Mehmet Sarioz
Yeni Üye
- 10 Eylül 2014
- 44
- 0
- 466
Yorumcular de artik yabanci siniri kalksin diyor, güzelll, güzel günler yakin gibi...:naughty:
Fener'in cezasi bitiyor. Yakinda artar yabanci sayisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumcular de artik yabanci siniri kalksin diyor, güzelll, güzel günler yakin gibi...:naughty:

Bu yüzden rakipleri desteklemek daha mantıklı olan seçenek işte. Bugünlerin kötü geçmesi gelecek adına çok daha yararlı olacak.Yorumcular de artik yabanci siniri kalksin diyor, güzelll, güzel günler yakin gibi...:naughty:
Bana mı yazdın tuna vay be aslanim beYa bosver izlesen nolcak herifler sow yapti bildigin bosa sinirlenceksin ve hani olmus bitmis bise icin sinirleneceksin.

800 mesajım sana gelsin aslan beni bu zor günde yalnız bırakmadıntabiki sana yazdim. Ntvsporu izle.ozet icin falan zamanini bosa harcama 3-5dakikalik video yeter bence
![]()

Şöyle bir geçmişe gidiyorum 1850'de Fransa benzer sıkıntıları yaşamış. Bakın enteresan, sene 1879 İzlanda'da yine rüzgar problemi.
tapatalk
Bu yüzden rakipleri desteklemek daha mantıklı olan seçenek işte. Bugünlerin kötü geçmesi gelecek adına çok daha yararlı olacak.
:ka25:Keşke yanardağ patlasaydıda Demirören'i eritseydi ve Demirören toprağa karışsaydı..
Ama İzlanda toprakları binlerce yıl lanetlenirdi eminim, tek bir turist ziyaret etmezdi o kirlenmiş toprakları
Hatırladım dedigin pozisyonları illa kontrol edicek Türk topçusu hiç direk kesiyim içeri demezcaner 4-5 tane ters top atıp durdu bu kamile hepsini hiç etti ozan tufan 50 kez keser bu gökhanı bu arada canere gün geçtikce hayran kalmaya başlıyorum agresifliği bırakırsa realin solbeki olur
Yenilmemizin iki temel sebebi:
1- Rüzgar
2- Yanardağ
yoksa yenilmezdik. :kiskiskis: