Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Semih veya Cenk Tosunla başlamalıyız artık maçlara belli oldu bu maçla daha. Burak sağ tarafta daha yararlı oynuyor böyle forvette tek başına oynayamıyor ki zaten ben bu adamın hiç böyle bu pozisyonda oynadığını görmedim.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | Maç Sonucu

Mücadele, hırs, motivasyon...

Avrupa yolunda şifre çözüldü.

Durma, adım adım ilerle, rakiplerini bekleme.

Kendi kaderini yazmak için ihtiyacın olan hırs, motivasyon ve mücadele!

Türkiye'm 2 - 0 Avustralya

bu arada golden sonra gökhan gönül ü eleştiren olmadı herşey gole endeksli galiba milletle gökhan çok kötüydü bence gol fikrimi değiştirmedi almanya bunlara benzemez

fenerlilerden de bu beklenir zaten mac sonrasi fener diye bagiriyorlar.timsah yürüsü yapmadilar nedense.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 5.Maç | Türkiye 2-0 Avusturya | 29 Mart | 2.Yarı | NTV

Sen akıllı olduğunu mu düşünüyorsun? (Sadece merak ettim)

Kimi savunuyorsun anlamadım? Çakmak atanları mı yoksa, fenerli seyircileri mi? Neyden rahatsız oldu isen? Bir daha yazmam. Söyle bana merak ettim arkadaşım.

H.Balta artık milli boyutta çalışıyor. Bu nasıl bir adam arkadaş?

Iki bekimizde hic iyi durmuyor. Allah'tan bugün dandik bir takima karsi oynadik. Ama bir Almanya yada formda bir Belcika takimi bizi böyle bulsa affetmez.

Mücadele, hırs, motivasyon...

Avrupa yolunda şifre çözüldü.

Durma, adım adım ilerle, rakiplerini bekleme.

Kendi kaderini yazmak için ihtiyacın olan hırs, motivasyon ve mücadele!

Türkiye'm 2 - 0 Avustralya

Avusturya hocam :(

Anlaşıldı bunlardan birkaç tanesinin bizde oynaması lazım ki gidelim finallere. Başka türlü olmayacak.

Bu milli takim Belcika ve Almanya'yi yenemez. Hiddink'in oynatmak istedigi sisteme ayak uyduramiyoruz, hep kopuk kopuk ve cok temposuz oynuyoruz.

oyuncu tercihleri de yanlis ama...

nuri ileride oynamali...ön libero ya topal ve selcuk...forvete cenk tosun

h.balta evrendeki son sol bek olsa bile asla oynamamali, hatta tff lisansini elinden almali

nedense son zamanlarda milli takımı izlerken çok sıkılıyorum

volkan ayısı harbi kaleci

fenerlilerden de bu beklenir zaten mac sonrasi fener diye bagiriyorlar.timsah yürüsü yapmadilar nedense.

Fb li ile falan alakası yok. Bugün maçtan 1 saat önce falan Kadıköydeydim vapur iskelesinin orda işlerim vardı. Maça giden tipleri görmelisiniz lesh hepsi. Çoğu dağdan inme, barzo, hayvanat kılıklı insanlar kiminin üstünde karşıyaka, kiminin üstünde trabzon, kiminin beşiktaş, kiminin sivasspor, kiminin eskişehirspor forması atkısı bilmem neyi vardı üstünde. Çok mu zor bi tane kırmızı - beyaz t-shirt ve atkı bulmak. Bu zihniyetle maça giriyolar. İçimden sövdüm hepsine Ulan gittiğiniz maç milli maç milli takımın maçı kulüp takımının maçınamı gidiyosunuz be dangalaklar. Ben fb li taraftar yerinde olsaydım o tipleri çevirir döverdim sen kimsinde benim takımımın semtine gelip başka takımın formasıyla caka satıyorsun millete diye.

bu arada golden sonra gökhan gönül ü eleştiren olmadı herşey gole endeksli galiba milletle gökhan çok kötüydü bence gol fikrimi değiştirmedi almanya bunlara benzemez

Bunu yazmaya girmiştim topice.Gökhan yine leş oğlu leş oynadı.Milli takımın gerçek sağbeki Sabri'dir Sabri olmalıdır.

Acayip uykum geliyor maclari izlerken. Bizim maclardan sonra en sIkIcI maclar milli takimin maclari oluyor.

oyuncu tercihleri de yanlis ama...

nuri ileride oynamali...ön libero ya topal ve selcuk...forvete cenk tosun

h.balta evrendeki son sol bek olsa bile asla oynamamali, hatta tff lisansini elinden almali

Hiddink buna acilen bir cözüm bulmali.

Maçta oynayan tek Beşiktaşlı Ekrem Dağ'dı. :)

Arda'yi gulerken mutlu gormek beni acikcasi cok mutlu etti.

Hakketti cocuk.

Helal olsun.

Ben Alex'e katilmiyorum.

Turkiye'deki en en kaliteli futbolcu Arda'dir.

bjkliler ne ezik ya kendi sitelerinde arda ya volkana laf atıyor ulan bir tane bile topçunuz ilk 11 de tam uyuz bunlar

Fenerlilerin yaptığı iş değil sadece. Maç kimin sahasında oynanıyorsa son dakikalarda o takımın seyircisi 1-2 dakika "imza atıyor", açıklamaları böyle. ASY'de de oluyordu, İnönü'de de, Trabzon'da da, Bursa'da da. Sadece Fenerbahçelilere özgü bir şey gibi göstermeye gerek yok. Kaldı ki antu'yu açıp bakarsanız, Fenerbahçe diye bağıranların eleştirildiğini göreceksiniz. Ben henüz bakmadım ama önceki maçlarda benzer durumlar eleştirildiği için bugün de eleştirildiğinden eminim...

Geri
Üst Alt