Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Rijkaardcilara fazla yuklenmeyin ,ayrilik ruzgari esiyor bu aralar ya onun icin huzunluler ,bir muddet hos gorun.Toparlarlar sonra.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan 1-0 Türkiye | 12 Ekim | Maç Sonucu

Emre Belözoğlu: 2012'den sonra Milli takimi birakacagim.

Hala meselenin Rijkaarda sallamak için fırsat olduğunu zannedenler için gelsin

Burda mesele fırsat kollamak değil her hocanın her hatası bir şekilde aynı bahanelerle ört bas edilebilir zihinlerde yeter ki buna o zihin müsait olsun

Rijkaardı elindeki kadro ile eleştirenler çıkıp hiddinki aynı metodla savunmayı ironi edinenlerfe provakatör demeden önce aynaya bakıp kendilerini sorgulasınlar.

Ama aynı milli kadronun 2008 de Avrupa 3. sü olduğunu ve eleştirdikleri Sabrinin Topalın Barışın Ayhanın Hakanın Servetin Ardanın 2008 de şampiyon olduklarını unutmadan

Yani iş savunmaya kalkarsa burda herkese Hikmet Karamanın yeryüzüne gelmiş geçmiş en büyük Teknik direktörü olduğunu savunurum şaşar kalırlar.

Aynı savunma ile ironi ama karşılığı provakatör damgası hımmm!!

Emreye bak 32 yasinda futbolu birakiyor, bu mentaliteyle daha cok sampiyona kaciririz ! Sorun futbolcularda

Yahu, Gökhan'a ben laf edeli fi tarihiydi. Hakan'ı ta Fener dostluk maçında eleştirdim, "lan berbattı, bu sene oynamaz" dedim, kalkıp ileri çok çıkıyor artık diye sevinenler çıktı karşıma. Hamit'e laf ediyorum şimdi, söylenmeyen laf kalmadı. Ta Romanya maçında Arda, Arda, Arda diye yazı yazdım, şimdi Arda'sız bırak kazanmayı, bırak gol atmayı ileri çıkamıyoruz. Bu takımı tınlamamak zaten onursuzluktur, kadro falan yazmaya da gerek yok. Murat Ceylan, Necip Uysal gibi adamlara güvenemiyorsak bırakalım biz bu işi. Hala Aurelio'dan medet uman zihniyetle uğraşıyoruz, Tuncay'ın yırtınmasına ihtiyaç duyuyoruz. Nereden başlasam bilmiyorum ki. Tuncay'dan bahsedeli de fi tarihiydi herhalde, onu bile hatırlayamıyorum.

İşte bende kaç defadır diyorum ya bunların sebebini yaratan zihniyet; Oğuz Çetin ve Federasyon diye. :) Bu zihniyetin bakış açısı bu kadar alan kaplıyor. Oğuz Çetin milli takımı, federasyonda Türk futbolunu katletti.

Katiliyorum ama I.Uzulmezi oynatmam madem kadroyu yenilecegiz, Koybasi oynasin... yedeklerde, Gokdeniz, Necip, Emenike( forvet yok), Nuri, Gokhan Gonul, Egemen, Burak Kaplan, Mehmet Batdal, Selcuk Inan, Ceyhun Gulselam, Nizamettin

Köybaşı'da olabilir farketmez.Nuri'yi unutmuşum iyi oldu hatırlattığın.V.Şen yerine Nuri.Sağ açık Mevlüt oynar.

Paragözoglu: 2012'den sonra Milli takimi birakacagim.

2012 ye gidemeyecegimizi biliyor. 2014 dünya kupasinda da yasi gecmis olacak. bunun herkes farkinda. akli sira trip atiyor. uyanik.

İşte bende kaç defadır diyorum ya bunların sebebini yaratan zihniyet; Oğuz Çetin ve Federasyon diye. :) Bu zihniyetin bakış açısı bu kadar alan kaplıyor. Oğuz Çetin milli takımı, federasyonda Türk futbolunu katletti.

