Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

nrvsporu açın hamıt arkadaslarını kalaylıyor

Hamit'in roportaji ilginc. Adam tam bir kaptan yalniz helal olsun.

hamit:ben 6 aydir topa deymiyorum ilk macim bir fark gorebildinizmi benimle arkadaslarim arasinda

iste turk futbolunun farki; dogru soyluyor ,6 aydir sakat olan adam 9 kisi ile ayni performansla oynadi

Hamit gitsin kendini kalaylasın.Bütün maç boyunca kendine oynadı.

bu hamıt ne kadarda mütevazi ya özgüre soruyor ben aylardır yokum ama bende bir fark varmı diyor...

Emek Ege neredeyse yalvardı Low'e adam güldü geçti resmen .. eyyy Allah'ım herşey elimizdeyken düştüğümüz halleree bak...!!!

Yazıklar olsun..!!

Aynen ,birde böyle garip garip bakti Löw e :)

11242906478978ys-1.jpg

rıdvan denen herife çok sinirlendim ya

yok terketmeler falan

dikkat ediyorum hiddink geldiğinden beri sürekli negatif konuşuyo

türk teknik direktör kankalarından birini ya da hatta kendini düşünüyo galiba oraya

senin löwe sadece tipin benziyo rıdvan

onun kurduğu takımın Tsini kuramazsın

şuna bi takım verilse de görse hanyayı konyayı

yıllardır atıp duruyo televizyondan

tepki koyulmayacak gibi değil.Ben hiç milli takımı bu kadar aciz görmedim sahada.Ben 8-0 larla değil.Euro 2000 de çeyrek final.World Cup ta 3. 2008 Euro Cup ta yarı finalde oynarken izledim.Kimse o topçu kötü bu topçu kötü diye masal anlatmasın.Bu hoca başımızdan gidecek.Sistem mistem istemez.Gitsinler kendi ülkelerinde sistem kursunlar.Yazık ülkenin irtibasıyla oynanmaz bu kadar.Herif maçtan önce mağlubiyete hazır.Böyle acizlik olmaz.Bu takımın yüzüne tükürülür ancak adam yayını bırakmış çok mu ? Ben evimde ispanyayla oynadım iki sezon evvel.Öne geçtim 1-0. çatır çatır maç oynadım,korkmadan.son dakikada yedim golü 'hücum' yaparken.Şimdi elin hollandalısı gelmiş,ülke futbolu çok gerideymiş.Kalite yokmuş,altyapı yokmuş.Ulan bu takım son 10 senede üç turnuvada derece yapmış.Sen kimsin gelmişsin ülkeye bk atıyorsun.Acilen kovulmalı bu herif acilen.Playoffa mustafa denizli çıkarsın takımı.Ne tepki verilse az bu takıma bu hocaya.

Serdar Aziz Gomez'i o pozisyonda yerdi.

Hakan yapma. Serdar Aziz tabii buyuk bir potansiyele sahip, ama Mehmet Yildiz'la Gomez'in arasinda daglar kadar fark var. Alisik degil oyuncularimiz.

Avrupaya gitmeselerde, buyuk takimlarimiz (FB,Gs,Bjk,Ts) strukturel olarak her sene Avrupa'da oynamalari, bu tur oyuncularin daha fazla yuksek seviyede, yuksek kalibre'de oyunculara karsi oynamasi gerek. Ama takimlarimiz bunu bile beceremiyorlar dogru durust.

Turk futbolunun daha 10 sene yol kat etmesi gerek.

emek ege harbı komediydi ya sizin desteğinizle bizde çıkacaz gruptan laflarına girdi

çok iyi konustu hamit helal olsun..

''6 aydır oynamıyorum benimle arkadaslarım arasında bi fark gördünüzmü''

Üstüne konuşanın aklından şüphe ederim..!!

hamit:ben 6 aydir topa deymiyorum ilk macim bir fark gorebildinizmi benimle arkadaslarim arasinda

iste turk futbolunun farki; dogru soyluyor ,6 aydir sakat olan adam 9 kisi ile ayni performansla oynadi

Adam çok haklı. Pozisyon kaçırdığı için millet beğenmedi Hamit 'i ama bana göre iyiydi.

Bence adam haklı bizim milli takım bu değil olmamalı yani,maçın başında dediği çok doğruydu 2008'den bu yana takım çok gerilemiş dedi.(FT dönemi sonrası)

Hiddink kötü seçimler yapıyor cidden bunda enayi oğuz çetin'inde büyük payı var tabi.

Almanlara 2008'dede yenilmiştik ama inanılmaz kora kor oynamıştık semih ile geri dönüş yapmıştık.

Ve rüştü'nün hatası sonucu gitmişti orada maç,burada ise adamlar inanılmaz şekilde dalga geçtiler özellikle son bölümde

çünkü almanlar o takımı 3 senedir bozmadı

iyice birbirlerine alıştılar

zaten bireysel olarak çok daha iyiler bizden

sistemi de oturtunca

karşılarında duramaz hale geldik

biz bir adım gerilemiş olabiliriz ama almanlar 3 adım ileri gitmiş

Hakan yapma. Serdar Aziz tabii buyuk bir potansiyele sahip, ama Mehmet Yildiz'la Gomez'in arasinda daglar kadar fark var. Alisik degil oyuncularimiz.

Avrupaya gitmeselerde, buyuk takimlarimiz (FB,Gs,Bjk,Ts) strukturel olarak her sene Avrupa'da oynamalari, bu tur oyuncularin daha fazla yuksek seviyede, yuksek kalibre'de oyunculara karsi oynamasi gerek. Ama takimlarimiz bunu bile beceremiyorlar dogru durust.

Turk futbolunun daha 10 sene yol kat etmesi gerek.

Yeteneği geç Serdar futbol karakteri olarak çok farklı, orada kesinlikle rakibe bakmazdı. Çalım yerdi yemezdi bilemem ama büyük ihtimal yemezdi en azından rakibe doğru hamleyi yapardı.

Adam çok haklı. Pozisyon kaçırdığı için millet beğenmedi Hamit 'i ama bana göre iyiydi.

6 aydır maça cıkmamıs biri oynadı bugun sahada ve sahadakı oyuncuların en az yarısından cok cok iyi top oynadı..!

Helal olsun be Güntekin. Böyle devam salla Servet'e.

emek ege harbı komediydi ya sizin desteğinizle bizde çıkacaz gruptan laflarına girdi

löwe hoca değil deyip kovduran türk medyası şimdi adamdan torpil mi bekliyor. almanya böyle basit oyunlara gelecek takım değil zaten bu tarz boş laflar daha çok canlarını sıkar adamlar rakip dinlemeden çıkıp toplarını oynuyorlar dünya futbol tarihinde en saygı duyduğum ülke almanya her turnuva başarılılar

Hamit bu sözlerle adeta 90'a çaktı topu. Bizim Türkiye'de oynayan futbolcuların 6 ay top oynamamış Hamit'ten fiziki açıdan daha kötü olmalarının açıklanabilir savunulabilir bir tarafı yok.

Hamit'in ilk Almanya maçınıda hatırlıyorum.Hamit kendini bu takımın üstünde gören devamlı kendine oynayan bir adam.

Geri
Üst Alt