Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu
Arda disinda herkez FAIL. Arda'da pek iyi oynamadi ama bi hareketiyle beraberligi kazandirdigi icin fail demiyorum, helal olsun diyorum. En buyuk fail = HIDDINK. Kovulmak icin ellinden gelenini yapiyor. Ilk 11'e bakiyorum, koca bir 0. Yedeklere bakiyorum, 0 degil eksilerde geziyor.
Resmen kos koca milli takimin yedek kulubesi suanki GS'mizin yedek kulubesinden de kotu. Saha gibi. Kos koca 18 kisilik kadro'da TEK 1 forvet var o da yedek bekledi 80 lerde girdi.
Hiddink'in iyi niyetinden suphe ediyorum. Demek ki Gokmen Ozdemir hakli cikti, onunla konustugunda sanki gitmek istiyomus gibi hava vermisti Gokmen Ozdemir'e. Adam resmen hakli arkadas, Hiddink kazanmak icin HIC BIRSEY yapmadi tam aksine 1 puan'a raziydi ki mac oncesi Belcika kanalina yaptigi aciklamayla belliydi zaten hersey. Muhabir'in 0-0 beraberlige razimisiniz gibi bi sorusuna "hayir kesinlikle kazanmaya geldik" diyemedi resmen. 0-0'a raziymis gibi bi hava vermisti.
Maci izledigime bin pisman oldum, iyi ki gidipte stadda maci izlememisim. Parama yazik olurdu. Allah hepinizi bildigi gibi yapsin ...
Biz bu gidisle baraj maclarina kalamayacagiz, hic kimse avantajli donduk falan demesin hic kimse eksik macimiz var falan demesin. Bu futbolla biz Azerbajcan'i bile yenemeyiz o kadar net soyluyorum ki zaten ilk macta yenemedik. Yaziklar olsun, yemin ederim yaziklar olsun.
Galatasaray yoksa Turkiye'de yok bunu bugun yine anlamis olduk. Galatasaray Turkiye'dir demedik bosuna. Ne olur bizimkiler yabancilarla takimi dolduracaklarina gitsinler kaliteli yerlilere para bassinlar kadro'nun omurgasini yerliler olustursun yoksa milli takimdan bir cacik olmaz ...
Beni cileden cikardilar, sinir krizi geciriyorum. Bolca kufur ettim hepsine ...