Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Allah ünal baskandan razi olsun..
terim mac sonu"ben milli takimi yasiyorum;milli takim beni yasiyor"diye zirvaladi mi?:)

☆$☆

Bu seferde 1 1 lik skor işimize gelmez.1 0 dan sonra kapıyı kapatmalıydık herkez elinden geleni yaptı gibi daha büyük bir zırvalama yoluna gitti.Ne dediğini kendi bile bilmiyor panik içinde çünkü.

Espri filan mı yapıyorsun ciddimisin bu sene zaten Demirören'in son senesi eğer böyle birşey yapıyorsada vatan hainliği yapıyor yapılacak yer milli takım olmaz ki bu sadece Terim'i savunmak için söylediğin bir laf sanırım eğer Terim'i savunuyorsanda kadroda oynayan kişilere bak birde oynamyan kişilere bak bu maçta Olcan her türlü oynardı Gökhan Gönül 60-65'ten sonra bitti nefes nefese Tarık vb. bir oyuncu ile adamı değiştir. Olcay ilk yarıdan sonra hiçbir etkisi yoktu Arda Turan solda etkiliymiş bırakın ya hiçmi Atletico Madrid'te izlemiyor Arda Turan ya Ofansif Orta Saha , Sağ Kanat yada Serbest oynatırsın Solda hiçbir zaman etkili olmadı. Orta Saha desen 19 yaşındaki çocuk daha kendi takımında adam gibi oynamıyor tecrübesi nedir Milli Takıma alıyor oynatıyorsun şunu anlasın artık herkes Milli Takımda genç oyuncu denenmiş olmuş olan ergin olanları alırsın oynatırsın 19 yaşındaki adamı alıpta milli takıma alışsın diyemezsin. 35 yaşında 40 yaşında bile olsa en iyisi ne ise onunla oynarsın bırakın yeni takım kurucam edicem olaylarını her maç kalecimi değişir ya.

Bu arada Letonya basını lafı gediğine koydu budamı şans diye.

Senin dünyadan haberin yok, yd en son katıldığı programda "aday olacak mısınız tekrar?" sorusuna "ben başladığım hiç bir işi yarım bırakmam" dedi, sen bırakacak diye bekle dur..

https://www.google.com.tr/?gws_rd=ssl#q=yıldırım+demirören+ben+başladığım+işi+yarım+bırakmam

iste sirf bu yuzden sistem icin diyordum 3 seneden beri ,mancini gitmemeliydi ve prandelli en az 3-4 sene kalmali

Hazırlık kampındaki son maçında ABD’ye deplasmanda 2-1 mağlup olan A Milli Takım’ın teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı. Terim, yeni bir jenerasyon oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

:asd22:

Tamamen teknik direktor yetersizliginden alamadik maci

fatih terim kotu bir taktisyendir

bu hep boyleydi ve boyle kalacak

unal aysal'in elestirdigi konulardan biri de buydu zaten "ft bize liseyi okuttu simdi bize universite okutacak adam lazim"

Letonya bile olsa rakip "cikin ezin bam bam bam" diye takimi sahaya yollayamazson artik...

Belki 15 sene once bir arsenal'i yenebiliyordun bu sekilde ama artik köy takimlarini bile yenemezsin bu sekilde

Pozisyon tartişmasiz penaltiydi. Önce ayagina vuruyor. Böyle bodoslama girilmez ceza sahasi içinde

Fatih Terim Töre denen silahsever insani ödüllendirdi. Herhalde mutludur şu an. Maç sonu agzi dili oynar. Sinirini birinden almasi lazim.

ben maç sonu ağlamaları yazdım yoksa bence de penaltıydı.

letonyada amma gerizekali bi takimmis. daha turkiyeyi yenemiyosan kapat futbol federasyonunu

Rıdvan: Yıldırım Demirören, "Terim yabancı sınırının serbest olmasını istiyor" dedi. Ama bu sınır 5+3 yapıldı, neden?
Rıdvan: Federasyon başkanının Melo hakkında yorumlar yapması hiç doğru değil.

Ne oldu bunun başına taş mı düştü :D

Bu seferde 1 1 lik skor işimize gelmez.1 0 dan sonra kapıyı kapatmalıydık herkez elinden geleni yaptı gibi daha büyük bir zırvalama yoluna gitti.Ne dediğini kendi bile bilmiyor panik içinde çünkü.
bakalim forumdaki ft müritleri nasil müdafaa edecekler terimi..neyse kfc den yemegimi aldim heyecan icinde bekliyorum:)

☆$☆

Geri
Üst Alt