Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

PARAtor PARAtor PARAtor Fatih Keriiiiim PARAtor PA RA tor PARAtor Fatih Kerim

Tüpkafa Terim i çalmak için ne dümenler yaptı. Alsın turşusunu kursun. Tepe tepe kullansın...

Herzamanki gibi ne taktik var, ne sistem. Hurra futbolunu küçük takımlar bile çözüyorlar.

Şu basit ligde sonuncu olmayı şimdiden başardılar.

Ben sucu Fatih Terimde bulmuyorum.Tupcude buluyorum koyarsan sinirlamayi dolar yeteneksizler takima.

Şikeyi halı altına süpürdüğü için teşekkür bekleyen bir kansızla, para için onun kucağında oturan çakma imPARAtor!!!

Daha fazla rezil olana ve defolup gidene kadar başınız b.ktan çıkmaz inşallah!!

BERkay & eKİN & Berkin

It is the football that is the football what can i do sometimes...:P

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1412973676952.webp
    uploadfromtaptalk1412973676952.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 177
yabanci futbolcular olmasaydi bizim Ligimiz Ingiliz ve Ispanyol Liglerinden daha güçlü olurdu, o kesin.

Sivok'un gol atmasıda ayrı bir ironi oldu diyecemde ironi falan değil ilahi tokat gibi oldu , şeref haysiyet yoksunu yüzsüz hırsızlara !!!

Ahanda buraya yazıyorum:

"Yeter Demirören" protestosundan bize ceza kaptırırlarsa sürpriz olmaz. Bağıranların Galatasaraylı olduğunu tespit ettik diye de bir açıklama. Tamam bu iş...

RTE'ye hiç girmiyorum.
Onun Türkiye'de futbolu yönetmesi için getirdiği, kendi kulübünü batırmış olan Demirören'den nefret ediyorum.
Fatih Terim'in bize kazandırdıklarına saygım sonsuz ama milli takıma gittiğinden beri yaptığı işlerden iğreniyorum.
Futbolculardan toplasan anca 3-5 tanesi rakip de olsa saygı duyulabilecek kişiler.
Bu milli(?) takıma benden koca bir PAS.

bu olanlarin tek sorumlusu Tupcuyu federasyon baskani yapan zihniyyyet ve bu olaya karsi olmayan Turkiyede yasayan futbolu seven her kestir.

Çekler becerisiz oldugu için 3 4 e gitmedi maç.Hollanda maçlarında toplam bır 6 7 gol yeriz heralde.

Sen istediğin kadar yabancı kısıtlaması koy, milli takımın futbola yabancı olduktan sonra bunların hiçbiri fayda etmez.

Geri
Üst Alt