Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu
Aragones gibi bu adam yemin ediyorum uyuyor kenarda. Sen Kazakistan'a karşı 3 ortasaha ile çıkıyorsun, 1-0 öndeyken takım bas bağırıyor yırtınıyor çıldırıyor umut diye cenk diye, senin oyuna aldığın adam Selçuk Şahin, demezlermi sana madem böyle yanlış bir hamle yapacaksın, şu sığır yerine Mehmet Topal'ı al adam Valencia'da döktürüyor diye, ondan sonra çık maç sonrası erkenden 2-0'ı bulmamız lazım de, biz mi şut çekeceğiz televizyon karşısından be adam. Gram saygı duymuyor bu millet sana Belçika maçında oynattığın futbol ortada. Yemin ediyorum size Yılmaz Vural gelsin bu takıma yemin ediyorum bunu istiyorum, ben zevk veren bir Türkiye istiyorum, hücum oynayan bir Türkiye. Size soruyorum hanginiz dünya kupasında brezilya'nın, Hollanda'nın maçlarını beğendiniz ? Euro 2008'de o muhteşem coşku yerine böyle ruhsuz, içine edilmiş milli takım çıksaydı yarı finale hangimiz o kadar sevinecektik gurur duyacaktık ? Yunanistan gibi şampiyon yapsa ne olur, ben resmen utanıyorum böyle bir oyun tarzından yazık, gerçekten yazık. Türkiye'ye yakışan bu değildir ve olmayacaktır.