Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Ben anlamiyorum ya :)

Ben mesela kalkmisim buraya gelmisim Almanya ya calismaya... karnim burada doyuyor.. haklarim burada korunuyor...

Ben simdi vatan hainimiyim..??

Bu adamda ekmek parasi pesinde ve Futbolda Gurbeti secmis..?

değilsin, işte meraktan soruyorum kaç kişi böyle düşünüyor... :D

Çapsız hükümdarlar eskiden vezirlerin etkisinde kalırdı Hiddinkte onlar gibi.

merak ediyorum, Mesut Özil'e kaç kişi vatan haini diyecek ? yarının gazete başlıklarını merakla bekliyorum..

Tek bir vatan haini var, onunda ten rengi kara. Mesut'a benzemiyor.

Yeni bir yapılanma yapıcaz desinler tek damla sesimi çıkartmam. Avrupa Kupasına katılamayalız belki ama en azından Dünya Kupasına sağlam gideriz.

Cenk Gönen, Onur Kıvrak, Sinan Bolat, İsmail Köybaşı, Rıdvan Şimsek (sakatlığı düzeldikten sonra) Necip Uysal, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Eren Güngör, Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve aklıma gelmyen yetenekli gelecek vaadeden gençlerimiz var.

Selçuk Özer Volkan Demirel zaman zaman Deli İbo biz bu adamları çekmek zorunda değiliz. Ortasahamız devşirme bir yabancıya kalmadı.

Kadroyu bana bıraksalardı daha iyi kurardım.Böyle rezil kadro kurulmaz.

Yapma Onur. Biz kaç yıldır hiçbir Milli Maçta bu kadar ezilmedik. En son bir Çek Cumhuriyeti maçı vardı 4-0 mı ne yenilmiştik. O günden bu güne bu kadar aciz oynamadık.

O yüzden ben Fatih Terim´in önemini vurguluyorum. Fatih Terim´in ne kadar önemli bir adam oldugunu söylüyorum. Adam oyuncularini bildigi icin kaos futbolu oynatiyordu ve ezilmiyordu. Ama bizi oyununa alistiran bir futbol da sergilemiyorduk. Iste bu sistemsizligi yikmak isteyen cok önemli TD´leri de basarisiz oluyor diye elestiririz ve hicbirzaman ekol sahibi olamayiz. Bundan bahsediyorum. Eger dönemsel basari degil de kalici basari istiyorsaniz Rijkaard ve Hiddink gibi adamlara degil 2 sene 5-10 sene sabretmeniz gerekir. Yoksa bu is düzelmeyecek. Bu dönemde de aci cekmeyi göze alacagiz. Galatasaray ve Fenerbahce´nin durumundan belli zaten Türkiye´nin durumu

Mesut niye sevinmedi? Bu adam "Alman" değil mi? "Kendimi Alman hissediyorum" diyen bu adam değil mi? Evet, o. Peki niye sevinmeyip artistlik yapıyorsun? Böyle bir şey yok! Tribünlere oynama Mesut efendi! Madem Almansın sevin dilediğin gibi! Keyfini çıkar?

Müthiş (!) kadro seçimi ve beklenen futbol...

Tebrikler.:rolleyes:

Rezil bir macti. Fatih Terim ile en azindan oyuncular savasiyordu. Cok isteksiz bir Türkiye gördüm ben bügun. Öne cikmaya korkan, sadece geriye pas atan bir Türkiye. Geriye düsmesine ragmen öne cikma istegi dogmayan bir Türk Takimi..

Cok kötü bir macti. Hele su Fenerli oyuncular. Icine ettiler. Bidaha kimse Gökhani Sabrinin önüne koymasin. Sabri bügun sag bek oynasaydi cok daha yararli olurdu. Bu Gökhan ne kadar abartiyorlar ya. Hic bukadar pas hatasi yapilir mi? Yada öne cikislari.. berbat!

Ben en azindan Emre'den bisey beklerdim. Fener maclarini takip etmiyorum ama ordada bu kadar top kaybi yapiyor mu? Cok kötü bir performansdi..

Servet olmasa cok daha kötü olabilirdi. Iyi mac cikardi.

Bügün neyi gördük yine? Fener taraftarinin begenmedi Arda Turan'i cok aradik cok.. bizim Taraftarda degerini bilsin artik!

O yüzden ben Fatih Terim´in önemini vurguluyorum. Fatih Terim´in ne kadar önemli bir adam oldugunu söylüyorum. Adam oyuncularini bildigi icin kaos futbolu oynatiyordu ve ezilmiyordu. Ama bizi oyununa alistiran bir futbol da sergilemiyorduk. Iste bu sistemsizligi yikmak isteyen cok önemli TD´leri de basarisiz oluyor diye elestiririz ve hicbirzaman ekol sahibi olamayiz. Bundan bahsediyorum. Eger dönemsel basari degil de kalici basari istiyorsaniz Rijkaard ve Hiddink gibi adamlara degil 2 sene 5-10 sene sabretmeniz gerekir. Yoksa bu is düzelmeyecek. Bu dönemde de aci cekmeyi göze alacagiz. Galatasaray ve Fenerbahce´nin durumundan belli zaten Türkiye´nin durumu

Alt yapıyı Alman hocalarla doldurmamız lazım. Bizdeki disiplinsizliğe çözüm olabilirler. Sorun bu noktada başlıyor. Bugün bir kez daha gördük ne kadar elleri ayaklarına dolaşıyor. Amaç kaos futbolunu bırakmaksa buna alt yapıdan başlamak lazım en azından 10 sene sonra böyle bam güm oynayan adamlar izlemeyiz. Almanlarda maç boyu bam güm oynayan tek adam var mıydı ?

zaten Mesut gerekeni yaptı, görevini yaptı da rengi kara insanı çözemedim ? :D

Bugün kü yenilginin baş sahibi. Ama hep hayatını 2. plan olarak geçirmiş birisi.

.

Ama öyle veya böyle.Halil'in pozisyonu dönüm noktası idi.Bide dikkat ettim Bu Kheadira aynen Baroş'a benziyor:)

Gökhan, Tuncay, Servet ücününde hatalari olsada en cok mücadele eden isimlerdi bana göre.

Volkan ve Hamit'de iyiydi ama sonlara dogru ikiside batirdi.

Geri
Üst Alt