Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

" senede 3 milyon euro alan adamlar 30 bin euroyu görmeyecek adamları yenemiyor !!! "
Abdülkerim ...

Altaylı'nın yanındaki cemaatik kim?

Rezilik , resmen 30 yıl geriye gitmişiz. Itfaiyici, garsonlar ile dolu takımı yenemiyorsun yuh yani.
Forumda 11 adam toplayalım be, hodri meydan okuruz milli takıma herhalde. Fark yemeyiz en azından, hata 11 kişi ile kapansak şansla mansla beraberede kala biliriz.

3 maçta havlu atan bir Türkiye!

Sorumluları utanmalı!

Adam akıllı kadro olsa, biraz ruh, karakter, mücadele olsa 3'te 3 yapardık.

Demirören-Terim el ele bitirdiniz Milli Takımı!

Ben bu yaşıma kadar hem milli takımıyla hem ligiyle bu kadar dibe vurmuş bir yıl daha görmedim.

Ya fatih terim falan suclu da baska nedenlerden.

Su forumda en iyi futbol oynayan 11 tane adam cıkartsan letonyaya yenılmez. Antrenor falan degil. Ben ilahi adalete inanırım. 25 mılyon galatasaray taraftraının ahını aldılar cıkıyor iste boyle

Fatih terim aylık 400 bin euro mu? Alıyor bu haber ciddi mi?

Ulan Hasan Sas futboldan ekmek yiyosun.

Yorumcusun.

Milli takim grubu belli olunca insan acar Izlanda yi izler demi.

Tas gibi takim. Gol yemeden 3te 3 yaptilar. Sana kalsa elle bile kaleye 3 kere gidemezlerdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rezilik , resmen 30 yıl geriye gitmişiz. Itfaiyici, garsonlar ile dolu takımı yenemiyorsun yuh yani.
Forumda 11 adam toplayalım be, hodri meydan okuruz milli takıma herhalde. Fark yemeyiz en azından, hata 11 kişi ile kapansak şansla mansla beraberede kala biliriz.

Kalecileri kuaförmüş. :)

milli takım olduğuna göre o parada hepimizin hakkı var ve ben hakkımı helal etmiyorum.
burnundan fitil fitil gelsin , zaten daha da beter olacak.
Bu gerçekten doğruysa diyecek kelime bulamıyorum.
Ulan benim cebimde 100 lira varken elim cebimde geziyorum para düşmesin diye gerçekten
Ayıptır yani.

Ulan Hasan Sas futboldan ekmek yiyosun.

Yorumcusun.

Milli takim grubu belli olunca insan acar Izlanda yi izler demi.

Tas gibi takim. Gol yemeden 3te 3 yaptilar. Sana kalsa elle bile kaleye 3 kere gidemezlerdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Adamlar playoff da kıl payı dünya kupasına katılmayı kaçırdı bu sene.

Bu cahil de hâlâ çakmamış adamların iyi olduğunu. Sadece isime bakarsan böyle olur işte.

I am the one who knocks!

Ben FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..

Geri
Üst Alt