Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Ya tamam kiziyoruz, kinliyiz ama hoca yine basa gelse her seyi unutur ay lavyu hojam deriz

Bizim taraftari bilmiyomus gibi davranmayin

Arda ve Terim de dahil önce gidip sonra tekrar tekrar gelen herkese karşıyım şahsen. Hemen hiç bir zaman faydaları olmamıştır. Sadece TD'lerde olabilir ama o da olmasa daha iyi.

Defansı nasıl kuracak acaba , ilerisi bir şekilde döner ama savunmada Ömerde yoksa Semih'in yanına kim gelecek Ersan mı ?

Cumali eski üyelerden biri olmalısın. Yani yeni üye gibi davranmıyorsun. Hayri Cund'un daha önce birden çok hesap aldığı biliniyor ve şu sıralar da forumdan ilk kez bu kadar kopuk. İsmin ve soyadın ilginç. Tüm bu ihtimaller seni cund'a çıkarıyor. Belki hayri cund da gerçek değil fake hesap.

hayrinin pasifize edilmesini hep desteklemiştim açıkcası çok da iyi oldu uzaklaştırılması trollerde ciddi azalma oldu kötü örnek oluyordu hairy cunt berat'ın belkide hayatıyla oynadı adam çoçuğa rol model oldu en önemli çağlarında şaka gibi yazık ya

hayrinin pasifize edilmesini hep desteklemiştim açıkcası çok da iyi oldu uzaklaştırılması trollerde ciddi azalma oldu kötü örnek oluyordu hairy cunt berat'ın belkide hayatıyla oynadı adam çoçuğa rol model oldu en önemli çağlarında şaka gibi yazık ya

tamamda ama trollerden recep löker baskaydi abi ya

uploadfromtaptalk1412621090997.webp

Cok iyi yapmislar dayanamadim aldim 4 tane.
Lanet olsun bu kapitalist duzene

Migrosta satiliyo 2liraydi herhal tanesi

Cumali eski üyelerden biri olmalısın. Yani yeni üye gibi davranmıyorsun. Hayri Cund'un daha önce birden çok hesap aldığı biliniyor ve şu sıralar da forumdan ilk kez bu kadar kopuk. İsmin ve soyadın ilginç. Tüm bu ihtimaller seni cund'a çıkarıyor. Belki hayri cund da gerçek değil fake hesap.

hayrimidir kimdir tanimiyom ilkdefa uye oluyom foruma. yalan soyluyorsam kate upton ucundan gosterip vermesin.

Hayri candır can. Troll'ler değil troll olmadığı halde troll'cü takılmayı çalışanlar sıkıntılı bence.

Troll adam bazı şeyleri aşmış kişidir nazarımda.

Türkiyede futbolu bitirenlerin ve şikecilerin sevinemeyeceği bir skor olsun.

Geri
Üst Alt