Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

konuyu nerden nereye çektin :D

Arkadaşın işaret ettiği eleman Oğuz Çetin.

Volkan: Olağanüstü bir kaleci ve aynı zamanda koca bir sıfır. Evet ayarı yok bu adamın. Bugün bir örneğini yaşadık.

Sabri: Zaten biliyoruz. Fazla söze gerek yok.

Servet: Çok eleştirdim ben bu adamı eskiden. Sonsuz kere özür diliyorum... Senden iyi stoper yok bu ülkede.

Ömer: İyi stoper, ama yaşına rağmen sanki 15 yaşında bir delikanlı kadar heyecanlı. Sayısız hata yaprı bugün. Normal karşılamak lazım. Adamın 3. (?) milli maçı

Gökhan: İddaa ediyorum, bu adam dünyanın en iyi 10 sağ bekinden biri. Ama bu maçta pek dikkat edemedim. Sanki vasattı?

Nuri: Bundesliga'da 1 numara. Milli Takım'da yine bir sıfır. Sisteme oturmuyor adam, o ne yapsın?

Tuncay: Bu adamı birinin fişeklemesi lazım tekrar forma girmesi için.

Hamit: Takımın en iyi futbolcusu (evet Arda'dan bile iyi benim gözümde)... bugün yine takımın en iyisiydi.

Özer: Bilmiyorum, oynamadı.

Emre: Hamit ve Arda'yla beraber takımın iskeleti. Ama bugün resmen ezildi orta sahada.

Halil: Yapma bunu, yapma bunu.

Semih: Çok hakkı yeniyor bu adamın. Çoook.

Mesut'tan bize ne arkadaş? Neden bu kadar bizi yaralıyor anlamıyorum. Artık bunları aşmalıyız.

Servet'in elmacik kemigi kirilmis.

Alt yapıyı Alman hocalarla doldurmamız lazım. Bizdeki disiplinsizliğe çözüm olabilirler. Sorun bu noktada başlıyor. Bugün bir kez daha gördük ne kadar elleri ayaklarına dolaşıyor. Amaç kaos futbolunu bırakmaksa buna alt yapıdan başlamak lazım en azından 10 sene sonra böyle bam güm oynayan adamlar izlemeyiz. Almanlarda maç boyu bam güm oynayan tek adam var mıydı ?

Iste tamamen bundan bahsediyorum. Sistemsizlik ortadan kalkmali yavas yavas. Sistemi oturtmayi göze alacaksin ve bu süre zarfinda aci cekmeyi göze alacaksin. 5 sene mi sürer 10 sene mi sürer bilemem. Ama bu mutlaka yapilmali. Bu yüzden bu ülkenin Rijkaard, Hiddink, Schuster gibi adamlari kaybetmemesi gerekiyor. Kim ne derse desin. Iste aci cekiyoruz. Ama ileriye gitmek icin bu aciyi cekmemiz gerekiyor. Mesela Galatasaray bir iyi oluyor bir kötü ama 5-6 senedir CL´de bile yok. Iste bu degismeli. Kalici bir sistem olusmali

Aurelio'nin adalesinde kopma varmis.

Mesut'tan bize ne arkadaş? Neden bu kadar bizi yaralıyor anlamıyorum. Artık bunları aşmalıyız.

aslında konuda bu , adam bizim dediklerimizi umursamıyor ve hala ona karşı yarın medyada saçma sapan yorumlar olacak bende bu şekilde düşünen varmı forumda onu merak ediyorum :D

Servet Çetin'in "elmacık kemiği kırılmış"...

Ben Sabri'nin tekrar sakatlandığını düşünüyorum. Mesut'un golünde kendisini yere atmıştı.

Birseyin Farkina variyorum...Aslinda önceden de vardim ama bu artik 100%

Galatasaray bu Ülkenin Milli takiminin resmen Kalbi..

Bu Takim suan Kalp sorunu var...

Cünki Bu Takimin cevresindekiler, Bu Kalbe saldiriyor, bu Kalbi kiriyor, bu Kalbi bitirmeye calisiyor....

Ne Zaman bu Kalp Hasta olursa Bu Takimda islemiyor...

Kisacasi Galatasaray var ise Milli takimda var... Galatasaray yok ise Milli takimda yok..!"!"

Bunu ama bizim üstün zekali medyamiz anlamiyor ve Galatasaray´i yerin dibine vurmak icin elinden geleni yapiyor...

Volkan: -

Gökhan: -

Servet: -

Sabri: -

Emre: -

Nuri: -

Hamit: -

Tuncay: -

Özer: -

Halil: -

Rıdvan Dilmen: -

MESUT ÖZİL!

Yok aga, madem o formayı seçmiş, milli marşını okuyacak! Tribünlere formayı öperek koşacak! Sonuçta ALMAN milli takımının formasını giyiyor. Bizene olur mu? Sonuçta enine boyuna herşeyi tartışıyoruz!

Not: İroni yapmıyorum :)

Yılmaz Vural'ı isteyince kızıyorsunuz sonra

Yok aga, madem o formayı seçmiş, milli marşını okuyacak! Tribünlere formayı öperek koşacak! Sonuçta ALMAN milli takımının formasını giyiyor. Bizene olur mu? Sonuçta enine boyuna herşeyi tartışıyoruz!

bence aşırı milliyetcilik yapıyorsun, Löw ayağına gitti bizim antrenör faks yoladı aradaki fark

@yasin yurt; kızmada yılmaz vural bu karizma ila bu takımın başına geçemez yılmaz vural'dan anca cacığa hıyar olur

arda milli takimin yuzde 60 i

bizim takimin yuzde 20 si

Geri
Üst Alt