Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Devre Arası | N

gardaş ülke Azerbajian :D

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İlk Yarı | Ntv

bilmeden konusmayin lutfen Nuri Borussia Dortmund'da defansif orta saha oynuyor!

-----Nuri

Bender----

Böyle oynuyorlar. Nuri'nin arkasinda Bender var.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Devre Arası | N

-------------------------------cenk-----------------------------

----gökhan-------------ömer toprak-------------hakan-------ismail---

----------------------------m. topal----------------------------------

-----------------arda-------------------------------nuri----------------

----volkan-----------------------------------------------------sercan----

------------------------------------mevlüt-------------------------------

bu şekilde olmalı ilk 11 milli takımın.gençleri oynatın kardeşim.

Değeri 15 milyon euro ile avrupa piyasasında fırtınalar estiren bek'imizde şutlarında maşallahı var :sad007:

Oguz Cetin´in el atip da bitirmedigi bir takim var mi cok merak ediyorum. Noldu Terim düsmanlari :) Daha cok ararsiniz Imparatoru

Katılıyorum.

Volkan bu formunu devam ettirirse ülke futboluna büyük faydalar sağlamaya devam edecek (!)

şu ümit milli takımda oynayan burak kaplanı ,şahin aygüneşi alalım ya gol atmışlar emre çolakda atmış :D

vauuww abi avatara bak nerden buldun bunu? :D

:akansular::akansular::akansular::akansular:

Gol yedigimize cok sevindim aslinda.

Simdi gorecegiz bakalim Hiddink'i.

Kendini dunyaya ispatlamis olabilir fakat daha Turkiye'ye degil :)

Yuh maca bakmiyorum, neler olmus 1-0 mi? :D

Özer nasil? :D

Yine yanlış kadro yine yanlış seçimler.Özeri kadroda alann sahaya süren zihniyetteki çapsızları selamlıyorum.Nasıl bir futbol anlayışı arkadaş ya.Futboldan soğutuyorlar adamı.

Ve de Arda Yoksa milli takım da yok Galatasaray da yok malesef.

Özerinho ikinci yarida tek basina cevirir maci merak etmeyin

Sizin oynayacağınız topun ben... :)

İlginç bir milli takmımız var. Kimin ne yaptığı belli değil maç içinde. Bizim Gaziemirspor çözdü yan top olayını Milli takım kaç senedir çözemedi. Yeter arkadaş her maç yan top gölü. Eğer yenilirsek Teknik heyetin mazeretide hazır zemin kötü.

Bu Volkan´i basimiza adam edenler Ufuk ve Aykut´u yerden yere vurmak icin firsat bekliyor. Aykut´a bile daha fazla güvenirim sahsen. Tavuk Volkan ( yumurtlayip duruyor ). Özer hakkinda konusmaktan bile utaniyorum :D Müthis yetenek Özerinho :D

bu hiddink varya katıksız bi mal,geçen maç nuri yi stoperlerin arasında oynattı resmen,defansın öünündeki adam nuri idi,şimdi iyi oynamadı diye kesmiş,ulan adamın mevkisi defansif orta saha mı?,yanına bi önlibero koyarsın tamamda,bi kişi de uyarmıyormu arkadaş bu embesili,oğuz falan ne halt yiyor,özer in milli takıma alınması için orda bulunuyor sanırım.

[video=youtube;wjfw7DppX9o]https://www.youtube.com/watch?v=wjfw7DppX9o[/video]

The C.Ronaldo from Turkey

hiddink efendi azerbaycan kaçıncı sırada dünya sıralamasındaaa!!

adama bak alex korner kullanırken foto çekiyor :D

fft11_mf1211591.Jpeg

Geri
Üst Alt