Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Kusura bakmayın ama rezalet.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Biri bana söylesin Rijkaardcılar ne demek? Ne demek arkadaş?İnsanları kim kategorize ediyor burada..Ben Rijkaardcıyım ve burada kimseyi tahrik etmiyorum.Şu başlıkta bile Rijkaard'ı karıştırıyorsan kötü niyet ararım ben kusura bakmayın.

"ben guus hiddink.

burası türk milli futbol takımı,

burda 11 kişilik ezik bir kadro kuruyorum,

bu 11 in kalesinde volkan olacak.

ortasahada mehmet aurelio olacak,

yanında özer hurmacı bile olacak,

hep hayal ederdim sabriden sol bek olur mu diye.

yaptım, olacak!

çünkü bu ülkede her türk bol gollü,

+18 uyarılı bir milli maç izleyerek saç baş yolmayı hak ediyor.

burada emre belözoğlu olacak tam bir çirkef.

burda sabri var, volkan var, nihat var, servet var, her şey var...

burda bir takım var.

burası hayallerini kendi üretecek euro 2012 ye play-off olmadan gidecek...

bu tecavüzü almanya'yı yeneceğimize inanan her hayalperest izlemeye hak kazanacak.

rüya görmeye başladık bile hahahahhaa ..."

Yemin ederim bu Hollanda'li teknik direktörler bizlerle dalga geçmek için Türkiye'ye gelmisler.

Milli takımı gram takip ediyorsan işin aslının Hiddink'ten ibaret olmadığını anlarsın. Hiddink'te hatalı tamam ama Oğuz'un ne özelliği, ne artısı var da yardımcısı oluyor? Bunu anlamıyorum. O mevkiyi hak eden tonlarca insan varken, o niye orada? Pes yani, hazırcılığın böylesi görülmedi.

Rijkaardin avukatligini yapanlarin seviyesi müthis,gelene gidene provakatör damgasi.

Ligimizde su an milli takimda oynayan en az 11 tane oyuncu sayacak uye varmi? Topal, Gokdeniz dahil, Alman ligindende olabilir?

Turk futbolundamı sıkıntı var türk futbolcularındamı anlayan beri gelsin..

Yazık diyorum vallahi yazık billahi yazık bitmişiz biz yaa aglayanımız yok takımları neki ülkesi ne olsun

Rijkaardin avukatligini yapanlarin seviyesi müthis,gelene gidene provakatör damgasi.

Senin seviyeni de görüyoruz her başlıkta bir Rijkaard'a çakma, bel altı vurma çabası.Önce argumanlarınızı düzeltin.Rijkaardcılar diye bir tanım yok olmamalı.

Bu faciaya sebep olanlar kimse biraz onurları şerefleri varsa çıkıp bıraksınlar bu işi.Özeri kadroya alan zihniyet olduktan sonra kimse bana kalite demesin..

Oğuz Çetin falan hikaye, milli takımdaysan böyle aptal saptal top oynamayacaksın. Arda'sız maç kazanamayan takıma kimi getirsek başarısız olur zaten. Oğuz Çetin sorumluysa futbolcular da sorumlu.

O zaman o formayı hak edene vereceksin derim. :) Futbolcular oynamıyorsa kes biletini gitsin. Gökhan gibi milli takımı tınlamayan, Hakan gibi Dünya'yı umursamayan, Özer gibi balonları almayacaksın arkadaş.

------------------Onur Kıvrak-------------------

--Sabri----Servet---------İ.Toraman----İ.Üzülmez---

--------------M.Topal-------Emre-----------------

---V.Şen---------------------------------Arda------

----------------Mevlüt-------Sercan----------------

Arda'nın sakatlığı üzülerek söylüyorumki iyi olmuş,sorunlarımız gün yüzüne çıkmayacaktı.

Arda Turan ve diğerleri

Defansa bak:)bu kadro harbi kötü yaç

Senin seviyeni de görüyoruz her başlıkta bir Rijkaard'a çakma, bel altı vurma çabası.Önce argumanlarınızı düzeltin.Rijkaardcılar diye bir tanım yok olmamalı.

Insallah ben yanilirim ve burda Rijkaardi elestirdigim icin utandirirsiniz beni,ben kimseye Rijkaardci demedim.

O zaman o formayı hak edene vereceksin derim. :) Futbolcular oynamıyorsa kes biletini gitsin. Gökhan gibi milli takımı tınlamayan, Hakan gibi Dünya'yı umursamayan, Özer gibi balonları almayacaksın arkadaş.

Yahu, Gökhan'a ben laf edeli fi tarihiydi. Hakan'ı ta Fener dostluk maçında eleştirdim, "lan berbattı, bu sene oynamaz" dedim, kalkıp ileri çok çıkıyor artık diye sevinenler çıktı karşıma. Hamit'e laf ediyorum şimdi, söylenmeyen laf kalmadı. Ta Romanya maçında Arda, Arda, Arda diye yazı yazdım, şimdi Arda'sız bırak kazanmayı, bırak gol atmayı ileri çıkamıyoruz. Bu takımı tınlamamak zaten onursuzluktur, kadro falan yazmaya da gerek yok. Murat Ceylan, Necip Uysal gibi adamlara güvenemiyorsak bırakalım biz bu işi. Hala Aurelio'dan medet uman zihniyetle uğraşıyoruz, Tuncay'ın yırtınmasına ihtiyaç duyuyoruz. Nereden başlasam bilmiyorum ki. Tuncay'dan bahsedeli de fi tarihiydi herhalde, onu bile hatırlayamıyorum.

Katiliyorum ama I.Uzulmezi oynatmam madem kadroyu yenilecegiz, Koybasi oynasin... yedeklerde, Gokdeniz, Necip, Emenike( forvet yok), Nuri, Gokhan Gonul, Egemen, Burak Kaplan, Mehmet Batdal, Selcuk Inan, Ceyhun Gulselam, Nizamettin

Geri
Üst Alt