Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

milli maçlarıda izlememek lazım artık
millet sıyırmış
fbliler volkanı almadı diye böyle oldu diyolar :D

milli takımı kapatsalar keşke

Abi belçika yaptı değişimi , İtalya yaptı biz hala aynı tas aynı hamam. Halbuki çok yetenekli topçularımız var.

Abi zaten her maçı kayediosun
Yap orta sahanı

---Arda--Hakan--Salih---Töre

Her maç beraber oynat.

Ama hakanla salihi ayırma . o ikili 10 yıl bu takımı sırtlar.
Su an bu 2 adamdan daha yenetenkli topçun yok göbekde...

Töre olmaz tutmaz denersin baskasını.

Koy ileriye pektemek cenk ikilisini

2 side basar adam geçer top eksiltir..

Oynat bu adamları bol bol . Ne işin var 451 de tek for vet burakla mevlütle. Emre ile Selcukla . Artık değişim zamanı...

Arda-Salih-hakan-Töre>>>>>> Törenin yerine varsa daha iyisi denersin.
---Cenk-Pektemek----

Su 6 lıyı hep birlikte oynat şu halimizden kat ve kat daha iyi oyun cıkarırlar..

taslayin ama türkiyenin yenilmesine sevindim. FT ve tüpcü'nin milli takimini tutmam ben

Türk futbolunun kurtuluş reçetesi 1+2+5+8 yabancı kontenjanıdır.:)
Alt yapıya yatırım yapmanın gereği yok.
Ne kadar az yabancı oynarsa ligimiz o kadar kaliteli olur.
Oyuncularımız içinde ki messi'yi işte o zaman keşfedeceklerdir.
Türk futbolunun marka değerine katkıda bulunduğu için Y.Demirören'e teşekkür ederim :D

türkiye'deki sorun alt yapi. o anlami olmayan a2 ligini normal lige acacaklar ispanya, isvicre, almanya da oldugu gibi. inglitere'deki sistem türkiyenin sistemi ve onlarinda genc yetenek sorunu var. bu konuyu konussan yok

Çek maçında da 3 yedik mi bu iş tamam. Fenerasyonun tek şansı turnuvaya katılacak takım sayısının artmış olması ama bu durumda bile gidebileceklerini sanmıyorum. İnşallah 0 puan alırlar toplamda.

Çek'ler bu gruptan 1. çıkarsa şaşırmam , ve cidden bu grupta 4. olursak şaşırmayalım !

Milli takım torpille oyuncu alınacak yer değil.

En iyi oyuncuları seçmek zorundasın.

Şu an bu oyunu ile Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu (karakter kontenjanı), Volkan Demirel (karakter kontenjanı) Selçuk Inan'ın bırakın oynamayı ilk 18'e bile girmemesi lazım.

Madem hedef 2018 Belçika'nın 2014 için yaptığını yapmamız lazım.

Oğuzhan, Hakan, Salih, Tarık, Alper, Semih gibi 23 yaş altı isimleri oynatın da inanalım bizde. En azından desteklemek için bir sebebimiz olsun.

YOKSA

1. Başkanı siyasetten icazetli Y.D
2. Kaptanı tescilli karaktersiz, ırkçı Emre
3. FB, BJK bir yanda diğer tarafta ötelenen biz gibi bir kutuplaşma ortamı

Üzerine halen nefret edilen (Emre, Volkan) gibi isimleri göreceğiz. Niye desteklesin Galatasaray taraftarı 1 sebep bile var mı?

Ntvspor'da ki yorumlara bak, hayretle izliyorum. Avcı varken her olumsuz sonuçta yerden yere vurulan o olmuştu. Bugün bakıyoruz, oyuncular rezilmiş, sorumluluk almamışlar, gayret göstermemişler. E 2 gün önce Danimarka'yı yenen de bunlar değil miydi? Adamına göre muameleye devam. Abdullah Avcı olunca takımı Abdullah oynatamıyor, Terim varken takım oynamıyor Terim napsın oluyor. Böyle bir komedyanın içindeyiz işte.

cumhurbaşkanı RTE
TFF başkanı Demirören
T.Direktör Fatih Terim
Kaptan Emre Belezoğlu

Sonuç normal

bundesliga'nin anasini aglatan hakan yedek ve bizim maestro selcuk ilk 11de. mantikli

Dünyanin sonu degil beyler, sanki ilk defa milli takim maçi izlemiş gibi konuşuyorsunuz.

Çok şeyler degişmesi lazim, ilk başta yeni başkan ve yabanci kuralin gitmesi, onun yerine altyapiya önem veren bir kural mesela çok daha iyi alternatif olur.

Sistemli bir şekilde kadro kurmasi lazim Terim, bizimkiler 4-3-3 için çok futbol cahil.

3-0 agir yenilgi, ama diger ülkelere bakarak kötü olan sadece biz degiliz. Portekiz, Bosna, Hollanda gibiler de kötü sonuçlar alan ülkeler. Bu, 3-0 rezil sonuç oldugunu degiştirmiyor ama tek kötü oynayan ülke biz olmadigimizi gösteriyor.

Gelecegin takimi kurmak istiyorsa Terim Gönül, Topal gibi yaşlilari birakip onun yerine Kaan Ayhan, Sinan Kurt, Emre Can, Çalhanoglu, Semih, Tarik, Salih, Alper, Pektemek, Köybasi gibileri tercih etmesi lazim. Hangi kulüp de oynarsa oynasin yeterki KATKISI olsun.

Ntvspor'da ki yorumlara bak, hayretle izliyorum. Avcı varken her olumsuz sonuçta yerden yere vurulan o olmuştu. Bugün bakıyoruz, oyuncular rezilmiş, sorumluluk almamışlar, gayret göstermemişler. E 2 gün önce Danimarka'yı yenen de bunlar değil miydi? Adamına göre muameleye devam. Abdullah Avcı olunca takımı Abdullah oynatamıyor, Terim varken takım oynamıyor Terim napsın oluyor. Böyle bir komedyanın içindeyiz işte.

Sıkıyorsa söylesinler

221020121358171825139_2.jpg

oha ntvspor yabancı sınırını eleştiriyor şaşırdım ya la

Açıkçası maç öncesi 1 puan iyidir diye düşünüyordum. Hiçbir şey yapmadık. Daha farklı olmadığı için dua etmeliyiz.

Geri
Üst Alt