Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Sen oyna oğuz sen oyna :asd:

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

Nasıl sesimiz çıkmaz, Hamit'in Bayern'e transferinden önce gelmesini istemiştim. Ondan sonra da bir daha da adını ağzıma almadım. Bildiğin gereksiz bir adam. Kaliteli falan değil yahu, Sabri'nin de onun oynadığı gibi performans gösterdiği dönemler oldu. Galatasaray'da son görmek isteyeceğim adamdır.

Git yüzünü yıka:)

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

Ya birak Allah askina.

Geçen seneki Bayern-Manu maçlarina bakman yeterli oda yetmediyse 08teki Türkiye - Hirvatistan uzatmalara bakmanda yeterli.

Hani çok saçma yorumlar gördum ama bu en saçmasi 'Hamit kalitesiz' haha

Tamam.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Bu maçın rövanşı var görürsünüz siz :D:D

Şu saatten sonra Hakan Balta,Özer,Tuncay,Nihat,Halil'i görmek İS-TE-Mİ-YO-RUM.Futbolcuları adam gibi tanımadığı sürece Hiddink defolsun gitsin.Hiddink efendi bu kadar para alıyorsan tanıyacaksın arkadaş.

Hiddink: Biz 21. siradayiz Azerbaycan 102. sirada ilk 100e girmeye calisan takima yenildik cok normal

Hamit şu takımda her yerde oynar.Görmek isteyeceğimiz son adamsa yanmışız. Mustafa Sarp,Barış Özbek oynuyor bu takımda,kurtarıcımız Aydın oluyor.Hamit görülecek en son adam deniyor.

Zaten Şampiyonlar Ligi finaline de Aydın çıktı :D

Servet ile emre, gerisi yalan..

oğuz denilen yalaka ... nin derhal görevine son verilsin yoksa inanın ben dahil birçok insan milli takıma desteği keser

özer,nihat,balta,tuncay,toraman,g.g. felaket diğerleri vasat altı hamit tek başna bu kadar...rezalet devam ediyor.

Grupta 2. olursak eleme mi oynayacağız yoksa. En kötü 2. ler mi oynayacak öyle birşey vardı sanırım. Net bilgisi olan ?

Arda diyorum susuyorum.

burtstaredown.gif

Fatih Terim'in değerini şimdi anlaşılmıştır herhalde? Yok Çağ atlatacaklarmışda bilmem ne! Diyorum ki futbol bu kadar derin düşünelecek bir olay değil! Sen Azerbaycan'ı yenemiyorsan neyin savaşını veriyorsun? Diyecek bir şey yok rezalet!

Yilmaz Vural Yilmaz Vural gel bu takimi sen devr al!

Nedir arkadaş bu Hollandalı hocalardan çektiğimiz futboldan soğudum valla.Hiddink burayı katar sandı heralde.Başka açıklaması olamaz.Fatih Terim en azından salak saçma kadrolar kurmuyordu.Hiddink yerine sokaktan adam koy takım bu kadar oynardı.Afedersin Hiddink ama burayı Katar sandıysan yanlış kapıdasın !!!

Git yüzünü yıka:)

Ya bırak, attığı 3-4 tane golle gözünüz boyanmış. Hamit kötü futbolcudur diyen yok, ama çok çok üst düzey değil. Söylediğim belli arkadaş, Sabri de gün geliyor uzaktan bir tane sallıyor, çok acayip futbol oynuyor. Maç kazandırabiliyor mu peki? Hayır. Hamit de aynı, nerede 2 maçtır? Kalkıp bana takım kötü, yanındakiler kötü falan demeyin. Kanat adamı lan bu, yanındakilerle alakası ne? Orta sahanın göbeğinde top yapmıyor ya. Alıp götürüp orta açacak. Arda da oynuyor bu takımda.

Anlaşılan Hiddinki sarmamış rusya bizde daha çok para verince 2 sene türkiyede takılayım felan demiş herhalde kariyeri belli 2012 den sonra zaten direk biri kapar

Geri
Üst Alt