Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Latvia'dan yenemezsek büyük ihtimalle kovulacak snr. Terim.
Daha dogrusu: o zaman kovulmasi lazim.

Rezil verici durumdayiz, milli takimiz Kazakistandan ayni seviyede resmen.

Tüpçünün büyük rolu varda kadro kendisi de dandik.

Arda o kadar önemli oyuncu olamiyor, G. Gönül ve Caner Erkin defans yapmasini bilmedigi için bizi sürekli zor durumlara sokuyorlar. Topal ise çok, çok yavas.

Ota saha da Selçuk'un hali biliyoruz, Ozan herseyi tek basina yapiyor resmen. Olcay milli takim oyuncusu degil ve Töre hizli olsa da hocasi gibi çok egolu.

Bulut gol hariç Burak'in genelde oynadigi gibi oynadi.

Yani kadro pek yetenekli degil, takima Mourinho koy yinede basarili olmak zor olur.

Hakan Ç, Kaan Ayhan ve gelirse Emre Can gibileri bu takimi yerlestirmek lazim.

Akli olan gurbetci Türkiyeyi secmez bu hiyarlarin futbolu yönettigi zamanda.

Koçum, dediğim gibi güldüreceksen, düzgün birşey yaz da gülelim. Burası ilkokul forumu değil yani, seviye yerlerde. Eleştireceksen de düzgünce eleştir.
Sorumun cevabını alamadım.Ama tahmin etmek zor değil.
Gül diye yazmadım.Ortalama zekaya sahip olan bir insan bunu anlayabilir.Seviyeyi düzenlemek de senin haddine değil.
O koçun boynuzu acı acı girdi bugün hem FT'ye hem YD'ye hem de bazılarına

BxHlPs1CEAAIDKf.jpg

Üflesende sönmez bu ateş.

terim istifa falan etmemeli , simdi bizde secim var ,yeni yonetim bosta diye bide terimi tekrar getirir basimiza ,aman diyim sakin haaa

yenilginin sebebi belli oldu
çekler gazozumuza uyku ilacı atmış

Sorumun cevabını alamadım.Ama tahmin etmek zor değil.
Gül diye yazmadım.Ortalama zekaya sahip olan bir insan bunu anlayabilir.Seviyeyi düzenlemek de senin haddine değil.
O koçun boynuzu acı acı girdi bugün hem FT'ye hem YD'ye hem de bazılarına
Ben milli takımı iki senedir takmıyorum.

Maçı da izlemedim, yalnız çocukça yorum yazmak forumun seviyesini düşürüyor.

Bugünkü mesele ne Tüpçü ne de Terim meselesi...Terim'in hataları var ama temel sorun YABANCI SINIRI...

Bugün ilk 11 deki 10 oyuncu bizim rezil ligde oynuyor...Bu yabancı sınırı olduğu sürece milli takımdan bir şey olmaz....

Ne kadar fesatsınız karşiiim. Aha aha işte sıralama. Ne istiyonuz bu tüpçüden... Bilmiyom ki. adam daha ne yapsın. Zirvedeyiz işte... :o

BznTX5FCYAAAgeu.png

Vay anasını takım çok iyiymiş de bizim haberimiz yokmuş.

"yeterki biz böyle oynayalım ...."
diyor sinyör ....

O değil de keşke şu Çek ve İzlanda takımındaki oyuncuların aldığı paralar ile bizimkileri kıyaslayabilsek.

Sanırım 2 çek takımı, 3 izlanda takımı alır bizimkilerin maaşı.

Geri
Üst Alt