Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Yata yata para alıyorlar ya bu ne böle abi hangi meslek bu kadar kolay

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ft'nin ceketini firlattigi goruntuyu gordunuz mu

tam bir skandal :D

Hamza'nin gozunu cikaracak nerdeyse

Bu sinan engin ne tür bir yalakadir ya toz kondurmuyor ft'ye

daha dün "bunlara 4-5 tane atariz" diyordu :D

Bir musibet bin nasihatten iyidir. Bırakın üzülmeyin, bu hale düşürenler utansın (utanmazlar ama rezil oldular).

bu salaklar boşa günah keçisi arıyor. Allahın adaleti hiç bi zaman şaşmaz, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. zımparator ve tüpçüye bunlar müstehak.

ünal üysal'ın zamanında söylediklerini oturmuş şimdi tekrar ediyorlar... şike konusundan yabancı kısıtlamasına, fatih terim olayına kadar... hatta melo olsaydı diyorlar bu cibilliyetsizler yaaaa...

türk futboluna daha çok zarar vermeden federasyonla birlikte elini futboldan çekmesi gerekenlerin başında geliyor
bundan daha kötüsü olamazdı
bu ülkede futboldan para kazanan insanların daha çok kaygılanması gerekir bu durumdan
insanların futbola olan ilgisi ciddi biçimde azaldı, adalete olan güven ciddi biçimde sarsıldı
yabancılar zarar veriyor diyorlar, yerliler hak etmedikleri maaşlar alıyor, sonuçta futbolu dibe vurdurdular
senelerdir söylüyorum, ingilteredeki sistemin aynısı uygulanmalı
sırf galatasaraya operasyon yapalım derken futbolu tümden öldürdüler
bu şekilde devam ettikçe tvlere çıkan yorumcular, gazeteciler hepsi işsiz kalacak
olan onlara olur, futbola müdahale edenlerle ilgili bunu düşünerek yapsınlar yorumlarını
yeni nesil zaten futbolla pek alakalı değil
yakın gelecek bu açıdan iyi görünmüyor
söylenecek çok şey var ama insanın içinden gelmiyor
milli takımının mağlubiyetine sevinir hale getirdiler milleti

hep demisimdir, Fatih Terim futbol dan geri cekilmeli, bulunmayan hint kumasi degil, öyle böyle diyoruz 104 milyonluk transfer bütcesi vardi, ama mancini nin 20 milyonuna laf atiyoruz. Fatih Terim transferi ile yine takimi zora sokmustu, o kacip giderken mecbur yeni transferler yapilmaliydi. Sucu ama kolayca baskalarina atiyoruz, ama yine ikinci dönemi gibi acisini cekiyoruz. Aldirdigi oyuncularin cogu yaramaz, bosa para gitti. Ha almicaktin diyorsunuz, oda dogru kücük kiz gibi her hafta tv lerde agliyordu, bana degil baskana sorun, evet istiyorum gibi laflari vardi...

Ünal Aysal da bozulmasin planlar diye, tuttu sözünü...

Fatih Terim ego su tavan yapmis, türk standartlari icin yeterli bir td, ondan disari bos bir TD. Yoksa Avrupa dan niye kimse istemiyor Imparator u ? Cünkü resultante importante, ama Avrupada oda yetmiyor, insan misin diye bakiyorlar. 40 Yildir Futbol un icinde, bi sorun bir adam gibi TD yetistirdi mi ? Derwall nasil yapti iki senede iki tane td yetistirdi ? eee bizim Türkler salak degil, kendi koltuklarini korumak icin, yetistirmiyorlar... buna Denizli de dahil.

Genel bir sorun var Türk futbolunda. 3 Temmuz'u geçiyorum, yayıncı kuruluşun ayağını yorganına göre uzatamaması ve Avrupa'da yayın gelirleri listesinde 4. Sırada olmamız Türk piyasasına hayırlı değil. O kadar çok para dönüyorki bu ligde, yabancı kısıtlaması olduğu halde Türk oyuncuları yan gelib yatmakta, nasıl olsa mok gibi para kazanıyorlar, elin oğlu sınırlamaya takılıyor, kadroda yerim garanti, bi de oyunun 89. Dakikasında girsemde 15 - 25 bin euro maç başı primimide alıb kız arkadaşıma bi ufak mini couper araba süprizi yapsam düşüncesiyle bu mesleği yapıyorlar. Hiçbirinin umrunda değil taraftar. Bu hem milli takım, hemde Galatasaray, Fenerbahçe vs. İçinde geçerli. Ben inanmıyorum bunların "taraftara ihtiyacımız var, bizi yanlız bırakmasınlar" gevezeliklerine. Çünkü bu taraftar onların gözünde koyun, maaşlarının en büyük kaynağı. Ha, şimdi diyeceksiniz "tabiki para kazanacaklar, kıskanma" filan ama benim derdim onların para kazanması değil, benim derdim şu kalitesiz süper ligin, kalitesiz stadlar ve zeminlerde oynanan kalitesiz futbol ve futbolcularına ödenen paraların fazlalığı. O kadar parayı basıyorsun yayın hakları için, sonra büyük takımları şike yapsa bile düşüremiyor TFF. Acaba biz 8. Olduğumuz sezon ligden düşseydik, Fenerbahçeyi düşürürlermiydi bizimle aynı lige. Ne sevinirdi ama TRT, lig Tv'ye kapak yaptım diye. Yok yok, bunlar para için tüm maddeleri değiştirib komik olmayı seçerdi.

