Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Burası yoğun diye buraya yazıyorum ,
forumda sıkıntımı var , foruma giriş yaptım ve girişiniz başarılı olmuştur falan dediği halde ana sayfaya değil tekrar en başa yönlendiriyor ve giriş yapamıyorum ,
daha doğrusu giriş yapamadığımı sandım ama konulara bakayım dedim ve giriş yapmışım , ama ana sayfaya gelince yine foruma giriş yapmamış halde görünüyorum .

eskiden milli takim oynayinca hep heycanlanirdim. Artik milli sevgi bile kalmamis bu ülke icin, birileri dinci, birileri kürt filan bütün ülke 40 parcaya bölünmüs, üstünede Fatih Terim ile Ayi Gazman gelince, nefret edesim bile geliyor. Bir ülkede adalet yoksa, olacagi da budur.

Türkiye XI | Volkan, Semih, M. Topal, Gökhan Gönül, Caner, Ozan Tufan, Arda, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Umut

Volkan, Semih, M. Topal, Gökhan Gönül, Caner, Ozan Tufan, Arda, Gökhan Töre, Oğuzhan, Olcay, Umut

les kadro

Umut yine bos bos kosu yapar futboldan anlamayanlar begenir.

iyi bari selcuk yok. Oguzhan 3 tane Selcuk eder bence. Dogru yapmıs imparator

Sinan Bolat babacandan kötü bir kaleci mi o niye yok maçlarda?

Imparatora bak imparatora.

Torpilli Babacan i kaleye almis.

Insallah rezil olursun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Babacan tercihi sacma, bu ligde ondan iyi en az 10 kaleci var. Tore yerine olcan oynamaliydi, nedir bu gokhan israri anlamak zor.

babacan mi almis kaleye insallah babayi alirlar. temizinden 4 yeseler bu tirt takimdan baya alay konusu olurlar dunyada ve buda beni keyiflendirir. Beline kuvvet letosya

Geri
Üst Alt