Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Belçika 1-1 Türkiye | 3 Haziran | Maç Sonucu

Nereye kovuyorsunuz hemen Hiddink'i? Boyle saçmalikmi olur? Yinemi yeni TD yinemi yeni sistem sablonu.

Adam 1 puan için geldim dedi, oyle yada boyle aldi.

Ben Hiddink'in kalmasi tarafiyim.

sen kalmasından tarafsın. ama kendisi değil.

Ben size demistim. Fatih Terim´in degerini ayrildiktan sonra anlar millet diye. Fatih Terim´siz Türk futbolu bir hic. Sifir.

çağlar sakatlık geçirdi, bütün sezon oynamadı maç eksiği var, çağlar ilk 11e yazılmaz diyorsunuz. zaten bu maçta ilk 11 çıkması hata. kazım konusunda da adam daha ne yapsın size. koşuyo mücadele ediyor. adama top mu getirebildik sanki maç boyunca. ne bekliyorsunuz orta sahadan alcak tek tek geçip gol mü atcak?

kazım ayagında top tutamıyor kardeşim. bitane bizim yarı bölgede bi top kaptırısı var allahtan gol olmadı. kazım ilk 11 oyuncusu olamaz. hele şu oynadıgımız şekilde hic oynayamaz. sarı kart gördügü an cıkaracaksın bu adamı. hidding inadına yapıyor sanki. caglara gelince evet sacma sapan hata yaptı. mac eksikliginin önemi büyük. ama bizde kim sacmaladıki. 2. yarı iyiydi. 1 hatasına ragmen ben bir futbolcuyu silmem. bizim takımın oyun anlayışı ofsayttı zaten. fatih terime kızıyordum ama bu hidding ondan beter..

Nereye kovuyorsunuz hemen Hiddink'i? Boyle saçmalikmi olur? Yinemi yeni TD yinemi yeni sistem sablonu.

Adam maçı nerdeyse kendi elleriyle verecekti, hatta resmen hediye edecekti, hala hiddink başarılı diyorsunuz. 1 puanın garantisi mi vardı ki maçta hiddink böyle rahattı, daha doğrusu rezildi. Hadi onu geçelim, takım bir yarı sahadan diğer yarı sahaya şuursuzca top şişirmekten başka bir şey yapmadı.

Sağ acık için diyor zaten adam

Kazım sağ açık için çok yavaş bir oyuncu.

Fikstürde ikili avraj mı genel averaj mı geçerli ?

Tamam yahu yanlış yazdım. Sonuçta sahada Serdar diye bir adam vardı bugün. İsmini de yanlış söylemedim ya. :o

Yeni farkettim Arda gol sonrası neden donarak bakıyor bir yere :D

1puan icin bukadar sacma sapan oyun oynanmaz. adamlar üstüne geliyor bi oyunu sogut. oyuncu degistir. oda yok. bişey olacagı belliydi zaten. allahtan atamadı penaltı. hidding gibi bir adam böyle sacmalıgı nasıl yapıyor onu anlamıyorum..

Hiddink bu isi severek isteyerek yapmiyor o yuzden gitsin. Bu isi seve seve yuregini ortaya koyarak yapacak biri lazim.

Hiddink gonullu olsa buyursun sistemini kursun diyecegim ama gonullu degil. Sen burda beraberlige degilde galibiyete oynasaydin adim gibi eminim kazanirdin Hiddink bey. Ve muthis bir avantaj elde ederdik, eksik macimizi da kazanarak 5 puan fark ile 99% baraj macina giderdik ama sen ne yaptin? Beraberlige oynadin. Hadi oynuyorsun, bari kontrataga dayali bi futbol oynat, o da yok.

Biz TURKIYEYIZ arkadas, Almanya macina beraberlige cikarsin anlarim ama BELCIKA macina beraberlige cikamazsin sen. Yahu Belcika bizden buyuk bi takim mi Allah askina?

ardanın topu çektiği pozisyonda kaybolan belçikalıdan hala haber alınamıyor !

Beyler kaleye iyi bir adam, orta sahayada Emre gibi bir futbolcu bulursak Galatasaray Belçikayla 1-1 berabere kalacak kadar iyi oynuyor :) Neydi öyle Galatasaraydan oluşmuş tüm kadro :)

kazım hayatınn futbolunu oynadi hic görmemişdim kazımı böyle duyguladim:sad007::lol:

Geri
Üst Alt