Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Olcayın her hamlesini rakip takım okuya biliyor resmen. Topsuz oyunda ama fena değil. Posisyonu sesiyor, fırsatcı.

Evet cok caba sarf ediyor, ama biraz daha yetenkli olsa cok degisik bir oyuncu olabilirdi. Allah azim vermis, nefes vermis ama yetenegi kisitli.

Nedense yenilsekde ūzūlemeyecegim bir mac. Galatasaraydan baskasi yalan oldu tüpcü sayesinde. Amac güzel futbol seyretmek. Ilk yarinin son bölümünde hakketten fena oynamadi Milli takim.

2. yarı alalım şu maçı, fazla palazlanmadan burunları sürtsün.

Malesef bu takımında en kötüsü Selçuk. Ruhsuz ruhsuz dolanıyor sahada.

Yalniz Ozan tufan bu yaşinda fizigini böyle kullanabiliyorsa iyi oyuncu oldugu nettir. Buragin yerine Umut Bulut facia olur diyen şahiş, Burak ömrü billah böyle faydali bir devre geçiremez.

düşük IQ sebebiyle bu mesajına sadece gülerek tepki vereceğim.. senin kadar zeki olsaydım şu an karşı cevaplarla söz düellosuna giriyor ve hatta karşı hakaretlerle cevap veriyor olurdum.. amma Allah'tan IQ'üm yetmiyor da susup geçeceğim..

Bir olup IQ bagislayalim bu arkadasa

Selcuk, Gökhan ve Olcay 3'lüsünü sahada görmedim. Bunlar ne yapti bilen gören varsa söylesin lütfen. Olcay'a bir numara büyük geliyor bu forma, sahada kayboldu resmen.

Gökhan Töre tam bir bencil ve gereksiz top kayiplari fena kontra atak yememize sebep olabilir. Selcuk ölmüs aglayani yok.

Ozan´a mactan önce bir cok arkadas haksizlik etmistir, 19 yasina ragmen fizik olarak diri ve oyun icinde bir cok deneyimli oyuncudan daha bile rahat oynuyor. Bu macta bu saaten sonra kritik bir hata yapsa bile, Türkiye´ye gelecekte büyük katkilar saglayabilecek bir oyuncu.

Kazaklar Hollandayı yenerse Hollanda bize karşı yüzyılın patlamasını yapar.

Valla takımın ahengi iyi gibi gözüktü, Selçuk-Oğuzhan değişikliği olmalı bence bir tek. Bilal bile girse iş yapar hatta. Muhammet hamlesi için 60'a kadar bir beklemek lazım.

Ben aynen bastan itibaren Ozzy´nin Selcuk yerine ve Topal yerine gercek bir stoper oynamasini istedim. Muhammet iyi bir bitirici oldugu icin, macin ilerlerleyen dakikalarinda ihtiyacimiz oldugunu düsünüyorum.

Ozan evet iyi oynuyor fakat iyi futbolcu diyebilmemiz için sürekliliğini görmek lazım. 1-2 maçta parlayıp sonra sönen çok topçu oldu.Karar için erken.

BznDNAgIUAAe63W.jpg

Kafa toplarında etkisiz olan iki futbolcuyu böyle bir takıma karşı stoperde kullanmak tam Terim aklı.

Kaleyi tutsa gol , tolga bizim gibi bakıyor

Geri
Üst Alt