Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Ben sisirilmis yabanci hocalarin Türk futboluna verdigi zarardan bahsediyorum,sana ne oluyor,yine cezami vereceksiniz

Sorun yabancı hocaları eleştirmen değil, işi provakasyona çevirmen.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Utanç gecesi...

Özer milli takıma seçiliyor, üstüne ilk 11 oynuyor, üstüne bir de 90 dakika oyunda kalıyor. :o

Bende mi bişey var anlamıyorum , ne Galatasaray ne Milli takım ikiside birbirinden rezil futbolu bırakıyorum arkadaş stresten yüzümde sivilce çıktı be bu nasıl iştir futbol izlerken dinden imandan çıkıyorum

Daha Fatih Terim´i cok ararsiniz. Fatih Terim´i aradiginiz gibi 1 macta da Hiddink´i harcarsiniz. Futbol profesörleri

Özer... Defol git Oğuz Çetin.

3 yediğimiz ve rakibin dünyaları kaçırdığı bir maçta servet takımın en iyisi, gerisini siz düşünün..

Deli ibo'nun ölüsü sabriyi döver ama paşamlar adamı milli takıma bile çağırmıyor..

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | İkinci Yarı | NTV

Ben sisirilmis yabanci hocalarin Türk futboluna verdigi zarardan bahsediyorum,sana ne oluyor,yine cezami vereceksiniz

Takım oynamıyor, Karabükte babası ölen adam kenardan kendini yırttı, oynamadılar resmen yürüdüler. Ne yapacaksın sütçü beygirlerine. Hemen hocaya atıp Fatih Hoca 'yı çağırıp durmayın. Kucağını açmış sizi beklemiyor. Futbolu bilmiyorsan konuşup milletin sinirini zıplatma, ilk kez ofsayt gören kızlar gibisin.

Oğuz giderse Hiddink'ten umutluyum gerçekten büyük hocadır ama önce Oğuz gitmeli.

yazik be yenilirde böylemi yenilir insan

OĞuz Çetİn İstİfa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bence federasyon istifa etmeli, ben bu kadar futbolumuzu geriye götüren bir federasyon görmedim. Nerede Hasan Doğan nerede Özgener?

Yemin ediyorum boyle bir sonuc az bile boyle kadroya, Oguz Cetin sagolsun Ozer cok guzel oynadi muthis ara paslari ortalari,

Hamit: Bayern Munichde 60 dakika zar zor oynadi, zaten sol acik yeri degil hala anlamayanlar var, Ozer sag acik degil! 78. dakikada Nuri neden oyundan cikar? Ozer gibi kazma varken 14 numarayi hic yakistiramadim Ozere geri zekali futbolcu,, Sabri sol tarafta dokuldu zaten sakatliktan yeni cikti 60. dakikadan sonra yoruldu hic hucum anlaminda olumlu katki yapamadi.. Halil tek santrafor oynayamaz! Tuncay neden oynar anlamak mumkun degil adam Stoke Cityde kadroya bile giremiyor yaziklar olsun Oguz Cetin, yaziklar olsun Hiddink herkese rezil olduk

Edit.

Bu agresiflik ve bu üslupla fazla şans tanımamışsın hocam kendine.

Beceremiyoruz sinirleri yönetmeyi, sinirimiz bizi yönetiyor ona üzülüyorum.

Deli iboya kurban olsunlar...

Adam deli meli en azından koşuyor...

Bu Özer nedir arkadaş...

Valla ben bile gaza gelir daha çok koşardım ya...:(

Arda'ya Milli takim performansi, kulüp performansindan iyi diye laf atiliyordu. Ama Gökhan Gönül yillardir ya rezalet oynuyor, ya oynamiyor. Tek iyi oynadigi mac Norvec maciydi bu formayla. O da ilk kendini ispatlamak icindi sanirim. Fenerbahcedeki performansiyla alakasi yok. Özer, Gökhan sayesinde sag kanat felc oldu. Özer, Oguz abisi sayesinde Almanyada mac yapmis oldu. Daha da giymesin o formayi. Volkan o jeneriklik gollerinden yemeye devam etti sagolsun. Servet olmasa fark olurdu. Adamlar dalga gecti resmen, bakamadim son 20 dakika.

Almanlar ossura ossura ezdiler bizi! Mesut da yazdı golünü; helal olsun aslanıma..

Bence federasyon istifa etmeli, ben bu kadar futbolumuzu geriye götüren bir federasyon görmedim. Nerede Hasan Doğan nerede Özgener?

Kesinlikle katılıyorum. Mahmut Özgener döneminde futbolumuz hep geriye gitti. İlk olarak ondan başlamalı değişim.

Hakaret edilecek o kadar adam vardıki fenerli futbolcular maçı katletti g.gönül emre volkan onlara oynuordu sanki özer maçta oynuyormuydu anlamadım sabri birebirde top kapmadı heralde allah sizede sabır versin servet neydi öyle topların %80nini kaçırdı aurelio berbat diyenler vardı adam sakatlandı sonra cirit atmaya başladılar ben böyle birşey olacagını biliyordum önemi farkedilsin diye son sözüm hiddinge haram zıkkım olsun o paralar sen volkan şen ibrahim üzülmez m.topal gibi formun zirvelerindeki oyuncuları alma git özeri git selçugu git hakan baltayı al daha yazacak çok şey varda neyse...

Geri
Üst Alt