Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

fatih terim bütün olanlar için özür dilese,hatasını kabul etse affederdi bence herkes.

Türkiye Milli takimi 1-2 kisi yüzünden desteklemeyecek kadar kanim nefret duygusu ile beslenmis degil benim ve benim gibiler.

Latvia_240-animated-flag-gifs.gif

Bugünkü maç kazanılır ama bu rakibin cidden çok zayıf olmasından dolayı olur. Elde ki tek silahları Rudnevs'te kırmızı kart cezalısı. Bu maçı kazanamamak kazanmaktan daha zor.

Eşşek değiller ya kazanırlar herhalde.

{taptap©}

Letonyayı destekleyen şudur budur sonuçta ülkenin milli takımı diyenler falan gülüyorum size.. Biz keyfimizden mi destekliyoruz? Futbolu yöneten(!) kişilerin başarısızlık, daha çok başarısızlık sonunda gideceklerini bildiğimiz için Letonyayı destekliyoruz. Yok milli takım kazansın falan diyorsunuz da.. Milli takım kazanırsa bu adamlar bunu başarı sayıp daha çok kalacak başımızda ve daha kötü olacağız? Bunu düşünemiyor musunuz? İşin gerçeği bugün letonyayı destekleyen bu ülkenin iyiliğini daha iyi yerlerde olmasını isteyen gerçek vatanseverlerdir.Artık bunu kavrayın!

cem dizdar mahosu iyi konusuyor iyi giydiriyor fatihoşa

Beyniniz yanmış sizin arkadaşlar , futbol gibi basit bir meseleyi neredeyse savaşa çeviriyorsunuz , kafayı yemişsiniz...

Mithat Sönmez beyin bu dedikleri son derece doğruymuş meğersem :(

https://twitter.com/petekdoku/status/507222214174068736

Bu milli(?) takım belli bir kesimin takımıdır o yüzden de belli bir kesim destekler.Hatır,gönül,torpil takımı,siyasi takım olmasa,Türkiye'nin takımı olsa herkes destekler.En basitinden son maçta tribünler neden boştu diye düşün istersen.Umarım dediklerimi anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Tüp milli takımını desteklemiyorum ama Letonya'yı da desteklemiyorum...

Kısacası umurumda olmayan bir maç...

Valla hic edebiyat yapmaya gerek yok. Eger Istanbul´da bir milli macta tribünün yarisi bos ise, hemde passolig yok iken, sorumlular oturup düsünmeli.

Bu milli takima olan mesafe sadece Fatih Terim yüzünden degil. Sadece Galatasaray tepkisi de degil. Fenerlisi de BJK´lisi de cok mesafeli.

Dolayisiyla herseyi cok iyi bilen bagzi (!) insanlar, futbolu hangi noktaya getirdiklerini görsünler.

Basarilar Letonya

oo eğlence varmış bu akşam :D

Geri
Üst Alt