Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.894
- 4.411
- 1.788
Hayal dunyan cok genismis arkadasimBen FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayal dunyan cok genismis arkadasimBen FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..
Bu arada YD giderse yerine Başkan olarak Terim gelir bence.
Ben FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..
...Iyi tamam iyi. Terim bir futbol dehasi![]()
Dunyada turk milleti kadar tembellige yatkın bir millet daha zor bulunur. En iyi yaptıgımız is sovmenlik. İs icraata gelince ortada adam yok. Hasan sas yorumcu olmussun nerden baksan senelik 400-500 bin lira en az para alıyorsundur bu isten. Lan bir izle izlandayı degil mi once senin isin bu sana bundan para veriyorlar. Ondan sonra yorum yap.
Yıllardır amerikada yasıyorum . Burdan cokdaha iyi gorunuyor hersey. Lafta en buyuk biziz her zaman. Her alanda en buyuguz. Ama icraate gectik takke dusunuyor kel gorunuyor.
Hayal dunyan cok genismis arkadasim![]()
Ben FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..