Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Şu an takımda tek tek şu kötü bu kötü demeyin arkadaşlar. İyi kim di onu söyleyin.
Ben düşündüm düşündüm bulamadım da...

- Ama normal şartlarda bana göre GökhanG + Ersan balondur . Her daim düşüncem budur.
- Burak asla tek forvet oynayacak bir oyuncu hiç değildir.
- Onur ne yazık ki TR içinde iyi kaleci olsa da çok hataya müsait bir kalecidir. Kötü demiyorum ama böyle.
- Emre + Caner keyfi olunca oynayan zibidilerdir. Fenerde oynarken buldukları hakem ve seyirci desteğini bulamadıkları anda agresifleşir ve hata yaparlar.
- Topal futbolcu görünümlü bir kalastır.
- Galatasaraylı oyuncular ne yazık ki kötü bir hazırlık dönemi geçirmelerinin ceremesini çekmektedirler. (Selçuk geçen seneden beri böyle orası ayrı)

- Tek iyi gördüğüm adam Pektemek'tir. Adam girer girmez rakip defansı karıştırdı. En olumlu şeyler o girdikten sonra olmaya başladı.
Çok iyi bir oyuncu değil belki ama öyle balon fos boş bir oyuncu da değil.

Terim olmazsa Fernando Santos gibi disiplinli hoca getirmek lazim, adamin en azindan belirli bir sistemi var.

Oyuncular hangi mevkii de oynadigini bile belli degildi.
Bence ligde ki yabancı kontenjanını 2+1+2 olarak değiştirirsek futbolumuz kalkınır.
Yabancılar oynamamalı yeteneksiz dahi olsa bizim çocuklar oynamalı !

Fatih Terim: "Rüzgara karşı oynuyorsun, ikinci yarı rüzgar kesiliyor. Ne hikmetse maç bitiyor rüzgar tekrar başlıyor."

Bahaneye bakar mısınız ya? Paralel falan diyecek birazdan.

LİKE olayı başlayana kadar eski düzen +REP olayı kullanılmasını öneriyorum.

Postuna +1 REP benden... ;)

+1 REP

işte artık ezeli rakibimiz bunlar san marino ve cebeli tarık yani
attachment.php

Ekli dosyalar

• cats.webp
    cats.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 132
Allahima şükürler olsun
hak yerini buldu
üç golde de danalar gibi böğürdüm sevinçten
bu galibiyet tffye ve yandaşlarina ...
Ey fatih terimciler ey yandaşlar
göreyim sizi şimdi
ey ahmet çakar ve yancilari
hani neredesiniz
alin size milli fiyasko
alin size milli şov
beter olun ulan beter!!!!

Ben izlanda çok zayıf bir rakip sanıyordum,adamlar 2014 dünya kupasına katılmak için playoff oynamış.

5 yabancıya rağmen yenildiysek tez zamanda sayı 3'e düşürülmelidir yoksa türk futbolu gelişmez

Duygularim köreldi. Hiç birşey hissetmiyorum. Yenildigimize üzülemiyorum. İnsanlari Milli Takimdan sogutanlari, tez zamanda yerle bir et Allahim.

Valla yalan olmasın sadece milli takım değil her türlü milli duygular tamamen söndü bende siyasi durumlardan olsa gerek bu da onun bir parçası

Bence milli takıma nazar değdi

tapatalk

----------Tolga--------
Tarık---Semih---Balta---Caner
----------Emre Can------
-------Hakan-----Nuri---
Tore-------------------Arda
----------Pektemek/demir

Olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti.
Biz yenildik çekler kazandı.
Hayırlısı olsun.

Geri