Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

oğuz çetin sağolsun özer ve tuncay mükemmellerdi bu akşam.

Volkan Şen Ipswich kadrosundan çıkarılmış :sad007:

Oğuz kesin suçlu tamam da...Saha da 25 dakikada göremedin takımın halini, 45 dakikada göremedi bari 75 dakikada gör be hoca...Bu takımın kenardaki adamlarını da koysan alan savunması yapamaz..Bu konuda inat etmenin sonu bu...Al Selçuk İnan'ı diğerlerine çıkın de...

Söylemezsem olmaz g.gönülün rezalet oyunu beni hiç şaşırtmadı top kontrolü top tekniği ve ortaları rezalet olan bir oyuncu ve milli maçların yüzde doksanında iğrenç oynayan biri.Şaşılacak bir şey yok

Sadece o mu tabi ki değil,ama artık anlasınlar süper olmadığını

Moruk inan o da bir şey değil.Abartının teki.Bundan farklısı olmazdı.Türk stoper ve forvet yok kaliteli senelerdir yetişmiyor.

Toraman yine en azindan tek hamleli biri degil. Birinci müdahelasi bosa gitse bile ikinci müdahale yapma sansi vardir.

şampiyonlar liginde tek temsilcimiz olan bursadan 1 tane adam var.

uefa kupasındaki tek temsilcimiz beşiktaştan 1 adam var, o da maçın başında çıktı..

Amaaaaaaaaaaaaaaaa yong boys gibi paok gibi köy takımına elenmiş fener takımından sayısız adam ilk 11de..

iyiyi geçtim, vasat oynasalar içim gam yemiyecek.. Gökhan Gönül'ün sabriden iyi olduğunu iddaa edenler birkez daha seyretsin. Gökhan sıradan bir türkiye ligi topçusudur. Özeri futbolcudan saymıyorum bile..

Oyuncu değişikliklerini sanırım Hiddink yapıyordur. Özer'i 90 dakika oyunda tutmuş olması başlı başına bir hayal kırıklığıdır. Şu takımın başında Terim olsa istifa sesleri yükselmişti.

arda-milli-takim.jpg

:(

milli takımlar kooedinatörü volkan ballı olsun tff başkanı aziz olsun ilk 11 fenerden kurulu olsun teknik direktör bülo olsun yinede bu fenerlilerin dili durmaz...

Ntv sorunlu olduğu için bir Alman kanalından izledim maçı. Şaka yapmıyorum Özer'in oyunda olduğunu sizden öğrendim. Gökhan tam rezaletti.

Bu akşam şunu anladım: Galatasaray varsa Milli takım da var. Çok değil 2 sene önce yine Hakan Balta, formda olan M.Topal, Emre Güngör ile geldi üçüncülük. Arda'yı saymıyorum bile.

bu arada daumun bir sözü aklıma geldi;volkanı kalede görünce dehşetler içinde kalıyorum demişti. şu an hepimiz o durumdayız,sinan bolat varken hakan arıkan varken buu adamın kalemizi koruması hemde ahlaksızlığıyla nam salmış jöle kafanın milli takımda olması gerçekten dehşet verici...

Hiç sorma kardeş sinan bolatı belçika kapacak ondan korkuyorum fenerlilere sorsanız türkiyenin en iyi kalecisi volkan derler almanya iyi oynamadı iyi oynasa 6-7 atarlardı

Sabri sol kanatta, Hamit sol açıkta, Nuri ve Emre göbekte falan... yanlış oldu hocam şimdi o. sol bekte ben olacaktım, kalede Sabri olacaktı, orta sahada volkan ve lebron james olacaktı, Gökhan ve Nuri'nin yerleri değişecekti, Emre forvete geçecekti, Halil ve Hamit ponponları giyip tezahürat yapacaktı!

Hiddink bu takımda zarar!

selcuk sahin sakat olmasa onuda cagiriyordu milli takima. bir de o olsa tam süper olurdu :)

Fatih Terim'in bütün teknik heyeti dağılır da neden Oğuz Çetin kalır?Yaptıkları ortada işte.Hiddink ne yapsın yani?Tanımadığı bir takımla ilgili mecburen yardımcısının dediğini yapıyor.

Açık ve objektif olarak söylüyorum. Mahmut Özgener geldiğinden beri belirli ayak oyunlarıyla üç büyüklerin hakkı yendi. İki takım ile diğer takımlar arasındaki uçurumu kısaltmak için resmen Türk futbolunun seviyesi en az 2 kat aşağı indirildi. Düşünün eskiden Real Madrid'e, Manchester'a, Almanya'ya, Brezilya'ya kök söktüren Türk futbolu şimdi Valencia'ya, Karpatv'e, Young Boys'a eziliyor. Aradaki farkı siz düşünün.

Nuri Şahin şu anda Bundesliga'nın en iyi oyuncusu ve onu oynatacak bir sistem bulamıyoruz.Bence pişmandır şimdi niye seçmedim Almanya'y diye.Acı ama gerçek.

Yahu bir Milli Takım'da, bir tane bile mi dünya çapında yıldız olmaz?

İsrail'de bile var ya.

Devam edersen, Dünya çapında bir tatile yollayacağım seni. Uzun süre forumdan ayrı kalacaksın haberin olsun.

Geri
Üst Alt