Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 2-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Siz daha "sevinecek mi?" tartışmaları yapın durun.

Manteliteniz bu kadar işte.

Helal olsun Mesut.

Kesinlikle bugün sahanın en iyisiydi. Nefis tek pasları, güzel şutları ve sürekli oyunun içersinde oluşu.

Ve bu adam Real Madrid'de oynuyor.

Şapka çıkartacaksınız bu adama şapka.

Germe ortamı istersen. ;) Sana sormayacak millet kime şapka çıkartacağını.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 2-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Siz daha "sevinecek mi?" tartışmaları yapın durun.

Manteliteniz bu kadar işte.

Helal olsun Mesut.

Kesinlikle bugün sahanın en iyisiydi. Nefis tek pasları, güzel şutları ve sürekli oyunun içersinde oluşu.

Ve bu adam Real Madrid'de oynuyor.

Şapka çıkartacaksınız bu adama şapka.

tamam oldu.

Rezillik ya

Volkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu nasıl bir hatadır

Oğuz Çetin-Özer-Tuncay gibi vasıfsız adamlara laf etmeyi bıraktınızda Mesut'a mı sardırdınız? Helal olsun MESUT'A... Adam hiç değilse efendilik yapıp saygı gösterdi sevinmedi. Şeref yoksunları sayesinde 3 oldu işte. Kara kıçına kına yapsın vatan haini.

OĞUZ ÇETİN İSTİFA...

volkan kıçınla müdahele etseydin gülüm ?

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 1-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

benim milli takimim almanyaya 2-0 yeniliyor. golü atanin biride türk. ama ben kalkip mesutu savunacagim. savunmam.

Savunmak farklı şey aptal sapan nedenlerden saldırmak başka şey.Orada Mesut'u yuhlayanlara güzel oldu bu gol. Zihniyet değişmeli önce.Sahada üç kuruşluk top oynamayan bizim adamlardansa Mesut'u yeğlerim.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Oguz Cetin derhal istifa etmelidir.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Allah aşkına Mesut 'un ne yapmasını bekliyordunuz. Bilerek kaçırsa mıydı? Etik olur muydu? En önemlisi siz yapar mıydınız?

.

Klose ve 3 ...

Oğuz Çetin'in son maçı olur umarım.

Volkan gene bir ikram yaptı. Hayrettin'e laf ederlerdi bu Volkan Hayrettin'in pabucu etmez.

Rıdvan da tam omurgasız çıktı herkesi eleştiriyor emre'ye, özer'e laf yok.

Mesut'a kızmaya kimsenin hakkı yok kanımca.çünkü adam oranın gelenek görenekleriyle büyümüşü hayatını orda kazanmış ailesinden onların terbiyesini almış ve Türkiye'den gelmeyen davetler sonucunda Almanya'yı tercih etmiş.Aynı durumda bende olsam Almanya'yı tercih edebilirdim.Herkes kendini onun yerine koyup düşünmeli bence.

Gollere bakıyorum da ayıp gerçekten şu takımın durumu.Arda ve Mehmet Aurelio'suz ne hallere düştük.yazıklar olsun ne diyeyim.Servet'in gösterdiği çaba ve özveriye yazık oldu.

Ya anlamıyorum mesut, anan baban türk, hadi annen alman olsa anlıcam seçersin alamanları, türksün be türk!!!!!!! Ne diye onlar için oynuyosun? Senle empati kurabilcek biriyim, bende yurtdışında yaşadım çok uzun yıllar, ama hayatta öldürseler giymem o formayı.

Size ne tercihlerinden.? Zorla Türk mü yapacaksınız.?

Hiddink ve oguz.. Eserinizle ovunun..

Adamlar biraz akilli oynasalar cok rahat 8 olurdu mac.

2 hafta sonra görün volkanı nasıl panter kesiliyor bizim maçta ....

Geri
Üst Alt