Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 15 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Devre Arası | ATV

Kazanalim bari ya..

Ulan evinde 3 - 0 nasil yenilirsin bunlara :sad007:

İsmail Hakan Balta'dan çok daha iyi.

Balta olsaydı gol yerdik kesin.

hic organize atagimiz yok ,anladigim kadari ile ve izledigim kadari ile hic bir mac da yoktu .

simdi ben bastan hiddinke kaymazzsam kime kayacam...

birde atv web tv ye ...

Defansta fena değiliz, ama organize atak geliştiremiyoruz çünkü orta saha oyuncularımız çok kötü. Tek pas yapıp oyuncu eksiltemedikleri gibi çabuk dönüşlerle oyunun yönünü değiştirmeyi de becermiyorlar. Selçuk İnan da, Hamit de çok kötü.

Sağ bekte Serkan Gökhan'dan 10 kat daha iyi oynuyor, İsmail sol bekte çok kötü Hakan oynasa daha iyiydi.

Caner ve Kazım kanatlarda orta saha oyuncularının rezil performanslarından dolayı çok etkisiz kaldılar.

Türk futbolu çok geride kaldı, 1960ların futbolu oynanıyor Türkiye'de diyen Schuster'e hak vermemek elde değil...

İlk yarı bir gol atabilsek ikinci yarı en azından heyecanlı bir maç seyredebilirdik.

Ömer Toprak iyi adam,cok sakin,ne yaptigini bilen ve oyunu iyi kuran bir eleman.Biraz daha agrasif olmali ve rakibi biraz daha rahatsiz etmeli,sonucda daha 22 yasinda,gelisime acik,kaldiki ilk defa beraber oynadigi adamlara ragmen hicde siritmadi,alalim Semih ile beraber 10 yil stoper sorunu cekmeyelim,milli takiminda defans iskeleti kurulmus olsun...

Ismail'e nasil lesh diyenler oluyor anlamiyorum. Tabii daha fazla zorlanacak, sonucta adamlar durmadan o kanadi kullaniyor. "Formda" Hakan Balta Ismail'in yarisi etmez. Ne defans, nede ofans acisindan.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan - Türkiye | 15 Kasım | 21.05 | ATV

Kazım yürüyecektin koçum ama yapcak bişey yok ilk maç bunu yaşatanlar utansın...

O kadar degil Mehmet abide. Dogru Bencede Ismail iyi oynuyor bugun.

Vallahi su adamlara elendigimizi düsünmek sinir ediyor beni cok yazık.

Ismail'e nasil lesh diyenler oluyor anlamiyorum. Tabii daha fazla zorlanacak, sonucta adamlar durmadan o kanadi kullaniyor. "Formda" Hakan Balta Ismail'in yarisi etmez. Ne defans, nede ofans acisindan.

Bu topicde kimsenin yorumuna bakmadım ama İsmail - Hakan kıyaslaması yapan varsa durum vahim. Soldan yaptığı bindirmelerin birini yapsa Hakan 5 dakikada anca geri döner. :asd:

İleri çıkan her adam iyi oynorsa Usain Bolt'u Türk yapıp sol beke koyalım yav. ismail sadece at gibi koşuyor. Barş Özbek süper yıldız o zaman...

İsmail ile hakan'i kıyaslamak çok saçma,İsmail sol bek balta ise volleybolcu gibi birsey.

İsmail balta iskencesinden cok daha iyidir.

Balta gibi vasıfsız adamların milli takımda isi yok

Bu topicde kimsenin yorumuna bakmadım ama İsmail - Hakan kıyaslaması yapan varsa durum vahim. Soldan yaptığı bindirmelerin birini yapsa Hakan 5 dakikada anca geri döner. :asd:
İsmail de de beyin yok,sadece fiziğiyle oynayan bi adam.

İleri çıkan her adam iyi oynorsa Usain Bolt'u Türk yapıp sol beke koyalım yav. ismail sadece at gibi koşuyor. Barş Özbek süper yıldız o zaman...

Ismail bu sezon Besiktas'in en iyi isimlerinden. Bu macta durmadan rakibi zorluyor, acisini kapatmaya calisiyor. 2 net pozisyon var Srna'yi 1 e 1'de etkisiz biraktigi.

Bu cocugun hakki cok yeniliyor. Eskiden hata yapmis olabilir, ama bu sezon Besiktas'in en iyilerinden. Fener macindaki solbek performansini bu ulkede Hakan Unsal'dan sonra hicbir bek gosteremedi.

oyle yada boyle gidin bejeke forumlarinda elestirin ...

bu forumda bir zamanlar yasakti oyunculara hakaret etmek...

engin baytar olaydı 1 gol astıydık şindiye

Hakan Balta + İsmail köybaşı < VEDERSON .Madem bu adam yerli statüsünde kullanalım öyleyse.Ayrıca Ziglerde bu oyuncuların toplamından daha iyi oyuncu .

Geri
Üst Alt