Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Kardesim,Türk futbolunun en büyükleri Milli takim ve Galatasaray,ikiside dibe vurmussa,ikisininde basinda ayni ekolden ve ayni ülkeden gelen hocalar varsa,tabiki tartisilacak.

Ne kardeşi? Rijkaard'a sallama yeri bu konu mu? Gidin konu açın orda tartışın, burda milleti provoke etmeyin.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Şu maçta Mevlüt,Volkan Şen,Topal,Arda olsaydı rahat kazanırdık.Sadece 4 oyuncu.

rijkaardın avukatlığını yaparken,insanlara hakaret etmeyin.

Abdullah Hoca gelse şu takımın başına, Hiddink denen oyuncuları gram tanımayan, tatil için Türkiye'yi tercih etmiş birisinden daha mı başarısız olurdu?

Kardesim,Türk futbolunun en büyükleri Milli takim ve Galatasaray,ikiside dibe vurmussa,ikisininde basinda ayni ekolden ve ayni ülkeden gelen hocalar varsa,tabiki tartisilacak.

Galatasaray'ın yerli kadrosuna bak önce ve sonra milli takıma bak.Ne zaman yerli kadromuz iyi oldu milli takım o zaman iyi oynadı.Karıştırma Rijkaard'ı.

burada bir Rijkaardlicilar,Hiddinciler toplanmis.Bu iki holandalilarlar kan imiz uyusmuyor

rijkaardı hep destekledim ama dayanacak gücüm kalmadı :(

Yahu Rijkaard ne alaka :asd:

Togo- Israil maçini izleyip sonra benim artik Rijkaard'i destekleceyek gücüm kalmadi bu maçtan sonra' gibi birsey demen bu

maça bakmadım, foruma açıp skora bakayım dedim kazandığımızı umarak :S , yazık gerçtekten.

hamit gazetecilere dalacak gibi duruyor:D

ben guus hiddink. burası türk milli futbol takımı, burda 11 kişilik müthiş bir kadro kuruyorum, bu 11 in kalesinde volkan olacak. ortasahada mehmet aurelio olacak, yanında özer hurmacı bile olacak, hep hayal ederdim sabriden sol bek olur mu diye. yaptım olacak! çünkü bu ülkede her türk bol gollü, +18 uyarılı bir milli maç izleyerek saç baş yolmayı hak ediyor. burada emre belözoğlu olacak tam bir çirkef. burda sabri var volkan var nihat var servet var her şey var burda bir takım var. burası hayallerini kendi üretecek euro 2012 ye play-off olmadan gidecek. bizim almanyayı yeneceğimize inanan her hayalperest izlemeye hak kazanacak. rüya görmeye başladık bile

Bunu kim yazdı Allasen, koltuktan düşüyordum gülecem diye :D:D

2dk da moralim yerine geldi ya bu mizaha bayılıyorum :)

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | İkinci Yarı | N

Hamit kötü bir futbolcu değil.Ama anlatılan kadar iyi bir futbolcu değil.İyi bir Avrupa kulübünde oynayan ortalama bir adam işte.Çok abartanlar vardı.Ama şu ülke şartlarında Hamit elit sayılır.Türk futbolunun içler acısı hali.

Mıllı takım bugun hollanda ekolu mu oynadı kardesım kac forvetle oynadı gormuyomusun hollanda ekolu nedır bılıyormusun sıstemı fılan nedır ???

Hiddink i gönderip yeni hoca mı alalım ha yeni hoca mı gelsin her şampiyona öncesi farklı hoca ile oynamaktan bıkmadık mı biraz sabır hiddink bize Total futbol oynatacak. Bizim genlerimizde var bi kerem. Eleştirmem eleştirtmem ülennnnn:D:D

Seviyenizi gösteren eleştirileriniz için de ayrıca teşekkür gençler :tiphat:

Yahu Rijkaard ne alaka :asd:

Togo- Israil maçini izleyip sonra benim artik Rijkaard'i destekleceyek gücüm kalmadi bu maçtan sonra' gibi birsey demen bu

galatasaraydan umudu kestim milli takımda gidince dayanamıyorum artık :(

Ruh diye diye basimizin etini yediniz , alin o ruh Hamit'te adam agliyacak nerdeyse.

Bu Holandililar bizi zehirliyorlar aaaaaaaaaaa!!Kan grubumuz uyusmuyor

Hiddink i gönderip yeni hoca mı alalım ha yeni hoca mı gelsin her şampiyona öncesi farklı hoca ile oynamaktan bıkmadık mı biraz sabır hiddink bize Total futbol oynatacak. Bizim genlerimizde var bi kerem. Eleştirmem eleştirtmem ülennnnn:D:D

Seviyenizi gösteren eleştirileriniz için de ayrıca teşekkür gençler :tiphat:

Sen provokatörmüsün amacın ne açık konuş.Ana avrat küfür mü yemek amacın?

Geri
Üst Alt