Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Selçuk'a çıkacak herhalde fatura

tapatalk

Vay be sende rüzgar diyorsan:halloween::halloween:

Hasan programdan önce elle gidemezler dedim ama yorumculuk da zor diyor :D

Ohhhh! İçimin yağları eridi yemin ederim. Son senelerde milli takıma düşman edecek kadar çapsız insanların elinde olunca başarısızlık kaçınılmazdır!

Eveeeet Hasan topu oyunculara atmaya başladı...gerçi bunlar değilmiydi sneijder yerine saçmasapan adam isteyenler kimdi o oyuncular beyler

e9339d7804d617510b6eb24a5153cb82.jpg

Yabancı sınırı varken ben olsam kendi takımımda bende oynamam yalan değil

Bazıları geçmiş yıllarda 3 yabancı oynatıyordu takımlar falan diyebilir ama o yıllarda profesyonellik yoktu böylesine ve yerli futbolcuların aldığı paralar bu kadar uçuk değildi. Adam kulüpte kalıcı olmak için canını dişine takıyordu bu yüzden.

Şimdi al işte Tarık Çamdal cukka cebe milyon €'lar kovsalar tazminat ile hayatı kurtulur zaten ben olsam oynamam şahsen yalan yok

Yine öyle gözüküyor ki bu turnuvada da başka takımı destekleyeceğiz.

I am the one who knocks!

yalnız gökhan gönülde çok boş oyuncu 2 senede bir estetik gol atıyor diye övüyorlar

TrtSpor hala Terim i eleştiremiyor ? Daha doğrusu konuk yorumcu eleştirecekti ki bir anda durduruldu.

Reji de kaşarlık yapıyor

Bu kadar kotu oynayan milli takimi hatirlayamiyorum.

Pektemek, Oguzhan ve Calhanoglu ile baslanmali 2. maca.

Gokhan Gonul bitmis, Selcuk bildigimiz gibi..

Terim dun taktik plan yapacakmis ama Izlanda'da TV'de big brother varmis.

İzlanda'nın 10 numarası ki bildiğim bir oyuncuydu sahada diğerlerinden farklı olduğu top ayağına her gelişinde belli oluyordu. Arda felan yokları oynadı. Hoş hocada Arda'yı nerde oynatmaya çalıştı bir şey anlamadım ama.

Biraz relative etmeye çalisalim, rezil sonuç oldugunu degistirmez ama en azindan tek rezil olan ülke biz degiliz bugün. :D

Andorra 1-1 Wales
Cek 2 - 1 Holland
Bosna 1 - 2 Cyprus

Geri
Üst Alt