Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Selçuk iyi oynadıysa Ozan Tufan futbolu yeniden yazdı.

Ozan tufan kaç tl ? Muazam oyuncu be yaşınıda düşünürsek

Selçuk, Ozan abisinden bir şeyler kapmalı.

Ozan Tufan' ı al, Melo' nun yanına koy oynasın.

takım iyi oynuyor ikinci yarı böyle oynarsak golü buluruz

Böyle oynasınlar sonuç önemli değil, uzun zamandır milli takımı böyle görmedim ilk yarı bitmesin istedim.

Gokhan Gonulun nesini begeniyorsunuz anlamiyorum takimin en kotusu.Orta acamiyor,Topu aldigi giibi bekletiyor.

Olcay mesela klas bir oyuncu degil, yani son hareketlerinde cok fazla ariza yapan bir oyuncu. Gökhan keza öyle, ancak onda gencligine bagliyorum bunu biraz. Oyuna Muhamet girmesi lazim...

Olcayın her hamlesini rakip takım okuya biliyor resmen. Topsuz oyunda ama fena değil. Posisyonu sesiyor, fırsatcı.

biz altyapıdaki ibrahim coşkun ve birhanı oynatmıyoz daha..ozanı ne yapak..hem bizimkiler daha yetenekli.

Olcay mesela klas bir oyuncu degil, yani son hareketlerinde cok fazla ariza yapan bir oyuncu. Gökhan keza öyle, ancak onda gencligine bagliyorum bunu biraz. Oyuna Muhamet girmesi lazim...

Valla takımın ahengi iyi gibi gözüktü, Selçuk-Oğuzhan değişikliği olmalı bence bir tek. Bilal bile girse iş yapar hatta. Muhammet hamlesi için 60'a kadar bir beklemek lazım.

Maçı izlerken dikkatimi bişey çekti sizde farkında oldunuz mu bilmem ama spiker maçı anlatırken rıdvan alttan alttan kendi kendine konuşup maçı yorumluyor. Spiker başka alemde rıdvan başka alemde. Sanki tiyatro salonu arkadan sufle veren bir ses edasıyla kendi kendine rıdvan maçı yorumluyor.:D

Gönül,Selcuk,Töre ve Olcay les oglu les.

Geri
Üst Alt