Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Şu başlıkta Rijkaard'a sallayana benim de sallayasım geiyor kendimi kontrol ediyorum.Sakin ol diyorum.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

@merih ince

Sen provokatörmüsün amacın ne açık konuş.Ana avrat küfür mü yemek amacın?

Bi huyum var bayılırım gaza gelmem tahriklere cevap vermem. Ana bacı işin işine sokanların seviyesine düşmem. Senin rijkaardın sana benim Galatasarayım bana

TFF Adam olsa şu maçtan sonra hemen Hiddinkin yardımcılarını kovar.Eğer böyle devam ederse Hiddinki de kovar.Hayrına teknik adamlık yapmıyor ya.Bize daha genç daha hırslı bu toprakların oyuncularını bilen biri lazım..Gerek Teknik Direktör olarak gerek Yardımcı olarak..Bize lazım olan yerli gençleri takıma kazandırabilen bir hoca eline kaliteli isimler verip başarı beklenecek haocalar değil.

Onun da farkındayım da amacım Topal'ı korumaktı, hani almaya bile tenezzül edilmiyor ya, o açıdan.

Oğuz Çetin'li milli takım için bunlar fazla, Oğuz'un futbola bakış açısı yetmiyor.

@merih ince

Bi huyum var bayılırım gaza gelmem tahriklere cevap vermem. Ana bacı işin işine sokanların seviyesine düşmem. Senin rijkaardın sana benim Galatasarayım bana

Bende boyle mesajlara bayiliyorum. Sanki biz Rijkaardsporluyuz

Hiddink de futbolcuları suçluyor. :asd: Sorunun futbolcular olduğunu ne zaman anlayacağız acaba.

Bırakın Rijkaard'ı falan şimdi.

Hiddink futbolcuların forma numaralarını bile bilmiyor.Çıkardığı kadrolardan anladım artık bunu.

Sakin beyler sakin. İstemediğimiz şeyler yaptırmayın bize

Bende boyle mesajlara bayiliyorum. Sanki biz Rijkaardsporluyuz

Ana bacı söverim tehdidinden iyidir değil mi üstelik bunu yapan benden beş yaş küçük sitenin patronu olduğunu zanneden birisi

Kazanan yine de Türk milleti oldu :)

Okuldan Şimdi geldim ve Şok oldum !!! Yazık gerçekten

Kimseye küfür etmedik biz buraya gelip küfür yemek istiyorum diyen adamlar var.Açık konuşun.Bu başlıkta gelip Rijkaardcılar diye genelleme yaparak, şurada Rijkaard'a sallıyorsan ne bekliyorsun? Niye tahrik ediyorsunuz arkadaşım?

Yemin ederim bu Hollanda'li teknik direktörler bizlerle dalga geçmek için Türkiye'ye gelmisler.

Oğuz Çetin'li milli takım için bunlar fazla, Oğuz'un futbola bakış açısı yetmiyor.

Oğuz Çetin falan hikaye, milli takımdaysan böyle aptal saptal top oynamayacaksın. Arda'sız maç kazanamayan takıma kimi getirsek başarısız olur zaten. Oğuz Çetin sorumluysa futbolcular da sorumlu.

Servet olayi Özetledİ .

"Allahbelamızıverdiyev" maçın yıldızıydı.

Geri
Üst Alt