Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 6 Eylül

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 8.Maç | Avusturya 0-0 Türkiye | 6 Eylül | Maç Sonucu

yahu hakani siz niye islikliyorsunuz, bugün sahada oynayan en iyi 2-3 topcudan biri hakan idi.

Yahu renkdas bizim sizin gibi her hafta maca gitme sansimiz yok cünkü buranin ligi zaten rezalet, bide bu bes para etmez herifler gelip 0:0'a yatti, söyleyecek söz bulamiyorum, allah onlari nasil biliyorsa öyle yapsin, hicbiri milli formayi hak etmiyor, bana anlatmayin Yekta'nin 60 dakika sakat oynadigini, söyleyip ciksaydi, bari yer acardi digerlerine.. Hakana gelince, o adam üstüne alindi, biz bütün takimi islikladik, ki hak ettiler!

daha kötü hallerini görmemişlerdir aga :D

inanilir gibi degil, kendimi hakanin yerine koyuyorum, son 2-3 senede oynadigim en iyi maclardan birini geride brakmisim, birde bakiyorum, yuhalaniyorum, isliklaniyorum .

kafayi yerdim.

agzimdan ne cikiyorsa küfür edip, kramponlari firlatirdim.

haksizlik yapmislar hakana, birde "böyle yaptik, söyle yaptik, utanmaz herif bizi " protesto ediyor diyorlar.

az bile yapmis.

---------------------------------------Volkan--------------------------------------

Gokhan-------------------Servet---------------------Serdar---------------------Hakan

----------------------------------Mehmet Topal---------------------------------------

------------------------Selcuk----------------------Emre----------------------------

Burak------------------------------------------------------------------------Arda

---------------------------------Semih-------------------------------------------

Almanya macina cikarabilecegimiz en iyi kadro.

avusturya maçına böle çıktıktan sonra bence almanya maçına böle çıkarız

--------------------------------volkan--------------------------------------------

sabri-----topal-----selçuk.ş-----kesimal----egemen-----servet----gökhan------balta

----------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------arda

--------------------------------burak---------------------------------------------

NOT: satırlarda hiç bir kayma yoktur

umut kazması da ardadan gelen 2 topa nasıl vurdu öyle adamda ayak içi diye bir olay yok yıllardır forvet oynuyorsun ya az geliştir kendini sercan yılmazı türk futboluna kazandırmamız lazım milli takım için forvet yok ya rezalet

bikere sonucun böyle olacağı bariz belliydi.Penaltı piyangodan çıktı.Arda atamadı canı sağolsun.Belçika deplasmanında da aynıydı.Hiddink oyuncuların beyinlerine kazıtıyor 1 PUAN YETER.Belçika ve bu maçta gördük kü futbolcular durağan oynamayı kafalarına kazımışlar.1 puan mantığıyla çıkıyorlar.Türk Milli takım bu değil.Zaten oyunculara desekler ki size 1 puan verelim maça çıkmayın.gelmiycekler.Walla cidden yazık.istisnalar hariç türk oyuncuları çok şişiriyorlar.Dağıtın milyon euroları bu çocuklara.

1 puan yeterli beyler panik yapmayin.

Beraberlik icin ciktigimiz Hiddink'in oyuncu degisikligi yapmamasindan belli oluyor zaten.

Oyunu iyi soguttuk,ne biz pozisyon'a girdik ne de onlar,hedefimiz de buydu zaten.

umut kazması da ardadan gelen 2 topa nasıl vurdu öyle adamda ayak içi diye bir olay yok yıllardır forvet oynuyorsun ya az geliştir kendini sercan yılmazı türk futboluna kazandırmamız lazım milli takım için forvet yok ya rezalet

sercan da striker degil, cenk tosun gelecegimiz...

bu estonya baya acılmış lan. gecen suma slovenyayı deplasmanda 2-1 yenmişti. şimdide kendi sahasında kuzey irlandayı 4-1 yenmiş. vay be gelişme var.

Hakan yuhalanacak ne yaptı. Bugün iyi oynadı. Napalım Türkiyede başka adam gibi sol bek yok. İsmail koysak, savunma çok açık verir. Hakanı koysak ofansda birşey yapamaz.

Gidin hiddink'i yuhalayın. 1puan, 1 puan diye içine ediyor.

Yahu renkdas bizim sizin gibi her hafta maca gitme sansimiz yok cünkü buranin ligi zaten rezalet, bide bu bes para etmez herifler gelip 0:0'a yatti, söyleyecek söz bulamiyorum, allah onlari nasil biliyorsa öyle yapsin, hicbiri milli formayi hak etmiyor, bana anlatmayin Yekta'nin 60 dakika sakat oynadigini, söyleyip ciksaydi, bari yer acardi digerlerine.. Hakana gelince, o adam üstüne alindi, biz bütün takimi islikladik, ki hak ettiler!

Sende kendine göre haklısın ama uzun zamandır kötü oynayan ve bugun bişeyler yapmaya calısan kendini yırtan bir oyuncu üstüne alınmıs olabilir..

Bizde istemiyoruz sen sahaya gitmişin biz televizyon basında izledik .. Hiç zevk vermiyor su an inanırmısın aklımda kalan hiçbirşey yok ..Ama oyuncularımız sakat , zor bir dönemden geçiyor Türk futbolu , ligleride geç acılacak daha form tutmadı oyuncular..

Tabi bunların altına sığınmak hoş değil ama bir yandan da haklılar..Bence , bu kötü futbola takım değilde ;

Federasyon'a tepki göstersek daha iyi olacak..

neyse, hic degilse hakana özel bir tepki olmamis, gerci adam kendine yapiyor sanmis olmali, yoksa asla protesto etmezdi.

bu arada bende viyanada yasiyorum, dediklerini cok iyi anliyorum ama yinede 0-0 yattilar diye, hele hele milli takimi yuhalamak, isliklamak, valla nasil desem ki, hic ama hic olmamis.

bu estonya baya acılmış lan. gecen suma slovenyayı deplasmanda 2-1 yenmişti. şimdide kendi sahasında kuzey irlandayı 4-1 yenmiş. vay be gelişme var.
Geçen sene bizde yenememiştik bunları.

yav dostum koruma şu adamı lütfen.Hakan Balta adını duyunca bile cinlerim tepeme çıkıyor.Bu adam 1 maç iyi oynar, sonra GS 30 maç saç baş yoldurur.Göstermelik oyuncular bunlar.

slovakya ermenistan macına bakın. deplasmanda 4-0 yenmiş ermenistan. birde bizim korkak hidinge bakın. beraberlge yatıyor. gerci en iyi 2. olma şansımız hic yokta. böyle kurbanlık koyun gibi oynamamıza karşıyım. al işte 2. yarı biraz hücum yapmayı düşündük ileri cıkamadılar.

Geri
Üst Alt