Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Ülkede yer yeridnen oynaması lazım futbol adına. Herhangi bir takım azcık kötü gitse başkanından, sportif direktörüne girilir çıkılır ama 1-2 kanal hala sahadakileri konuşuyor.

Adam gibi soru soran da istifaya davet eden de yok.

BznPglnCcAABpxp.jpg:large

Ülkede yer yeridnen oynaması lazım futbol adına. Herhangi bir takım azcık kötü gitse başkanından, sportif direktörüne girilir çıkılır ama 1-2 kanal hala sahadakileri konuşuyor.

Adam gibi soru soran da istifaya davet eden de yok.

bu yüzden grubu sonuncu bitirmemiz ve Hollanda'dan fark yememiz şart..

tolga çok formsuz bu arada sinan bolat oynasa bundan iyiydi

Yalníz turk spor basini beni çok sasirtti. Fatih Terim'e inanilmaz guzel sorular sordular.

Kendi kulübünü batırıp federasyon başkanı olan başka birini hatırlayan var mı...

Buraya yazayım ,
az evvel tırtsporda önder özen ekol oluşturmak ile ilgili gerekenleri sayarken "büyük nüfus" ta lazım dedi arada ....

antu.comdan bir yorum

Renktaş dün Fatih Terim´in basın toplantısını görüntü olmadan birine dinletseniz ya bir suç örgütünün elemanı ya da bir aşiretin üyesi konuşuyor sanır. Arkadaş kendine gel ya‚ altı üstü yapılan bir spor müsabakası ve altı üstü sen bu spor dalının bir hocasısın. Ego-süperego vb ilgili çalışan tüm psikologların bu adamı incelemesi‚karantinaya alması lazım çünkü olayı aşmış eleman. Hocaları böyle de topçuları çok mu normal; beyefendiler sahada kedi-köpek saha dışında enseye şaplak; gariban taraftarlar da birbirini yesin beyefendiler paraları yerken. Öyle bir abluka altına alınmış ki Türkiye´de futbol‚ yabancı sınırı resmen yerli futbolcuları zengin etmek üzerine kurulmuş ve bunu değiştirmeye kimsenin maçası yemiyor. Kısaca bu ülkede futbola para harcayan her vatandaş aklını başına almalı artık; yazıktır yıllardır emek verip kazandıkları paraları bu bomboş heriflerin altına araba‚koluna manken takmak için harcadıkları..

Adam hakli, fenevli olsa da...

Buraya yazayım ,
az evvel tırtsporda önder özen ekol oluşturmak ile ilgili gerekenleri sayarken "büyük nüfus" ta lazım dedi arada ....

E suriyelileri bosuna mi getiriyoruz. Manyak bi ekol yaratacaz kimse inanamayacak.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumda anket yapilsa türk futbolunda en nefret ettiginiz kisi kim diye,belkide yapilmistir bilmiyorum ama acik ara aziz cikar heralde,benim en nefret ettigim iki kisi demirören ve terim,sonra aziz gelir,aziz tuttugu takim icin hertürlü pisligi yapan cilgin bir psikopat ama tüpcü ve terim kendi kisisel cikarlari icin galatasaraya zarar vermeye calisan yaratiklar,sonunda elele verip milli takiminda icine ettiler

Bence son dönemleri göz önünde bulundurursak Demirören Azizi zorlayabilir.

Letonyada 3-0 biterse terim gider ve bize gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu hirbolari izleyip bos yere sinirlerini bozan arkadaslara sasiriyorum..

Bu skorların futbolla alakası olmayacak kadar derin problemlerden kaynaklı olduğunu sağır olmayan sultan da biliyor, yardakçısı da... Bu derin mantıksızlık bizi her daim siyasete ve neden-neden demeye itiyor, itecek de... Ne lanet bir toplummuşuz bütün kötülükler, düzenbazlıklar, başarısızlıklar, yeteneksizlikler, anlaşmazlıklar bir arada toplanmış. Bu kapasite ile yine iyi dayanmışız diyorum bazen.

Geri
Üst Alt