Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Iceland_240-animated-flag-gifs.gif

turk-bayragi-2.gif

Fatih Terim'in askerleriyiz

Son düzenleme:
Yahu şu umarım fark yeriz ayaklarını yapanlar bu konuya girip can sıkmasın bence.2-3 çapulcu için Terim ve milli takıma sallamak nedir yahu? Hepimizin takımı milli takım.Can sıkmayın boş yere.

İzlanda milli takımının teknik direktörünün aylık maaşı 15bin euro.
Fatih terimin yaklaşık 1 günlük mesaisi.

Tamam kadro iyi güzel de orta sahada büyük sorun var. Orta saha disindaki oyunculari bende dizerdim.

Orta sahada Mehmet Topal böyle kapali kilidi acmak icin ise yarayan bir adam degil. Yari sahayi gecmez, hic katki vermez. Diger yandan Selcuk ve Emre gibi fizik olarak kuvvetli olmayan adamlarin yanina Topal'i koymak cok yanlis degil.

Selcuk Inan desen adam 1.5 sezondur ara ara iyi oynuyor, genelde yerlerde sürünüyor. Tosun, katil ne derseniz diyin ismi lazim degil, 60.dakikadan sonra pili biten bir zat.

Bu arada Hakan Calhanoglu %100 fit durumdaysa ve tercih edilmediyse bu büyük bir skandal.

Türkiye yenecek maalesef ama kalbimiz Şanlı İzlanda'mızda !

Bandiera_animata_flag_Islanda_dal_1915.gif

Yurt dışında göstermiyorsunuz ya şu maçları allah belanızı versin !!

I am the one who knocks!

Tamam kadro iyi güzel de orta sahada büyük sorun var. Orta saha disindaki oyunculari bende dizerdim.

Orta sahada Mehmet Topal böyle kapali kilidi acmak icin ise yarayan bir adam degil. Yari sahayi gecmez, hic katki vermez. Diger yandan Selcuk ve Emre gibi fizik olarak kuvvetli olmayan adamlarin yanina Topal'i koymak cok yanlis degil.

Selcuk Inan desen adam 1.5 sezondur ara ara iyi oynuyor, genelde yerlerde sürünüyor. Tosun, katil ne derseniz diyin ismi lazim degil, 60.dakikadan sonra pili biten bir zat.

Bu arada Hakan Calhanoglu %100 fit durumdaysa ve tercih edilmediyse bu büyük bir skandal.

Emre Can'i en kisa zamanda milli takim oyuncusu yapmak lazim.

Burakdan daha iyi forvet yok Türkiyede...durum vahim

Emre Can'i en kisa zamanda milli takim oyuncusu yapmak lazim.
Baksana geçenlerde Donk ve Niasse gibi yabancı adamları devşirme konusu dönüyordu.

Bence Emre Can almanların davetini bekliyor, yoksa bizim hazırcılar yollamıştır çoktan buna haberi.

I am the one who knocks!

1-2 kazanacağımızı düşünüyorum.

Bugün desteklemeyenler Euro 2016'da en büyük holigan olur merak etmeyin

Geri
Üst Alt