Emre Cetinel
Sarı Üye
- 30 Haziran 2010
- 655
- 0
- 1.126
Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu
Elmander`in gollerini bulup baksak bari...
Elmander`in gollerini bulup baksak bari...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim son macimiz ne zaman ve kim ile oyunyacagiz?
Bugün cok sansliydik, bu skor bize yeter Euro 2012'e gitmek icin.
:yenieek:Abdullah Avcı lazım bu takıma..
Avantaj Turkiyede su an.Belcikanin 2 Almaniya maci ve bizim milli takimla Bakude ve Kazakistanla maci var.Turkiyenin ise Kazakistan,Azerbaycan ve Almaniyayla kendi evinde maci var.Yani Turkiyenin kaderi kendi elinde
Hiddink resmen beni kovun dedi. Ne Caglar nede Selcuk Sahin'in bu takimda isi var. Caglar'i ilk 11'e yazan arkadaslarda umarim gormustur nasil bir oyuncu oldugunu. Selcuk Sahin fazla kotu oynamasada Topal Valencia gibi Ispanya'nin ust siralarina oynayan bir takim'in ilk 11 oyuncusu.
Kazim ancak yedek olabilir bu takim'da. 90dk boyunca sahanin en kotu oyuncularindandi.
Hiddink resmen beni kovun dedi. Ne Caglar nede Selcuk Sahin'in bu takimda isi var. Caglar'i ilk 11'e yazan arkadaslarda umarim gormustur nasil bir oyuncu oldugunu. Selcuk Sahin fazla kotu oynamasada Topal Valencia gibi Ispanya'nin ust siralarina oynayan bir takim'in ilk 11 oyuncusu.
Kazim ancak yedek olabilir bu takim'da. 90dk boyunca sahanin en kotu oyuncularindandi.