Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Bu ne olum ya hepiniz ölü gibisiniz canlanin lan eskiden forumda cevap yetistiremezdik.Simdi Forum yurumuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında letonya ile ilgili takım kalas gibi oturma grubu çıkar şeklinde yorum yapan bir yazar vardır. He elenmiştik sonra tabi
rüyamda öyle oluyodu abiFatih terim yarın letonyaya yenilirse kesin bize gelir
Sent from my iPhone using Tapatalk
rüyamda öyle oluyodu abi
Benim milli takımım ruhsuz oynamaz. Benim federasyonum klubuyle sozlesmesi devam eden teknik direktoru klubun onunu keseyim diye ayartıp ayak oyunları yapmaz. O nedenle milli takımın ne yapacagı hic umrumda degil. Uzerindeki formaya hurmetimden yenilsin rezil olsun istemem o nedenle insallah bu macı kazanırız. Ama fatih terim ayrılırken yazmıstım yine yazıyorum. Alma 25m. Galatasaray taraftarının ahını cıkar aheste aheste...
Tribun Dergi @tribundergi 1 sa.1 saat önceBence bıraksın artık futbolu. Hiç uğraşmaya gerek yok.Tribun Dergi @tribundergi 1 sa.1 saat önce
Alp Yalman: ''Fatih Terim'in gönlü zaten Galatasaray'dadır. 'Gönlünü almak' diye bir şey olmaz''
Daha önce imkansız görüyordum ama Alp Yalman getirebilir Terim'i
.