Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim
Burası yoğun diye buraya yazıyorum ,
forumda sıkıntımı var , foruma giriş yaptım ve girişiniz başarılı olmuştur falan dediği halde ana sayfaya değil tekrar en başa yönlendiriyor ve giriş yapamıyorum ,
daha doğrusu giriş yapamadığımı sandım ama konulara bakayım dedim ve giriş yapmışım , ama ana sayfaya gelince yine foruma giriş yapmamış halde görünüyorum .
eskiden milli takim oynayinca hep heycanlanirdim. Artik milli sevgi bile kalmamis bu ülke icin, birileri dinci, birileri kürt filan bütün ülke 40 parcaya bölünmüs, üstünede Fatih Terim ile Ayi Gazman gelince, nefret edesim bile geliyor. Bir ülkede adalet yoksa, olacagi da budur.
babacan mi almis kaleye insallah babayi alirlar. temizinden 4 yeseler bu tirt takimdan baya alay konusu olurlar dunyada ve buda beni keyiflendirir. Beline kuvvet letosya
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.