Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

c0c5532a42c0458db6506b30568da374.jpg

Helal olsun o nasil bi hirsdir, evde ayni sekilde cildirdim bende. :asd:

Özellikle penalti atilirken sirtini dönmüs dua ediyordu Arda, gercekten Milli Takim'da cok hirsli oynuyor, helal olsun.

Aah keşke Gökhan Töre'yi sezon başı alsak. Bunu nasıl kaptırdık diyenler, daha önce nerelerdeydi. Chelsea alt yapısından neden Hamburg'a gitmiş araştırdılar mı acaba ? Kusura bakmayın Gökhan Töre'nin Chelsea'de kalma ihtimali varken eski Chelsea altyapı antrenörünün Hamburg'a gitmesi sonucu Hamburg'a gitti.

Genel menajeri Frank Arnesen.. :)

Bu arada görüşüne katılıyorum. Arnesen faktörü olmasa, G. Töre satılmazdı..[/QUOTE]Her neyse.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 6.Maç | Türkiye 2-1 Kazakistan | 2 Eylül | Maç Sonucu

Ulan maç sonu gözlerim doldu ya..

Arda tuhaf etti içimizi..

Keşke dedim ve televizyonu kapattım..

Güzel bir galibiyetti takımımızı kutlarım..

Verilmeyen gol durumu nedir stattan pek anlaşılamadı? Doğru mu karar?

Yanlış anons olduk onun yüzünden iyi mi :asd:

[video=youtube;xgHKHQdNXjI]https://www.youtube.com/watch?v=xgHKHQdNXjI[/video]

Adam, Ercan Taner'den daha çok sevinmiş golde :D

Oyun sıkışmış tek forvet oynayamayan Burak'ı yanlız bırakıyorsun.Oyuna forvet alacağına gidip (torpilli) Selçuk'u alıyorsun. madem oyunu kuyamadığın çok belli. Hadi forvet olmayacaksın ortasaha M.Topal gibi adam yedek duruyor. onu neden almazsın. al Topalı tek başına süpürsün. selçuk inan ve arda önde coşsun. ama nerde. artık kesin diyorum. hiddink sadece takılıyor parasını alıyor. herşeyi oğuza bırakmış oğuz un da hiç bir vizyonu ve oyun bilgisi olmadığı çok belli. yazık bu takım kazakistana puan vercekti.

Aragones gibi bu adam yemin ediyorum uyuyor kenarda. Sen Kazakistan'a karşı 3 ortasaha ile çıkıyorsun, 1-0 öndeyken takım bas bağırıyor yırtınıyor çıldırıyor umut diye cenk diye, senin oyuna aldığın adam Selçuk Şahin, demezlermi sana madem böyle yanlış bir hamle yapacaksın, şu sığır yerine Mehmet Topal'ı al adam Valencia'da döktürüyor diye, ondan sonra çık maç sonrası erkenden 2-0'ı bulmamız lazım de, biz mi şut çekeceğiz televizyon karşısından be adam. Gram saygı duymuyor bu millet sana Belçika maçında oynattığın futbol ortada. Yemin ediyorum size Yılmaz Vural gelsin bu takıma yemin ediyorum bunu istiyorum, ben zevk veren bir Türkiye istiyorum, hücum oynayan bir Türkiye. Size soruyorum hanginiz dünya kupasında brezilya'nın, Hollanda'nın maçlarını beğendiniz ? Euro 2008'de o muhteşem coşku yerine böyle ruhsuz, içine edilmiş milli takım çıksaydı yarı finale hangimiz o kadar sevinecektik gurur duyacaktık ? Yunanistan gibi şampiyon yapsa ne olur, ben resmen utanıyorum böyle bir oyun tarzından yazık, gerçekten yazık. Türkiye'ye yakışan bu değildir ve olmayacaktır.

14300149.jpg

bu maçı alarak çok rahatladık

avusturya maçını da alırsak kupaya gideriz...

Volkan

Sabri-Servet-Egemen-Ismail

Mehmet Topal-Mehmet Topuz

Mehmet Ekici

Gokhan Tore-Burak-Arda​

Oynasak guzel olur Avusturya ile. Ama hic boyle bir kadro beklemiyorum. Selcuk Sahin'i oynatir, Kazim'i oynatir.

En iyi 2. olamayacağımız çok belli. Hemen her grup da 13 puan ve üstünde olan 2. ve 3. takım çok. Kaldı ki, Azerbaycan'ın Kazakistan'a yenilip, grubu sonuncu bitirmesi gerekiyor.

İşin özeti 2. olursak Play-Off oynayacağız bence.

En iyi 2. olamayacağımız çok belli. Hemen her grup da 13 puan ve üstünde olan 2. ve 3. takım çok. Kaldı ki, Azerbaycan'ın Kazakistan'a yenilip, grubu sonuncu bitirmesi gerekiyor.

İşin özeti 2. olursak Play-Off oynayacağız bence.
en iyi ikinciler sıralaasında 7 puanmz var kazakistan azerbaycanın üstünde bitirirse puanmz 13 oluyor birden ve en iyi ikincilerde 1. sıraya yükseliyorz inşallah azerbaycan bıze kıyak yapıp kazakistana yine yenilr tek duamz bu

Azerbaycana yenilmeseydik en iyi 2.olarakta gidebilirdik.

Kazakistan'dan korkup Selçuk Şahin'i oyuna alıyor Hiddink Efendi.

Geri
Üst Alt