Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

al hadi mutlu ol

fatim-terim-what-can-i-do-sometimes.jpg

kadro çıkabilicek en iyi kadro diyebilirm

Ersan neden stoperde değil de Topal stoper. Nefret ediyorum adam gibi kadro çıkarmayan hocalardan.

Ersan sakat değilse tabi.

İşte Türkiye'nin ilk 11'i: Tolga, Gökhan Gönül, Semih, Mehmet Topal, Caner, Ozan Tufan, Selçuk, Gökhan Töre, Arda, Olcay, Umut

Çek Cumhuriyeti'nin ilk 11'i; Cech, Kaderabek, Prochazka, Kadlec, Limbersky, Vacha, Darida, Dockal, Rosicky, Pilar, Lafata

terım gokhan toreye ''kalecıyı gordugun yerde vur'' emri vermıs :D alıntı

Umarım fark yeriz orası ayrı ama nesi iyi bu kadronun?

Mehmet Topal'ın orada ne işi var? Fener'de 50 orta saha var, yine de orada oynamıyor.
Olcan neden yok? Töre ve Olcay denen çöpler 2 maç kıpırdandılar diye Olcan'dan daha iyi futbolcu mu oldular?

her vurduğun gol olsun umut bulut iyi oynasada formayı kapsa burak'tan..

Kadromuz pek de büyük degil yanliz.

Kaan Ayhan bu kadar önemli maç da dogru oldugunu zannetmiyorum, Toprak da sakat.

Bulut yerine Pektemek seçseydi daha iyi karar olacakti.

Yeni türkiyenin milli takımının yenilmesi dileğiyle.

Ersan ve Ümit Kurt gibi 2 stoper çağırıyorsun. Madem Ömer ve Kaan Ayhan yokken bile bunlara güvenmeyip ortasahadan bir adam alıp stopere koyacaksan neden çağırıyorsun?

Topal'a ortasahada ihtiyacımız vardı. Stoperde de sırıtacaktır.

Olcayi durdurabilirsek deplasmanda rahat bir galibiyet alıp evimize döneriz.

fatih terim son hazırlık olarak şu an millilere fetih 1453'ü seyrettiriyordur. adamın tek bildiği taktik bu.

Umarım fark yeriz orası ayrı ama nesi iyi bu kadronun?

Mehmet Topal'ın orada ne işi var? Fener'de 50 orta saha var, yine de orada oynamıyor.
Olcan neden yok? Töre ve Olcay denen çöpler 2 maç kıpırdandılar diye Olcan'dan daha iyi futbolcu mu oldular?

Muhtemelen fark yeriz zaten...Bizim cahil taraftar tıpkı İzlanda maçı gibi isimlere bakıyor oyuna bakmıyor...Çekler gayet sağlam top oynuyorlar...

Kadroyu 4-2-3-1 çıkarmış , ne Xelçuk ne de Ozan bu taktik için yeterli tempoya sahip değil...Kanatlar Olcay-Töre...Arda Forvet arkası , ileride Umut :S...
Stoperde Topal ne alaka ya , adam beceremiyor ne oynatıyorsun stoperde...

Dikkat et iyi kadro diyenler genelde Terimci...Takım yenildiğinde de "yaw takım kötü yaw" diyecekler...

gökhan töre nasil hala milli takimda olur ya, anlamiyorum gercekten

Geri
Üst Alt