- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
4-0 yeniliriz.
Hg Cund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-0 yeniliriz.
Hg Cund
hoppaa nedir bu cund ya herkes cund diyo!!
hayrinin pasifize edilmesini hep desteklemiştim açıkcası çok da iyi oldu uzaklaştırılması trollerde ciddi azalma oldu kötü örnek oluyordu hairy cunt berat'ın belkide hayatıyla oynadı adam çoçuğa rol model oldu en önemli çağlarında şaka gibi yazık ya
tamamda ama trollerden recep löker baskaydi abi ya

hayrinin pasifize edilmesini hep desteklemiştim açıkcası çok da iyi oldu uzaklaştırılması trollerde ciddi azalma oldu kötü örnek oluyordu hairy cunt berat'ın belkide hayatıyla oynadı adam çoçuğa rol model oldu en önemli çağlarında şaka gibi yazık ya

Ücretsiz mi ?Ekli dosyayı görüntüle 13722
Cok iyi yapmislar dayanamadim aldim 4 tane.
Lanet olsun bu kapitalist duzene![]()
Cumali eski üyelerden biri olmalısın. Yani yeni üye gibi davranmıyorsun. Hayri Cund'un daha önce birden çok hesap aldığı biliniyor ve şu sıralar da forumdan ilk kez bu kadar kopuk. İsmin ve soyadın ilginç. Tüm bu ihtimaller seni cund'a çıkarıyor. Belki hayri cund da gerçek değil fake hesap.
Aynen tanımıyorsun çünkü o da fakehayrimidir kimdir tanimiyom ilkdefa uye oluyom foruma. yalan soyluyorsam kate upton ucundan gosterip vermesin.
De Marke @demarkesports 2 dk.2 dakika önce