puahaha mac oldugunu bile bilmiyordum..burda aksam saat 11:30..foruma girip bi bakayim dedim 1-1 oldugunu gordum hahaha lutfen birisi bidahaki mac hollanda ile desin, 4 mac sonunda 1 puan :D

letonya bile tokatladı , ft nin üstün taktik zekasını her maç görüyoruz :D

türk futboluna daha çok zarar vermeden federasyonla birlikte elini futboldan çekmesi gerekenlerin başında geliyor
bundan daha kötüsü olamazdı
bu ülkede futboldan para kazanan insanların daha çok kaygılanması gerekir bu durumdan
insanların futbola olan ilgisi ciddi biçimde azaldı, adalete olan güven ciddi biçimde sarsıldı
yabancılar zarar veriyor diyorlar, yerliler hak etmedikleri maaşlar alıyor, sonuçta futbolu dibe vurdurdular
senelerdir söylüyorum, ingilteredeki sistemin aynısı uygulanmalı
sırf galatasaraya operasyon yapalım derken futbolu tümden öldürdüler
bu şekilde devam ettikçe tvlere çıkan yorumcular, gazeteciler hepsi işsiz kalacak
olan onlara olur, futbola müdahale edenlerle ilgili bunu düşünerek yapsınlar yorumlarını
yeni nesil zaten futbolla pek alakalı değil
yakın gelecek bu açıdan iyi görünmüyor
söylenecek çok şey var ama insanın içinden gelmiyor
milli takımının mağlubiyetine sevinir hale getirdiler milleti
Her harfine katılıyorum. Çok güzel tespitler.
Sırf bizide kendileriyle birlikte alaşağı etmek için herşeyin içine ettiler.
Tüpçü gibi birine ülke futbolunun emanet etmek anca bu malların aklına gelirdi.O da elinden gelenin en ivyisini yaptı ve futbolu en dibe getirdi :(
Futbolun her aşamasında profesyoneller ilgilenmediği sürece hiçbir birşey değişmez. Ahbap çavuş ilişkisi ile ancak bu kadar olur.
Eğitmenler egitilmedigi sürece bi cacık olmaz ülke ve kulüp futbolunda.

Futbola olan ilgiyi azalttılar, milli takımı da bilerek çıkartmıyorlar bence, Şikeciler yüzünden verilecek toplu mene hazırlık mı bunlar.

kimse şunu görmüyor.. %100 gollük iki pozisyonu amatörce kaçıran umut bulut derbide tek forvetimiz olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Milli takimda dogru dürüst bitirici oyuncu yok ki.
Töre ve Arda desen ikisi dribbling yapmayi iyi bilen oyuncular fakat sonunda ya geri pas veriyorlar, ya kötü orta dan sansimiz bosuna gidiyor
Umut her maç degişik oynuyor, sürekli gol kaçirdigi dönemlerde oluyor.
Caner iyi şutu var fakat bunu sadece frikiklerde gösteriyor.
Özyakup ve Ozan pek şut çekmeyen oyuncular

Tek golümüz Bilal Kisa'dan geldi.

Ayrica şu Topal'i stoper oynatmak enayiliği biraksa FT artik.

BznC25yCUAE8ztT.jpg

Bu milli(?) takım belli bir kesimin takımıdır o yüzden de belli bir kesim destekler.Hatır,gönül,torpil takımı,siyasi takım olmasa,Türkiye'nin takımı olsa herkes destekler.En basitinden son maçta tribünler neden boştu diye düşün istersen.Umarım dediklerimi anlayabilirsin.

Buna göre 2008 de yarı final oynayan takımı desteklemediniz demekki. veya milli takım elensin diye dua eden bi ton insan vardı demekki memlekette.

Futboldan soğuttular. İyi ki Galatasaray var.

Geri
Üst Alt