Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Arda penaltı yaptırdıysa, vardır bir bildiği :)

Şu maçtaki Hazard 30 milyon ediyorsa Arda 50 milyon eder.Lille'de pek izlemedim ama milli takımda bir numarası yok elemanın.

eksik maç avusturya maçı ne yazık ki , zor olacak

hayret bişi arkadas su 4 3 3 taktıgınden bı turlu kurtulamadık gıttı lanet olsun

hiddink gidici gibi konuştu belliydi

ben bi an hazırlık maçı oynuyoruz sandım.bu ne ya üzerinizdeki milli forma.

Hiddink gidiyorum diyor

bas bas bagiriyor hatta

kazimdan bir cacik olmaz, bu hiddink bukadarmi korkak oynatiyordu?

bu orta saha torpilli emre ile selcukla les.

ekiciyi bastan niye oynatmiyor?

zorla kurtulduk, bu adamlar bu takimin basindayke birsey olmaz.

ilk yari belcika golden sonra inanilmaz saygiliydi onunu kullanmadik.

sagolsun süper teknik heyetimiz.

senol günel göreve!

hiddink: benim geleceğimle ilgili konuyu ilerleyen zamanlarda göreceğiz...

Hiddink Defol Abramovic'in yanına bir sürü haber çıktı medyada Chelsea ile görüştüğü ve anlaştığı konusunda bir kez olsun çıkıp ben Türkiye Milli Takımının teknik direktörüyüm ve şuan buna odaklanmalıyım demedin !

Arda disinda herkez FAIL. Arda'da pek iyi oynamadi ama bi hareketiyle beraberligi kazandirdigi icin fail demiyorum, helal olsun diyorum. En buyuk fail = HIDDINK. Kovulmak icin ellinden gelenini yapiyor. Ilk 11'e bakiyorum, koca bir 0. Yedeklere bakiyorum, 0 degil eksilerde geziyor.

Resmen kos koca milli takimin yedek kulubesi suanki GS'mizin yedek kulubesinden de kotu. Saha gibi. Kos koca 18 kisilik kadro'da TEK 1 forvet var o da yedek bekledi 80 lerde girdi.

Hiddink'in iyi niyetinden suphe ediyorum. Demek ki Gokmen Ozdemir hakli cikti, onunla konustugunda sanki gitmek istiyomus gibi hava vermisti Gokmen Ozdemir'e. Adam resmen hakli arkadas, Hiddink kazanmak icin HIC BIRSEY yapmadi tam aksine 1 puan'a raziydi ki mac oncesi Belcika kanalina yaptigi aciklamayla belliydi zaten hersey. Muhabir'in 0-0 beraberlige razimisiniz gibi bi sorusuna "hayir kesinlikle kazanmaya geldik" diyemedi resmen. 0-0'a raziymis gibi bi hava vermisti.

Maci izledigime bin pisman oldum, iyi ki gidipte stadda maci izlememisim. Parama yazik olurdu. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin ...

Biz bu gidisle baraj maclarina kalamayacagiz, hic kimse avantajli donduk falan demesin hic kimse eksik macimiz var falan demesin. Bu futbolla biz Azerbajcan'i bile yenemeyiz o kadar net soyluyorum ki zaten ilk macta yenemedik. Yaziklar olsun, yemin ederim yaziklar olsun.

Galatasaray yoksa Turkiye'de yok bunu bugun yine anlamis olduk. Galatasaray Turkiye'dir demedik bosuna. Ne olur bizimkiler yabancilarla takimi dolduracaklarina gitsinler kaliteli yerlilere para bassinlar kadro'nun omurgasini yerliler olustursun yoksa milli takimdan bir cacik olmaz ...

Beni cileden cikardilar, sinir krizi geciriyorum. Bolca kufur ettim hepsine ...

Çağlar'ın kumaşı iyi ilk 20 dk laf yapanlar şunu unuttu Çağlar son haftalar oynamadı ve bu sezon sakattı daha yeni sakatlıktan çıktı bu kadar ciddi sakatlıktan sonra 1 ayda falan anca toparlar bir oyuncu ama çağlar sadece 1 haftalık kampdaki yediği idmanlarla kazandığı kondisyonla oynadı oda ne kadar yeterdi bunu ilk 20 dk gördük ama sonradan toparladı sakat olmasaydıda formda bir çağlar olsaydı keşke bugünde bu lafları yemeseydi ama şunuda bilinki atak yapamayan bir milli takımımız var ve devamlı savunmadaydık ve bu maç deplasman maçı kolay bir maç değil stresi yüksek bir maç pas bile yapamadık.Selçuk İnan'ın fiziki yorgunluğu açıkça görülüyordu kolay değil 50 civarı maç yaptı ama sizden ricam bir oynucuyu asıp keserken belli faktörleri düşünerek asıp kesin

Adam resmen gidiyorum dedi.

hiddink gidiyor, acik acik söyledi

Oyuna da çok geç müdahale ediyor ayrıca. Gol geliyorum diyor, Hiddink efendi izliyor.

hiddink gidiyor

hiddink geleceğimize önümüzdeki günlerde bakıcaz dio yaniii ???

nuri hamitin ve gokan gonulun tekrar gelmes ile cok daha iyi oyunayacagimizi dusnuyorum.

hiddink yanında ardayıda götürür demedi demeyin

Geri
Üst Alt