Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Bu ne olum ya hepiniz ölü gibisiniz canlanin lan eskiden forumda cevap yetistiremezdik.Simdi Forum yurumuyor.

Letonya bizi dagitacak gibi bir his var icimde

deli gibi kosacaklar

Benden soylemesi yenilirsek Fatih Terim kovulur.Taraftarla tüpcünün binasini basar.He birde Letonyadan gelirkende otobusede saldirirlar.Yani FT kazanacak baska yolu yok yoksa Turkiyede g.tunden kan alirlar benden demesi :D

Ft yakın zamanda ismail kartalin koltuğuna oturur.

Fatih terim yarın letonyaya yenilirse kesin bize gelir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benim milli takımım ruhsuz oynamaz. Benim federasyonum klubuyle sozlesmesi devam eden teknik direktoru klubun onunu keseyim diye ayartıp ayak oyunları yapmaz. O nedenle milli takımın ne yapacagı hic umrumda degil. Uzerindeki formaya hurmetimden yenilsin rezil olsun istemem o nedenle insallah bu macı kazanırız. Ama fatih terim ayrılırken yazmıstım yine yazıyorum. Alma 25m. Galatasaray taraftarının ahını cıkar aheste aheste...

Benim milli takımım ruhsuz oynamaz. Benim federasyonum klubuyle sozlesmesi devam eden teknik direktoru klubun onunu keseyim diye ayartıp ayak oyunları yapmaz. O nedenle milli takımın ne yapacagı hic umrumda degil. Uzerindeki formaya hurmetimden yenilsin rezil olsun istemem o nedenle insallah bu macı kazanırız. Ama fatih terim ayrılırken yazmıstım yine yazıyorum. Alma 25m. Galatasaray taraftarının ahını cıkar aheste aheste...

Aynen öyle hayatımızın en kötü dönemlerinden biriydi kaç eylüldü? işte çok ah aldılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabi ki yd ve ft nin kaybetmesini diliyorum. Egoların çuvallamasının istiyorum.

Vurduğun gol olsun Letonya.Parator ve Demirören'in suratları da renkten renge girmeye devam etsin.

Verpakovskis yok mu? :asd: dagitmisti bizi serro zamaninda

Şike olmazsa en fazla berabere biter, Letonya maçın favorisi.

Gercekten umrumda degil. Türkiye´de ve yurtdisinda bir cok Türk´ün de umrunda degil Milli takim.

Ülkeyi bu duruma getirenler utansin, düsünsün. Türkiye yenilsin demek biraz garip oluyor, ama Fatih Terim´in o suratini görünce de hosuma gitmiyor degil yani :)

Biz nelerle uğraşıyoruz, başkaları ne ile uğraşıyor. Mesela Hollanda'da forvet tartışması var şu an; kim oynamalı Huntelaar mı RVP mi diye. Adamlardaki lükse bak :asd:.

Adamlarda zihniyet sorunu yok ki, gt kadar ülkede ne forvetler sundular dünyaya Ibra'dan tut Suarez'e kadar.

Geri
Üst Alt