Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

Milli takım buysa bende oynarım la iki form tutsam :D Biz halısahada daha profosyonel oynuyorduk maçları.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

mehmet topal oynamazmış milli takımda. valencianın 11 inden cıkmayan devamlı oynayan adam ilk 11 oynamayacakta kim oynayacak. yanındada aynı tip ondan daha kötü oyuncu oynarsa topalda pek icacıcı gözükmez herhalde.

Maçı izleyemiyorum forum da çok yavaş:(

Yekta ne Galatasaray´da ne Milli Takimda sansini kullanamiyor. O da gölge prescilerden Sarp gibi. Hayalkirikligi

en az 20 yıldır bu kadar yeteneksiz bir milli takım görmemiştim

bari gökhan töre girse umutun yerine

burak forvette daha iyi oynuyor

sanki hakan baltada biraz düzelme var gibi gecenki macdada yazmisdim insallah üstüne koyarak devam eder :)

yekta hazırlık macı bile yapmadı dogru dürüst. iyi olmasınımı bekliyordunuz. bence onun alınması yanlıştı şimdilik. gökhan töreyi alsınlar.

arkadaslar Operaya gectim Mozilla da sorun olduguicin

Forum sizde gec yukleniyormu?

Umut bulut , selçuk şahin milli takımda 11 oynuyor , acınacak haldeyiz

Selçuk Şahin ve Mehmet Topal bizi 2 kişi eksik oynatıyor. Bu ikisinin milli takımda işleri yok. Ama Galatasaray fener rekabeti bu statik oynayan ve pres bilmeyen düz futbolculara yer verdirmiş. Önemli değil, EM 2012 feda olsun onlara.

Mehmet Topal sahanın en iyisiydi şuanki maçta. Bence sen play-station'ı kapa.

Valencia, Topal'a yaramıs. Artık aldığı topları olabildiğince öne oynuyor.

Umut'un yerine Gökhan töre girmeli

topalin oldugu bir takimin baski yememesi cok zor

iyi oynuyor derken neyi kastediyorsunuz? avusturya atagi engelledigini gormedim ben bir on libero olarak

yekta bikti saga sola gitmekten

selcukta topalda bes para etmez adamlar gozumde

bazen bakiyorum yektaya kapatmasi gereken alan yaklasik orta sahanin yarisi

adamin etrafinda ucgen yapip duruyorlar

cunku topal defansta selcuk zaten leyla

Hiddink beraberlik bize yeter demis. Hiddinkle Avrupa sampiyonasina katilirsak bu kontröllü oyunla gruptan cikamayiz

Eski yönetim Elano-Keita-M.Topal-Arda yı göndermese takım süper olurdu şimdi.

Futbolcu alamıyordu bari elindekileri yollama.

selcuk sahin ciksin ekici girsin biraz pozisyona falan girelim

Cogu kişi yekta'yı begeniyor ama ben yekta'da şu ana kadar hic ısık göremedim ve görcegimide sanmıyorum.Balon olcak gibime geliyor.İnşallah ben yanılırım.

topalin oldugu bir takimin baski yememesi cok zor

iyi oynuyor derken neyi kastediyorsunuz? avusturya atagi engelledigini gormedim ben bir on libero olarak

yekta bikti saga sola gitmekten

selcukta topalda bes para etmez adamlar gozumde

bazen bakiyorum yektaya kapatmasi gereken alan yaklasik orta sahanin yarisi

adamin etrafinda ucgen yapip duruyorlar

cunku topal defansta selcuk zaten leyla

Hocam şu cümle bile yeter başka maça baktığını anlamamız için.

Ayrıca Topal bu maçta ön libero oynamıyor. Emre'nin görevi üstlenmiş.

Geri
Üst Alt