Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Sabote filan değil abi kazanmak için herşeyi yapıyor ama ne onun taktik kapasitesi ne de futbolcularımızın kalitesi yetmiyor.

Letonya'yi yenemiyorsak gitmeyelim zaten,demiroren ve Terim ele ele bitirdiler ulke futbolunu.

Bu arada izlanda muthis takim,son dönemlerde izledigim en iyi 4-4-2 performansiydi

Yala sinan yala

Dondurma sezonu bitti aslinda ama sen yine de yala

Takımın başında babanem olsaydı yenmeliydik bu takımı. Terim ile ne alakası var yahu.
Karşında bir sürü amatör futbolcular ile doldurulmuş adamlar vardı.
Sen bunları hocasızda yenemiyorsan kapatalım dükkanı ciddiden.
Adamlar bir kere 4 pas yapa bildi yahu koca 90 dk boyunca.

Dunyada turk milleti kadar tembellige yatkın bir millet daha zor bulunur. En iyi yaptıgımız is sovmenlik. İs icraata gelince ortada adam yok. Hasan sas yorumcu olmussun nerden baksan senelik 400-500 bin lira en az para alıyorsundur bu isten. Lan bir izle izlandayı degil mi once senin isin bu sana bundan para veriyorlar. Ondan sonra yorum yap.

Yıllardır amerikada yasıyorum . Burdan cokdaha iyi gorunuyor hersey. Lafta en buyuk biziz her zaman. Her alanda en buyuguz. Ama icraate gectik takke dusunuyor kel gorunuyor.

Tv'de birisi de çıkıp da YD istifa etmeli demiyor.Haluk Ulusoy dönemin de Milli takım gayet iyiyken neler söyleniyordu.

2 Hollanda maçı ne zaman acaba.Biraz daha gülerdik.Bu utanmazlar istifa etmez çünkü.Adam hala 1 1lik skor ışimize gelmez diyor istifa edeceği yerde.

Allah ünal baskandan razi olsun..
terim mac sonu"ben milli takimi yasiyorum;milli takim beni yasiyor"diye zirvaladi mi?:)

☆$☆

Problem yok
Iki Hollanda maçı alırsak 3. Oluruz.

Atv ye yeni konu cikti.

Milli takim icinde ki paralelciler kim? :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dunyada turk milleti kadar tembellige yatkın bir millet daha zor bulunur. En iyi yaptıgımız is sovmenlik. İs icraata gelince ortada adam yok. Hasan sas yorumcu olmussun nerden baksan senelik 400-500 bin lira en az para alıyorsundur bu isten. Lan bir izle izlandayı degil mi once senin isin bu sana bundan para veriyorlar. Ondan sonra yorum yap.

Yıllardır amerikada yasıyorum . Burdan cokdaha iyi gorunuyor hersey. Lafta en buyuk biziz her zaman. Her alanda en buyuguz. Ama icraate gectik takke dusunuyor kel gorunuyor.

Doğru teşhis!

Bizde bol laf az iş var. Kendimi de katarak söylüyorum. Bütün sektörler böyle, sadece futbol değil.

Ekinler baş vermeden!

Mutlu Ulusoy · NTVSpor.net
mutluulusoy_KWRDD.jpg

Anlayacağınız dilden konuşmaya karar verdim.

Hatırladınız mı Recep İvedik serisini?

Ne demişti o filmlerden birinde: "Ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamaz"

Güldük ettik de ne diyor aslında biliyor musunuz?

Herşey vakti zamanında olur, istediğiniz zaman değil...

İstediğinizi söyleyin, kimilerinin egoları Türk futbolundan daha önemli olduğu sürece, onların gitme vaktini beklemek zorundasınız!

Bu gecenin özeti yabancı basından gelen tek sorudur.

O soru da muhatabına, Fatih hocaya soruldu...

"Bu da mı tesadüftü!"

Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey!

Ben FT'nin milli takımı sabote ettiğini düşünüyorum, demiröreni götürmek için yapıyor galiba..

Espri filan mı yapıyorsun ciddimisin bu sene zaten Demirören'in son senesi eğer böyle birşey yapıyorsada vatan hainliği yapıyor yapılacak yer milli takım olmaz ki bu sadece Terim'i savunmak için söylediğin bir laf sanırım eğer Terim'i savunuyorsanda kadroda oynayan kişilere bak birde oynamyan kişilere bak bu maçta Olcan her türlü oynardı Gökhan Gönül 60-65'ten sonra bitti nefes nefese Tarık vb. bir oyuncu ile adamı değiştir. Olcay ilk yarıdan sonra hiçbir etkisi yoktu Arda Turan solda etkiliymiş bırakın ya hiçmi Atletico Madrid'te izlemiyor Arda Turan ya Ofansif Orta Saha , Sağ Kanat yada Serbest oynatırsın Solda hiçbir zaman etkili olmadı. Orta Saha desen 19 yaşındaki çocuk daha kendi takımında adam gibi oynamıyor tecrübesi nedir Milli Takıma alıyor oynatıyorsun şunu anlasın artık herkes Milli Takımda genç oyuncu denenmiş olmuş olan ergin olanları alırsın oynatırsın 19 yaşındaki adamı alıpta milli takıma alışsın diyemezsin. 35 yaşında 40 yaşında bile olsa en iyisi ne ise onunla oynarsın bırakın yeni takım kurucam edicem olaylarını her maç kalecimi değişir ya.

Bu arada Letonya basını lafı gediğine koydu budamı şans diye.

Geri
Üst Alt