Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Bekir sakat veya cezalı mı?

Bekir'e bayıldığımdan değil de Fener'de Topal orta saha, Bekir stoper oynuyor. Adam yoksa Bekir'i koysaymış stopere. Bizim Prandelli'nin Melo'yu stopere koymasından çok farkı yok Terim'in yaptığı saçmalığın.

Vurduğunuz gol olsun Çek kardeşlerim.

Bekir sakat veya cezalı mı?

Bekir'e bayıldığımdan değil de Fener'de Topal orta saha, Bekir stoper oynuyor. Adam yoksa Bekir'i koysaymış stopere. Bizim Prandelli'nin Melo'yu stopere koymasından çok farkı yok Terim'in yaptığı saçmalığın.

Vurduğunuz gol olsun Çek kardeşlerim.

Yahu Ersan ve Ümit Kurt'u çağırdı. Madem güvenmiyorsun neden çağırıyorsun bu adamları.

Bir hoca önce oyuncularıa dam gibi yerde oynatacak. Bunu Mancini için de demiştim, Prandelli için de şimdi Terim. Fantezi, felaket getirir.

Topal ı adeta Galatasaray maçı öncesi prova niyetine stopere çekmiş hoca.Çünkü bizim maçta fb de onu stoperde oynatacak.

Ersan ve Ümit Kurt gibi 2 stoper çağırıyorsun. Madem Ömer ve Kaan Ayhan yokken bile bunlara güvenmeyip ortasahadan bir adam alıp stopere koyacaksan neden çağırıyorsun?

Topal'a ortasahada ihtiyacımız vardı. Stoperde de sırıtacaktır.

Ersan dediginiz Ersan Gülüm ise Milli olmasi bile saçma bir durum. Defalarca izledim. bomboş bir oyuncu. İzlanda'dan yedigimiz 1. golde iyi izleyin. Onuru tutuyordu. Nasil olurda buralarda olur anlaşilir gibi degil.

Yahu Ersan ve Ümit Kurt'u çağırdı. Madem güvenmiyorsun neden çağırıyorsun bu adamları.

Bir hoca önce oyuncularıa dam gibi yerde oynatacak. Bunu Mancini için de demiştim, Prandelli için de şimdi Terim. Fantezi, felaket getirir.

Ersan'ın kadroda olduğunu bilmiyordum, iyice saçmalamış. Neyse, rezil rüsva olsun inşallah.

Ersan ve Ümit Kurt gibi 2 stoper çağırıyorsun. Madem Ömer ve Kaan Ayhan yokken bile bunlara güvenmeyip ortasahadan bir adam alıp stopere koyacaksan neden çağırıyorsun?

Topal'a ortasahada ihtiyacımız vardı. Stoperde de sırıtacaktır.

Mehmet Topal'i ben aday kadroya davet ederdim ama kesinlikle ilk 11'de forma vermezdim. Su macta Mehmet Topal'in sana hicbir katkisi olmaz. Mutlaka 3 puan almamiz gereken bir mac, tempolu ve efektif bir futbol oynamak istiyorsak orta sahada topu eveleyip gevelemeyecek adamlar gerekli. Selcuk Inan sadece yürüyor, Ozan Tufan ise kapali kutu.. Tamamen Arda ve Olcay'in ayagina bakar bu kadro.

Başarılar Türkiyem mutlak galip gelmemiz gereken bir maç çekleri destekleyen arkadaşlar tffnin gideceğini zannediyor acinasi bir kafa

Desteklemek de desteklememek de içimden gelmiyor.

İzlersem kesin desteklerim, çünkü her ne kadar yeni türkiye diyerek soğutulsak da ay-yıldız görünce her şeyi unutuyor insan.

Tayyip Erdoğan, Yıldırım Demiroren, Fatih Terim

Teşekkürler!

Moderatör tarafında düzenlendi:
O zaman çağırmasın. Akhisar'daki Uğur'u filan çağırsın.
Fatih Terim ne yaptigini biliyor mu? Oyuncularin menajerlerini bir inceleyin. Hep ayni menajerlerin oyunculari. İsterse berbat olsun. Akhisar'daki Bilalin neden olmadigini çözemiyorum. En formda orta saha oyuncusuydu. İyi menajer seçememiş.

Desteklemek de desteklememek de içimden gelmiyor.

İzlersem kesin desteklerim, çünkü her ne kadar yeni türkiye diyerek soğutulsak da ay-yıldız görünce her şeyi unutuyor insan.

Valla benim gönlüm çok rahat. Direk Çekleri destekleyeceğim, zerre kadar da vicdan azabı çekmiyorum. Vatanımıza sevgimiz sonsuz ama üzerine her ay yıldız olanı desteklemek olmaz. Bu takım hırsızın, şikecinin takımı, unutmamak lazım.

m8oq08.jpg

Stad dolu.

Sırf şu maç için passoligi kaldırmak nasıl bir şerefsizlik, nasıl bir aymazlıktır ya. Ulan resmen passoligin seyirci gelmesini engellediğini kabul etmiş oluyorsun. Kendine bile saygısı yok bu herifin.

3-5-2 mi oynuyor yoksa 442 de topal mı stoper oynayacak çözemedim.
Ama şu kadro ile çıkacağını bilseydim ilk yarı 0 maç sonu 2 yerine direk 2/2 oynardım. Tühh gitti bir maç...

11 e bakınca şunu anladım.

Demekki koskoca Türkiye de Ömer toprak ve Semih den başka stoper yokmuş...
18 takım + Yurt dışı gurbetçiler 3. bir stoperi çıkaramıyormuş..

Madem öyle neden Ömeri küsdürüyorsun da Göhkanı oynatıyorsun böyle bir maç öncesi..

Ayrıca Hocanın adam kayıran biri oldugunu zaten biliyorduk da bir kez daha tescillenmiş oldu...

Şu geride kalan 4 haftada Gerçekten Türkiye ligini izleyen bir hoca olsaydı Milli takımın başında

Şu an Türkiye nin en formda Sağ kanat oyuncusunun Volkan Şen olduğunu bilirdi.

Tamam eskiden sorunluydu ama Şenol Güneş ile yeniden doğru . Kaç maçdır Sağ kanadı yardırıyor resmen.. Oynamaması büyük kayıp..

Ayrıca Sezon başından beri toplam sadece 30 dk bile oynamamış umut niye ?

Mustafa sakatsa Cenk var . Mevlüt var. Hepsi mi sakat ?
Akhisarın Forveti Mehmet Akyüz bile Şu an Umuttan daha formda daha iyi bir forvettir.

Bizim sorunumuz oyuncu yetişmemesi falan filan değil...

Bizim sorunumuz Doğru 11 i ve taktiği bir türlü yerleştirememek hep adam kayırma hep torpil. Adaletsiz forma dağıtımı..

Çekler çok formda ve 2 yıllık düşüşün ardından yeniden yapılandılar .
Umarım bizi tabiri caizse DAĞITIRLAR bugünde Fatih Terim balonu bir kere daha PATLAR !

Geri
Üst Alt