Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Adam kendini ne hallerden ne hale soktu yazık etti kendine ogün onu uğurlayanlar bile ona düsman.Bu saldırır ama adamlara. Ayı ve beleşoğlu yok ama koruduğu silahşör var![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kendini ne hallerden ne hale soktu yazık etti kendine ogün onu uğurlayanlar bile ona düsman.Bu saldırır ama adamlara. Ayı ve beleşoğlu yok ama koruduğu silahşör var![]()
İlk kez bir Letonya'yı desteklemeyen bir Galatasaraylı gördüm.Adamlar milli takim ne demek onu bilmiyor neymis ceklerin kazandigi gun cok mutlu olmus.Otekide letonyayi destekliyormus.Cok guzel birlik beraberlik duygumuz varmis.Helal olsun size
Bay ego hata yapmaz yaparsa da özür dilemez.fatih terim bütün olanlar için özür dilese,hatasını kabul etse affederdi bence herkes.
Türkiye Milli takimi 1-2 kisi yüzünden desteklemeyecek kadar kanim nefret duygusu ile beslenmis degil benim ve benim gibiler.
Beyniniz yanmış sizin arkadaşlar , futbol gibi basit bir meseleyi neredeyse savaşa çeviriyorsunuz , kafayı yemişsiniz...
Mithat Sönmez beyin bu dedikleri son derece doğruymuş meğersem
https://twitter.com/petekdoku/status/507222214174068736
aynen.
ülkenin takimi sonuçta.
bu maçi mutlaka yenmeliyiz ve yenecegiz.