika bizim önliberolar mallaştı az daha hesabı kesiyordu

emre gibi orta sahan olsun yeter yaaaa

Gelirken özellikle oğuzu istedi :(

Hatta 10 senedir Oğuz'u izlettiriyormuş sırf Türkiye'ye de Oğuz için gelmiştir diye düşünüyorum:asd::asd:

Başka işi yok Oğuz'u isteyecek,federasyon zorla vermiştir,başka alternatif olmayıncada adam mecbur kalmıştır,aynı Rijkaard'ın Servet'E mecbur kaldığı gibi.

Harbi Hazar naptı lan öyle :D :p

Maradona mısın dedim içimden :p

İnsanın böyle, "yürü be koçum" diyesi geliyor :D :b5:

Koşmaktan imanı gevremiş adamlara karşı yetenekli adam Hazard tabi ki ortalığın tozunu atar..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 2.Maç | Türkiye 3-2 Belçika | 7 Eylül | Maç Sonucu

oh be zor oldu bizim oldu :D

İsmail 2.yarı mükemmel oynadı bence maçın yıldızıydı..

Tebrikler Milli Takımımıza..

Çok iyi oldu bu galibiyet.

Geri
Üst Alt