- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
" senede 3 milyon euro alan adamlar 30 bin euroyu görmeyecek adamları yenemiyor !!! "
Abdülkerim ...
Abdülkerim ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milli takım olduğuna göre o parada hepimizin hakkı var ve ben hakkımı helal etmiyorum.Fatih terim aylık 400 bin euro mu? Alıyor bu haber ciddi mi?
Rezilik , resmen 30 yıl geriye gitmişiz. Itfaiyici, garsonlar ile dolu takımı yenemiyorsun yuh yani.
Forumda 11 adam toplayalım be, hodri meydan okuruz milli takıma herhalde. Fark yemeyiz en azından, hata 11 kişi ile kapansak şansla mansla beraberede kala biliriz.
Bu gerçekten doğruysa diyecek kelime bulamıyorum.milli takım olduğuna göre o parada hepimizin hakkı var ve ben hakkımı helal etmiyorum.
burnundan fitil fitil gelsin , zaten daha da beter olacak.
Kalecileri kuaförmüş.![]()
Hala FT'nin futboldan anladigina inanan varmi?
Adamlar playoff da kıl payı dünya kupasına katılmayı kaçırdı bu sene.Ulan Hasan Sas futboldan ekmek yiyosun.
Yorumcusun.
Milli takim grubu belli olunca insan acar Izlanda yi izler demi.
Tas gibi takim. Gol yemeden 3te 3 yaptilar. Sana kalsa elle bile kaleye 3 kere gidemezlerdi.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çok iyimser bir yaklaşımBen FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..
Ftnin taktik anlayısını begenmem ama bu fatih terimle ne alakası var. Sadece ardanın degeri letonyanın 3 katı. Bunu yenemiyorsan kotu takımsın demekki.Mourinhoyu da getirsen kotu takımsın Fergusonuda
Ben FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..