Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

BxH2hmdCcAAWdaR.jpg

Allah Allah. Biz bir yerlerimizi yırtarken kimse dönüp bakmadı. Hatta düşman kesildiler.
Şimdi noldu da sanki ilk söyleyen onlarmış gibi heryerde bu sözleri görüyoruz.
Aha buraya yazıyorum. Yarın çıkar serbest bırakırlar. Sonra da derler ki: " Türk Futbolunun menfaatine doğru olanı DÜŞÜNÜP ! böyle karar verdik"
Yani sanki kendileri düşünmüş karar vermiş gibi davranırlar.

Ya bosver izlesen nolcak herifler sow yapti bildigin bosa sinirlenceksin ve hani olmus bitmis bise icin sinirleneceksin.

Ben hep söylüyorum Türk futboluna yabancı kısıtlaması değil Türk kısıtlaması getirilmeli.

:D tabiki sana yazdim. Ntvsporu izle.ozet icin falan zamanini bosa harcama 3-5dakikalik video yeter bence :D

onuru tehdit filanmı ettiler rezaletti hakkaten ayıyı mecburen çağırcaklar bu performanstan sonra iyi halt yedin onur

Bu yüzden rakipleri desteklemek daha mantıklı olan seçenek işte. Bugünlerin kötü geçmesi gelecek adına çok daha yararlı olacak.

Aynen öyle, ben zaten Milli Takimi artik desteklemen. Yabanci Siniri kalkmazsa bu takimi desteklemem! Bence gelecek Sezonda Kural kalkacak. Fenere Avrupaya gidiyor, Milli Takim basarisiz vs vs. Büyük ihtimalle Alman-Sistemi yaparlar...

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
caner 4-5 tane ters top atıp durdu bu kamile hepsini hiç etti ozan tufan 50 kez keser bu gökhanı bu arada canere gün geçtikce hayran kalmaya başlıyorum agresifliği bırakırsa realin solbeki olur
Hatırladım dedigin pozisyonları illa kontrol edicek Türk topçusu hiç direk kesiyim içeri demez:) Caner her geçen gün şaşırtıyor bizleri

Yalniz yine bir mac yine burak forvet atsa belki mac donecek 2 metreden disari atiyor ve akabinde 2 gol daha yiyoruz.

Acaba bir yerden tanidik geliyor mu bu olay.

Yenilmemizin iki temel sebebi:
1- Rüzgar
2- Yanardağ

yoksa yenilmezdik. :kiskiskis:

Buradan Tüpcünün ben ulan Bu tüpcü eğer seneye sinirlamayi kaldirirsa onun ta ben Bu sene kaldiracak baska yolu yok ulan Seneye fener avrupada top oynacak diye hemen sinirlama kaldirirlar bu tüpcü yolda görsem yüzünde tüp patlatacam bunun.

Geri
Üst Alt