Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Khedira almanya'nın sarp'ıysa.. Bastian Schweinsteiger'de barış'ı herhalde :asd:

benzetmeler müthiş...:)

hiddink geldigi gün bu adamdan bisey olmaz demistim.kariyerli büüyk hocaymis.pehhhh

Serveti kaktıramadık vaktiyle marsilyaya..Tamda başkanlarının değişeceği tuttu o ara ...

Ben burda Yunan Ligi > Türkiye Ligi derken bana sallayanlar vardi. :asd:

Alakası yok... Yunan milli takımı bizim milli takıma göre daha bir bilinçli oynuyor..

Liglere gelince yunan ligi Türkiye liginin yanına yaklaşamaz...

Şike olayında bile kat ve kat üstünüz...:)

Bizim averajımız +1, adam yerine koymadığımız belçikanın averajı +8...Şimdi playoff u kim hak ediyor ? ne yaptık ne oynadık şu grup maçlarında ?

Azeri macini kaybetmeseydik hersey yolundaydi güya hiddinke göre. almanlara karsi 0 puan sürpriz degil derdi, deplasmanlarda zaten 1 puan hedefliyorduk derdi son macida alirdik rahatca 2.olurduk. sonrada hey yavrum hiddink derdi herkez.

Hacı ben bu maç Hiddink'e hiçbirşey demem.Adamlar çatır çatır top oynadı.6 pasla 2 gol attılar.Şu Almanya'ya yenilmemiz kadar doğal birşey yok arkadaş.

Hiddink daha önce calıstırdıgı takımları bu kadar kötü futbol oynatmıyordu;Avusturalya,Kore,Rusya v.b.Biz niye böyle rezil top oynuyoruz!Acaba biz mi sisteme uyamıyoruz yoksa sistem mi bize uymuyor;)

Cek Cumhuriyeti 2.sirada bitirmezse Playofflara seri basi olarak giriyoruz. dandik rakipler bizi bekliyor olacak. Ermenistan falan 2.olsa bari. onlarida geceriz herhalde eslesirsek ?

Hollandalı, İspanyalı adamlar Türkiye'de başarılı o-la-maz . Kaç kere kanıtlandı yahu bu ? İlk geldiği gün söylemiştim başarısız olacak diye iyi bir hocadır belki ama Hiddink'in futbol mentalitesi bu ülkeye ters geliyor tıpkı Rijkaard ve Del Bosque gibi

Almanya belçika'yı yenemez gibime geliyor...:(

Belçika süpriz yapabilir...:(

Kızmayın ama...:(

selçuk sakatlandı mı acaba ? bu maçta onu çıkarmanın başka bir mantığını göremedim çünkü

selcuk ve ardanin cikmasi fiyasko

Alakası yok... Yunan milli takımı bizim milli takıma göre daha bir bilinçli oynuyor..

Liglere gelince yunan ligi Türkiye liginin yanına yaklaşamaz...

Şike olayında bile kat ve kat üstünüz...:)

Biz en iyisi kendimizi Mozambik Ligi'yle falan kiyaslayalim. :asd: Gelecek hafta maclar balayinca herkes bu olaylari unutur, dandik ligimize döndük yine.

Azeri macini kaybetmeseydik hersey yolundaydi güya hiddinke göre. almanlara karsi 0 puan sürpriz degil derdi, deplasmanlarda zaten 1 puan hedefliyorduk derdi son macida alirdik rahatca 2.olurduk. sonrada hey yavrum hiddink derdi herkez.

valla maçlar bir yana eğer Avrupa Şampiyonasına gidemezsek kimse vay yavrum falan demez hiddink'e ... yiyeceği küfürlerle milyonlarca yavrusu olur....

löw bak ilk yarı kötuyduduk ikinci yarı iyi oynadık diyee belimizi büken zaten ilk yarı oyunuu

Adamlar aşmış.

Cek Cumhuriyeti 2.sirada bitirmezse Playofflara seri basi olarak giriyoruz. dandik rakipler bizi bekliyor olacak. Ermenistan falan 2.olsa bari. onlarida geceriz herhalde eslesirsek ?

Sanmıyorum:cool:

Hacı ben bu maç Hiddink'e hiçbirşey demem.Adamlar çatır çatır top oynadı.6 pasla 2 gol attılar.Şu Almanya'ya yenilmemiz kadar doğal birşey yok arkadaş.

Nasıl bir şey diyemezsin.Hidink kadar korkak td görmedim ben.

Geri
Üst Alt