Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 3.Maç | Almanya 3-0 Türkiye | 8 Ekim | Maç Sonucu

1286572877-baslıksız-2.jpg

Ya ben anlamıyorum gerçekten. Her fırsatta Alman olduğunu söyleyen adam neden sizlere gurur veriyor? Alman yahu bu adam, Lahm neyse, Müller neyse Mesut da o. Sadece anne-babası Türk.

Yok aga, madem o formayı seçmiş, milli marşını okuyacak! Tribünlere formayı öperek koşacak! Sonuçta ALMAN milli takımının formasını giyiyor. Bizene olur mu? Sonuçta enine boyuna herşeyi tartışıyoruz!

Not: İroni yapmıyorum :)

Yapacak başka bir haltı yokmuş gibi başka oyuncuları ıslıklamazken top ayağındayken Mesut'u ıslıklayan taraftara, efendilik ile en güzel cevabı vermiştir.

Mesut her hareketiyle ne kadar harika bir futbolcu oldugunu gösterdi gercekten bir kez daha hayran kaldim.

Cocuk burda dogmus burda büyümüs Türkiyeye kac defa gitti bilmiyorum ama abartiyoruz gurur duyacagimaza destek olacagimiza köstek oluyoruz.

Bugün o isliklanirken ben utandim gercekten utandim acidim cocuga.

Aurelio en az 1 ay yok.

Savaştan çıktık mübarek. Servet'in elmacık kemiği kırılmış, Aurelio'nun adalesi kopmuş.

Yok aga, madem o formayı seçmiş, milli marşını okuyacak! Tribünlere formayı öperek koşacak! Sonuçta ALMAN milli takımının formasını giyiyor. Bizene olur mu? Sonuçta enine boyuna herşeyi tartışıyoruz!

Not: İroni yapmıyorum :)

Bunları yapmak zorunda değil. Adam bunları yapsaydı, her yerde ismi hain olarak geçerdi.

Yanlış anlaşılmasın ama.Ne oluyosa Galatasaray ve Beşiktaş'ın topçularına oluyor.Tuhaf bir durum.

Bunları yapmak zorunda değil. Adam bunları yapsaydı, her yerde ismi hain olarak geçerdi.

Bence yapmalı. Bunda herhangi bir beis görmemeli. "Kendimi Alman hissediyorum" diyerek her fırsatta dile getiriyorsa, O formayı giyiyorsa kim ne derse desin! Koşacak tribünlere, sevinecek adam gibi! Gülecek, oynayacak!

:005::005::005::animation::animation::tiphat::tiphat:

Helal Olsun...

Okadar isliklandi, Küfürler yedi...

Ama en büyük dersi durusuyla, Gol sevinci ile verdi....

O Taraftarlarda Terbiyesizlikleri ile simdi Övünüyorlardir belkide...

Bence yapmalı. Bunda herhangi bir beis görmemeli. "Kendimi Alman hissediyorum" diyerek her fırsatta dile getiriyorsa, O formayı giyiyorsa kim ne derse desin! Koşacak tribünlere, sevinecek adam gibi! Gülecek, oynayacak!

Hala bu tartışılıyor.

Ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmez.

Mesut'u izlerken acaip keyif alıyorum. Büyük oyuncu. Bana bu yeterli.

Ya ben anlamıyorum gerçekten. Her fırsatta Alman olduğunu söyleyen adam neden sizlere gurur veriyor? Alman yahu bu adam, Lahm neyse, Müller neyse Mesut da o. Sadece anne-babası Türk.

dostum Mesut tabuları yıkan biri...

Alman oyuncularin dikine kosulari gercekten süperdi. Bos alana en dogru zamanda gidiyorlar. Bunlari yapan 22 yasindaki Mesut, 20(!) yasindaki Kroos. Net bir skor ile aldilar, tebrik etmek lazim.

Biz de kendimizi kandirmayalim. 3 metre ilerdeki adama pas yapamayan milli oyuncularimiz var. Bazen soruyorum kendime Türk takimlarin günlük antrenmanlari nasil geciyor.

Geri
Üst Alt