Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

hidding gidiyorsa gitsin artık yeter be. herifler durmadan üstümüze geliyor bizim antrenör trene bakar gibi bakıyor. biz niye geri cekliyoruz hala bunu anlamış degilim. biz geri cekiliyorsak asıl tehlike ozaman var demektir.. kazıma 90 dakka nasıl top oynatır bir adam. cagların mac eksikligi var ama sacma sapan hata yaptı. ama kazımın 90 dakka top oynamasını anlayamadım.

Arda olmasa bir hiç milli takım.

Hiddink resmen beni kovun dedi. Ne Caglar nede Selcuk Sahin'in bu takimda isi var. Caglar'i ilk 11'e yazan arkadaslarda umarim gormustur nasil bir oyuncu oldugunu. Selcuk Sahin fazla kotu oynamasada Topal Valencia gibi Ispanya'nin ust siralarina oynayan bir takim'in ilk 11 oyuncusu.

Kazim ancak yedek olabilir bu takim'da. 90dk boyunca sahanin en kotu oyuncularindandi.

Sag bekte Sabri'nin yerine Ekrem iyi giderdi de mi ?

Fatih Terim'i cok elestirdik zamaninda ama harbiden Fatih Terim'in gunahi neydi? En azindan bu kadar rezil futbol oynamiyorduk, en azindan iyi oynamasakta kazanmayi dusunuyorduk. Simdi o da yok ...

hiddink hiç bişi yapamaz arkadslar yok ardayı da götürcekmıs drogbayı bırakmaz mıs bosverın böle seylerı herset önceden planlanmıs baksanız hiddink in chelsea ye gidecegi bence 1 hafta 2 hafta önceden belliydi onu sölim size lukaku da chelsea de dır pztesı acıklanır drogba da bızde arda da bıyere gıtmez

Yazıklar olsun Hiddink.

Kalıyorum bile diyemedin yazıklar olsun.

Sana harcanan para da zaman da boşa gitti lanet olsun ki.

çağlar sakatlık geçirdi, bütün sezon oynamadı maç eksiği var, çağlar ilk 11e yazılmaz diyorsunuz. zaten bu maçta ilk 11 çıkması hata. kazım konusunda da adam daha ne yapsın size. koşuyo mücadele ediyor. adama top mu getirebildik sanki maç boyunca. ne bekliyorsunuz orta sahadan alcak tek tek geçip gol mü atcak?

Hiddink yatsın kalksın Arda'ya dua etsin.

Hiddink resmen beni kovun dedi. Ne Caglar nede Selcuk Sahin'in bu takimda isi var. Caglar'i ilk 11'e yazan arkadaslarda umarim gormustur nasil bir oyuncu oldugunu. Selcuk Sahin fazla kotu oynamasada Topal Valencia gibi Ispanya'nin ust siralarina oynayan bir takim'in ilk 11 oyuncusu.

Kazim ancak yedek olabilir bu takim'da. 90dk boyunca sahanin en kotu oyuncularindandi.

KAzımı beğenmemek bu maçta, ancak subjektif bir bakış açısına sahipse olur.

bu goril volkanda 2'dir penaltıci oldu :D

.

Nereye kovuyorsunuz hemen Hiddink'i? Boyle saçmalikmi olur? Yinemi yeni TD yinemi yeni sistem sablonu.

Adam 1 puan için geldim dedi, oyle yada boyle aldi.

Ben Hiddink'in kalmasi tarafiyim.

Hiddink neler söyledi?

arkadaslar tamam caglar kötüydü ama kac aydır sakat olan cagları ı böle bi macta ilk 11 e koyan hiddinke ne demeli

Beyler bok atmayın adama selcuk sahin milli forma altında en iyi macını cıkardı.Caglara cok sövdüm Hiddinkde bi acayiplik var ve hic iyi oynamıyoruz.

euro 2012 çok sakat almanya maçı var avusturya var :o

Getirsinler Ersun Yanal´i,Abdullah Avci´yi, hatta Denizli´yi. Almanya´yi da yeneriz. Avusturya sorun degil zaten. Rahat 2. oluruz. Ama bu Hiddink gitsin

kazımı nasıl beğenmiyorsunuz ya.adam tek başına belçika defansıyla boğuştu daha ne yapsın.

ne kazimi, adam ara sira iyi görünüyor asla GALATASARAYIN oyuncusu degil!!!!!!

Hazard 17 milyon Euroluk topçu değil, onların ligi bizden daha göz önünde olduğundan ve yabancı sınırlamasına takılmadığından değeri bizim oyunculardan yüksek oluyor. Hazard gibi Bankasyada dolu oyuncu var!!!

Geri
Üst Alt