Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

bilader bırakın ya bütün duran toplar dahil penaltıları bundan sonra sabri kullansın en azından eglenceli oluyor bune yahu biz kazakistan mıyız bukadar aciz bir takım mıyız beraberlige yatıyoruz sanki gruptan cıkmamız garantiymiş gibi her maçı kazanıcaksın arkadas büyük takımsan kazanıcaksın milli takım degil milli rezalet

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

adresi verirsem turkce klavye yollamak istermisin?

Abi yollarım lazımsa bende çok klavye var sıfır tertemiz ;) Ama Turkce yazıcam diye kasmak istersen sen bilgisayarın klavyesini Tr yap, normal klavyenin üstünde 5-6 tuş için yazıcıdan minik stickerlar basıp yapıştırsan yine aynı işlevi görür.

Yahu madem "akıllılık" yapıp ortaya vuracaksın,bari üstten vur da kalecinin ayağına çarpmasın be adam.

Koskoca takımda penaltı atacak adam yok. Semih falan oyunda olsa yazardı penaltıdan.

ulan bu adam niye oyuncu degistirmdi

Umut ve ya Ardadan birini cikarip daha suratli adam koysaydi maci alirdi

Selcuk Sahin tek basina bir BAM

Penaltıyı Umut'un kullanması lazımdı. Gökhan Töre'nin 65-70dk. dakika civarı oyuna girmesi lazımdı.

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | 21.30 | NTV

Burak da geçen maç penaltıyı kötü kullanmamıştı, şansı yaver gitmemişti sadece ama Arda topa vurmasını gerçekten bilmiyor, Kazakistan maçındaki frikiği de çok kötü kullandı, şans eseri gol oldu, bu penaltıdan önce de gol olursa şansa olur dedim, keza allah ne verdiyse ortaya abandı, olmadı.

o frikigi 100 kere öle kullansaydı bir kere gol olurdu oda oldu keşke yekta ve ya umut kullansaydı

penaltı atacak oyuncu yok

arda ne diye penaltı atıyor ki ? zaten şut atma kabiliyeti yok

Arda ne anlar penaltidan ya. Adamda sut diye birsey yok ki. Ben biliyordum kaciracagini. Adam 90 dakika oyuncu degistirmiyor ya. Böyle birsey yok. Rezillik. Bizi Kazakistan filan saniyor bu adam. Cok ciddiyim

Hala Milli maç izleyenler var, helal olsun lan. Nasıl sabırla izliyorsunuz o 90 dakikalık ömür törpüsünü ?

Onu geçtim Belçika, Avusturya (içerdeki sanırım), Kazakistan falan sırf Arda'nın attığı gollerle kazandığımız maçlar. Hiddink ve diğer 17 oyuncu gezmek için mi çağırılıyor milli takıma ?

Arda'ya o halde penaltı attıran zihniyet futbolla ilişiğini kessin mümkünse. Ömer Aşık bile daha iyi faul atıyor. Sakat adama penaltı mı attırılır ? Üstelik Arda 90 dakika hücum yükümüzü çeken bir isimken ?

ben böle takimin

ben böle federasyonun

ben böle td dörün

ben böle yayin haklarinin

ben böle spikerin

ben böle penalti kulananin

ben böle seyircinin

taaaaaaaaaaaaa ..............

Arda'nın vuruşları çok kötü zaten.Ama her topun başına o geçiyor ne hikmetse.Kornerler desen bizde 2 sene boyunca ön direkte patladı.Ve her seferinde yine Arda gitti.

Arda galatasaray'da 2-3 sezon önce cok iyi kornerler kullanıyordu.Ama sonradan bozdu oda.

Bu hiddinkin takımda durduğu her saniye zarar..Gökhan Töre, Kazım varken Burağı kanatta oynatmaya çalışmak Selçuk,Yekta,Mehmet Topal ortasahası ile takımı ofansif olarak çökertmek de nedir Allah aşkına..Nefret ediyorum şu adamdan..O kadar da para veriliyor ama Bazılarının gözüne ancak F.Terimin maaşı takılır :mad:

Hiddink ve Oğuz bizim gibi izledi sadece.

Bir takımın bu kadar içine edilir.

Bütün kornerler de dünyanın hangi takımı rakibe kafa vurdurur ?

Koskoca takımda penaltı atacak adam yok. Semih falan oyunda olsa yazardı penaltıdan.

Bence Burak kötü kullanmamıştı Kazakistan maçında, Arda'ya gelene kadar çok adam vardı kullanacak, Hakan Balta'nın bile daha iyi kullanacağına eminim.

Dağıldık ya :(

Forum kasiyor mu yoksa sadece bende mi böyle?

Hiddink ve Oğuz bizim gibi izledi sadece.

Bir takımın bu kadar içine edilir.

Bütün kornerler de dünyanın hangi takımı rakibe kafa vurdurur ?

Bu takım boşu boşu boşuna EURO 2012'ye gitmesin. Belçika daha fazla hak ediyor bizden. Biz bu ne idüğü belirsiz oyun anlayışıyla sonunculuğu hak ediyoruz.

Geri
Üst Alt