Aman be Adem'im. Beni hiç indirme derinlere.:) Bir Skibbe, bir de Milli takım deyince yarama basılıyor zaten. Konuştukça konuşuyorum, açılıyor çenem. Aynı şeyleri yazmaktan da bıktım, eleştireceğim o kadar çok şey var ki, tahmin edemezsin.

birde haluk ulusoya sallayanlar vardi, ah ah.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 4.Maç | Azerbaycan - Türkiye | 12 Ekim | 18.00 | NTV

2012'ye gidemezsek miadını dolduran oyuncuların gençlerin önünü açmaları gerekiyor(hatta gitsek bile bırakması gerekenler var), Volkan-Aurelio-Emre-Ömer-Nihat-İbrahim Toroman-Selçuk Şahin-Gökhan Zan gibi isimlerin 2014 Dünya kupası elemelerinde milli takımı bırakmış olmaları lazım.

2014 için bu oyuncular Milli takıma iyice ısındırılmalı :

--------------------------Onur(22)-------------------------

Gökhan(25)-Serdar Kesimal(21)-Giray Kaçar(25)-İsmail(21)

---------------------Mehmet Topal(24)--------------------

-------Necip Uysal(19)----------------Nuri Şahin(22)------

Volkan Şen(23)------------------------------Arda Turan(23)

--------------------Sercan Yıldırım(20)---------------------

Alternatif: Ufuk Ceylan(24)-Cenk Gönen(22)-Mevlüt(23)-Ceyhün Gülselam(23)-Selçuk İnan(25)-Eren Güngör(22)-Hasan Ali Kaldırım(21)-Özer Hurmacı(24)-Özgür Çek(19)-Serkan Kurtuluş(20)-Abdullah Durak(23)-Ömer Toprak(21)

Bunlara Tuncay-Hamit ve Semih gibi tecrübeli oyuncular da eklenirse 2014 Dünya kupası için iyi bir ekip oluşturulmuş olur

Varan 1

Emre bırakıyor milli takımı, bu saatten sonra 2012'ye gitmemiz çok ama çok zor, Hiddinkin aldığı paranın hakkını vermek için bu gençleri milli takıma kazandırmalı 2014 ve sonrasında belli bir istikrarda oynayan milli takım izlemeliyiz

Emre'yi hiç sevmem ama onunla servet dışında milli takımda mücadele eden başka oyuncu yoktu. İkisinin mücadelesine acıdım..

Emre de gidince ne yapacaz bakalım.

milil takımın defansında Sabri ve Üzülmez olacaksa ....... böyle milli takıma.Hakan Şükürden sonra forvet gelmedi ülkeye.nosdtalji formamızı giyince nostaljiye döndük valla gelen geçen yeniyor.

Rijkaardcilara fazla yuklenmeyin ,ayrilik ruzgari esiyor bu aralar ya onun icin huzunluler ,bir muddet hos gorun.Toparlarlar sonra.

SEn nerde kaldın ya..Kare tamamlandı..

emre milli takımı bırakınca kıymeti anlaşılacak.

Almanya yenilgisinin doğal olduğunu savunan ve yılda 4 milyon Euro alan Hiddink'li Türkiye Azerbaycanı bile yenemedi bu akşam.

Biz ona 4 milyon Euro'yu Almanya gibi takımlardan puan toplasın diye verdik.

Yılmaz Vural'la da 4 maçta 6 puan toplardık biz..

Emre Belözoğlu: Maalesef iyi oyuncular olduğumuzu ispatlayamadık. Bu bayrağı, formayı layikiyle sahaya yansıtamadık. Ama işi sadece futbolcularda değil, bu formanın ağırlığını bilen yöneticilerin ve teknik adamların da eleştirilmesi gerekir.

Hiddink'e sallamış.

emrenin coktan gitmesi lazimdi nuri m.topal gibi oyuncularin önü kesiliyordu.

Geri
Üst Alt